Bobbi Brown Highlighting Powder Afternoon Glow

 photo P1020408_zpssmgm2ri4.jpg

Highlighters zijn een beetje mijn obsessie van de laatste tijd, I need that glow! Aangezien mijn jukbeenderen Soft & Gentle nu wel kennen en Albatros laatst voor de derde keer brak (huilen) was het tijd voor een nieuwe. Het werd een limited editie van Bobbi Brown, de Bobbi Brown Highlighting Powder Afternoon Glow. Bobbi Brown heb ik eigenlijk alleen blushes van, en daar werd ik elke keer zo blij van (Shimmer Brick, holla!) dat het tijd was voor een nieuw pareltje voor mijn stash. 

De Highlighting Powder van Bobbi Brown doet u denken aan de warme, mauve tinten van een Telluride zonsondergang. Dit licht-reflecterende poeder zorgt voor een opbouwende uitstraling. Komt met een limited edition doosje met spiegel. Ideaal voor alle huidtypes en huidtinten. Een warme mauve bronzerende highlight. Samengesteld uit sterk reflecterende parel pigmenten zorgt dit Highlighting Powder voor een heldere, natuurlijk ogende gloed. – Douglas

 photo P1020402_zpsvj3svhjv.jpg

 photo P1020406_zpsuflmqxtl.jpg

Als je van een zachte glans houdt kun je hier alvast stoppen met lezen. This one does not sparkle, it shines! Naast Afternoon Glow is er ook Telluride welke iets meer brons is en Sunset Glow die behoorlijk aan de roze kant is. Afternoon Glow doet mij nog het meeste denken aan een soort goudere Soft & Gentle, echt een champagne kleur die in een bepaald licht ook wel eens roze ondertoon heeft. Lastig om te omschrijven, dus je moet hem eigenlijk even zelf gaan swatchen. Ik was eerst een beetje bang want het ziet er uit als een product met een overspray, en daar had ik voor bijna 5 tientjes dus echt geen zin in. Gelukkig blijkt niks minder waar en schittert hij gewoon de pan uit.

 photo P1020414_zps1wgzpops.jpg

 photo P1020423_zpsswifbfym.jpg

Kort maar krachtig, ik ben gewoon fan van deze highlighter. Hij past bij mij, de kleur is prachtig en de glow is overweldigend. Zeker even de moeite waard om te swatchen als je bij de Douglas bent, maar je bent bij deze gewaarschuwd; je wilt hem daarna hebben. Ik heb nog nooit een Bobbi Brown miskoop gedaan, en deze past perfect in het rijtje!

Bobbi Brown Highlighting Powder Afternoon Glow – €48,-
Verkrijgbaar bij Douglas

 
Comments

Bobbi Brown is zo’n mooi merk. Wat een prachtige highlighter is dit!
Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #32: F*ck it listMy Profile

oeh zo pretty :D
femketje onlangs geplaatst…MUA Undress Me Too Palette.My Profile

Wat een prachtige highlighter!
Saraya onlangs geplaatst…Mac Cremesheen Lipstick / ModestyMy Profile

De prijs is gezien mijn budget wat te hoog maar wauw wauw wauw, wat is ie mooi!
Miriam – Nailtalk onlangs geplaatst…Layla No Lamp gelp Polish – 20 Rome by Night & 23 Fluo PurplyMy Profile

Oeh, prachtig poedertje!
Nienke onlangs geplaatst…Mini update: Mijn vakantie is voorbij.My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge