Bio-Oil

 photo P1020144_zpsqepxtzqt.jpg

Of ik Bio-Oil al kende was de vraag, eigenlijk totaal niet. Het is een product wat ik overal tegenkwam maar eigenlijk nooit had gekocht. Ik was ook niet op de hoogte wat het product was of wat het deed. Kortom, eigenlijk wist is er helemaal niks van. Ik ben echt verzot op alles wat met huidverzorging te maken heeft en besteed daar met de jaren meer en meer aan. Misschien dat ik er daarom ook nog steeds uitzie alsof ik net 18 ben in plaats van 24. Daarom moest ik er aan geloven en Bio-Oil zelf eens gaan testen!

 photo P1020150_zpsp9z8w0l8.jpg

 photo P1020145_zpspyewj3ne.jpg

Bio-Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Het product is ook uitermate geschikt voor de verouderende en uitgedroogde huid. Bio-Oil heeft 284 huidverzorgingstrofeeën gewonnen en is sinds haar globale lancering in 2002 uitgegroeid tot het bestverkopende product in 20 landen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. – Bio-Oil

 photo P1020148_zpswria90gr.jpg

 photo P1020151_zpso2bfi6g3.jpg

Eigenlijk heb ik niet last van de bovengenoemde dingen, maar vind het toch een erg fijn product! Waarom? Het ruikt lekker, is vet maar trekt snel in en is verzorgend! Ik vind het vooral lekker om na een lange dag op droge plekjes te smeren (enkels en ellebogen) en als huidverzorging wanneer mijn huid erg droog is, het voelt dan echt lekker aan! Ik heb een huidje wat snel over de zeik is en ik merk dat het fijn reageert op dit product. Littekens of huidstriemen heb ik niet, dus de werking daarvan kan ik helaas niet beamen. Maar het is sowieso een fijn alles-in-1 product, en dat soort producten maken mij altijd gewoon blij.

€11,95 (60ml)
€19,95 (125ml)
Verkrijgbaar bij de drogist

Deze review bevat producten welke beschikbaar zijn gesteld door een b

 
Comments

Ik vind bio oil erg vettig maar ik vind het wel goed werken! -x-
Marsha onlangs geplaatst…Plog 15| Tapas, Zebravinken, High TeaMy Profile

Oh ik vind het alleen zo snel vet.. liefs
Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…VLOGGEN | Tattoo laten zetten, voor de eerste keer nep nagels laten zetten!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge