Burberry Brit Sheer

 photo IMG_7821_zpsa8d3466f.jpg

Ik ben ooit verliefd geworden op Burberry Brit, maar oh, wat is die geur toch enorm zwaar. Eigenlijk vond ik hem net iets te heftig en te zwaar. Ja, ja, dat zei ik echt. Normaal kan het mij niet zwaar genoeg zijn, maar deze geur voelde ‘te volwassen en serieus’. Totdat ik Burberry Brit Sheer vond, de perfecte zachte tegenhanger. Ik ben gek op parfum, en ik was dus ook helemaal gelukkig met deze nieuwe aanwinst! Het is inmiddels alweer een iets oudere geur, maar alsnog een nieuwe liefde voor mij! 

Burberry Brit Sheer is een frisse, fruitige bloemige geur die speels en levendig is. Burberry Brit Sheer staat voor ingetogen elegantie en individualiteit met een passie voor avontuur en romantiek.
De ingrediënten die voor dit lichte maar bloemig parfum zorgen zijn onder andere: lychee, ananas, mandarijn, hars en witte muskus. Deze geurcompositie zorgt voor een verzorgd en vrouwelijk gevoel.

 photo IMG_7824_zps4baaceb7.jpg

De noten lijken heel zoet en fruitig, maar de geur is juist heel erg zacht en bloemig. Hij lijkt ergens wel een beetje op Miss Dior Blooming Bouquet, maar dan ietsjes volwassener. De topnoot is lychee, met als hartnoten ananas en mandarijn, de basisnoten zijn witte muskus en hars. Vooral die basisnoten maken hem een beetje mysterieus, maar ook heel vrouwelijk en elegant.

 photo IMG_7823_zps0e32da0d.jpg

Voor mij was dit nog een onbekende geur, maar ik ben blij dat ik hem heb gekocht en gevonden. Waar Burberry Brit te ouwelijk voor mij was is deze geur een stuk jonger maar alsnog elegant! Doordat de geur niet meer heel nieuw is, is hij ook wat goedkoper te vinden overal. Het is een eau de toilette, maar ik hoef hem eigenlijk niet bij de sprayen als ik hem gebruik, de geur blijft goed hangen. Ik ben sowieso meer fan van eau de toilette, zo hou je de geur iets minder zwaar.

Burberry Brit Sheer – €49,-
Online verkrijgbaar

 
Comments

Aaah deze geur ken ik helemaal niet! Ik vind de normale Burberry Brit ook een beetje te ouwelijk, bedankt voor de tip! <33
Denise onlangs geplaatst…Photo Diary #32 – Mijn kerstvakantie en New Years EveMy Profile

Wat fijn dat deze geur wat jonger en energieker ruikt. Ben ontzettend benieuwd nu naar de geur, het klinkt in ieder geval heerlijk <3
Svenja onlangs geplaatst…EcoTools / Six Piece Essential Eye SetMy Profile

Oh, ik wist helemaal niet dat ze een ‘light’ variant hadden! Dat lijkt me wel heel erg lekker zeg <3
Sophie onlangs geplaatst…Forest Feast Kookboek & Runners KookboekMy Profile

heb deze geur nog nooit geroken (erg he) maar klinkt goed ^^ fijn dat deze versie wat minder zwaar is
robin onlangs geplaatst…Happy Birthday~My Profile

Hele leuke flacon! ben benieuwd naar de geur
Manon onlangs geplaatst…Essence Longlasting Lipstick – Adorable Matt! & Oh So Matt!My Profile

Ik kreeg deze ooit cadeau van mijn vriend. Heerlijk fris luchtje!
Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Dit was mijn 2014My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge