Zelf Molecule 01 maken

 photo P1010855_zps7aufpzn5.jpg

Via het welbekende EGF, guilty pleasure, werd ik gewezen op het feit dat je nu zelf de Molecule 01 kan maken! Voor degenen onder ons die niet bekend zijn met Molecule 01 is een geur van Escentric Molecules die bestaat uit slechts 1 ingrediënt, ISO E Super, en dit ingrediënt zorgt voor een onweerstaanbare bijzondere geur bij degene die hem draagt. Nadeeltje, hij kost zo’n €115,- voor 100 milliliter, en dat heeft deze skere tatta natuurlijk niet. Maar als je ISO E Super en cosmetisch haarwater weet te bemachtigen ben je eigenlijk net zo snel klaar als dat je naar de winkel huppelt. Ik probeerde het uit! 

 photo P1010857_zps2smuyian.jpg

 photo P1010858_zps5fpq33q2.jpg

Ik had de geur als eens eerder bij mensen geroken en vind hem bij iedereen zo anders en vooral zo lekker ruiken. ISO E Super is zoet, fris en houtig tegelijkertijd; best een bijzondere combinatie maar vooral heel erg lekker! Bijzonder want na een tijdje ruik ik hem niet meer, maar anderen nog wel. En ik heb hem nu een paar dagen gedragen en krijg erg veel complimentjes. Hij past zich goed aan, aan de ph-waardes van de huid en houdt dus ook echt lang. Wat je eigenlijk alleen maar nodig hebt om hem te maken:

  • Iso E Super
  • Cosmetisch haarwater
  • Pipetjes
  • Verstuivers
  • Flesjes

 photo P1010862_zps7bgrbhac.jpg

Via de Hekserij kocht ik zo’n setje voor €18,- zonder verzendkosten (wegens het grote succes is hij nu tijdelijk uitverkocht). En het was zo simpel, ik was binnen 5 minuten klaar en helemaal gelukkig met mijn eigen parfum. Het was te easy voor woorden en ik ben echt blij met mijn nieuwe luchtje, je hebt ook voldoende om zeker even vooruit te kunnen, maar de volgende stap voor mij is om in ieder geval het werkelijke parfum aan te schaffen, want de kleine verstuiver werd met veel liefde gebruikt en getest door iedereen in mijn omgeving, maar vooral door mijzelf. Eerst nu dus maar eens sparen, sorry portemonnee!

 
Comments

Wat tof om dit zelf te maken! Ik ben eigenlijk heel benieuwd! :)
Martina onlangs geplaatst…8 April 2016 – Outfit Modemusthaves en ZaraMy Profile

Echt super leuk zo een setje, het lijkt me ook echt heel erg leuk om te doen!
Nicole onlangs geplaatst…How To Become A Speech TherapistMy Profile

Wauw! Wat gaaf! tof dat je het zelf hebt geprobeerd! Ben ook heel erg benieuwd nu :)
groetjes, Nikki
http://www.Sukhi.nl

Leave a Reply

CommentLuv badge