Moschino Fresh Couture

 photo P1010795_zpsieorycdv.jpg

Na Toy (een parfum in de vorm van een teddybeer) vond Jeremy Scott het tijd voor het tweede Moschino parfum onder zijn leiding. Het werd Moschino Fresh Couture, een parfum in de vorm van een Glassex fles. Onder Jeremy Scott is Moschino echt gegroeid door een van de meest gewaardeerde luxe merken door mij, het is echt een plaatje om naar te kijken elke keer en de collections zijn gewaagd en opvallend. En de Love lij van Moschino is betaalbaar en iets rustiger. Ik, een dame die gek is op zoete en zware luchtjes, had nooit verwacht dat dit frisse parfum een van mijn favorieten zou worden.

Schocking! Geinspireerd op de 2016 modecollectie van Moschino. Het idee achter de geur is om een alledaags gebruikt product wat het huishouden schoner maakt maar dan verwerkt als een luxe parfum. Fresh Couture speelt met frisse en vrolijke accenten met in de top mandarijn en bergamot verrijkt met exotische ylang-ylang. Sappig frambozen, fluweelzachte witte pioen en osmanthus vormen het hart van deze Schocking geur. De basis wordt onderstreept met een verfijnd en modern karakter met witte patchoeli en ambrox. Het gezicht van de campagne is Linda Evangelista, een supermodel! – Parfumerie

 photo P1010793_zpsoj1xm6cp.jpg

 photo P1010798_zpsmh4egqjy.jpg

Hij is fris maar ook zacht en lief (het scherpe randje wat ik normaal ruik bij frisse geuren is hier gelukkig weg), en verraste mij op een positieve manier. Het flesje is alleen al hilarisch, maar daarom nam ik het geurtje in eerste instantie niet helemaal serieus. Ik besloot hem toch maar te bestellen, want voor €35,- heb je 30ml eau de toilette, wat echt een hele fijne prijs is! Het is een jonge geur zonder dat hij te jeugdig wordt, vrolijk en fijn. Een typische geur voor in de lente, mocht je de zware winter geuren een beetje zat zijn dan is dit een heel goed parfum om de lente al mee in te luiden. Enige nadeel? De spuit is slechts de dop, hier komt het parfum helaas niet uit.

 
Comments

De geur lijkt me echt heerlijk, maar om eerlijk te zijn vind ik het flesje niks. Wel origineel en leuk bedacht tho!
Justine onlangs geplaatst…My life in photos – maart 2016 #4My Profile

Ik ben echt zo benieuwd naar de geur, ik heb deze parfum nu echt te vaak voorbij zien komen
Manon onlangs geplaatst…Lifestyle | De voordelen van naar een sauna gaanMy Profile

Hahaha, jij hij is echt populair, maar is hij wel echt lekker!
Eline onlangs geplaatst…Moschino Fresh CoutureMy Profile

Erg origineel bedacht van Moschino! Hmm ik ben nu wel nieuwsgierig geworden :P

Oh my god, dit is toch f*cking geniaal haha! Hoe verzin je het? Wel jammer dat de spuitknop geen sprayer is ;-) Verder lijkt de geur me erg lekker en de prijs valt ook alles mee!
Evelien onlangs geplaatst…Let’s Shop: LazodaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge