Radbag Unicorn Goodies + Winactie!

 photo P1020494_zpskk59kokh.jpg

Unicorns are my happy animals! Ik word altijd supervrolijk van de kleurtjes en ik vind de gehele unicorn trend overal echt super! Gelukkig heeft Radbag een hele hoop Unicorn Goodies, dus toen ik wat mocht bestellen via de site wist ik het eigenlijk gelijk al. Radbag is al jaren mijn go-to plek voor de allerleukste cadeautjes voor iedereen. Je vindt er serieus wat voor jong en oud, man en vrouw. Ik laat jullie graag mijn nieuwe spulletjes zien, en mag ook nog eens een shop tegoed van €50,00 aan 1 van jullie weggeven! 

 photo P1020499_zpsgcrhwfzs.jpg

Ik heb gekozen voor een setje pantoffels en een nachtlampje, maar ook mijn pantoffels geven licht in het donker. Ik werd gelijk enthousiast, en mijn voetjes die slecht reageren op kou werden nog blijer. Ze zitten supercomfortabel, ik was bang dat ze te groot zouden zijn, het is namelijk 1 maat en past tot vrouwenmaat 43. Ik heb maat 38,5 en mijn voetjes zitten er lekker warm en goed in. Daarbij zit er een lichtje in, voor als je in het donker je weg naar de koelkast wilt vinden.

Het verhaal over de arme prinses in het donkere bos, die het zo verschrikkelijk koud heeft, kennen jullie natuurlijk goed genoeg; daarom zullen we het jullie niet nog een keer vertellen, maar beperken we ons vandaag tot een eenvoudig koopadvies.
Wat heb je dus nodig als het a) donker en b) koud is?

Precies:

  • a) licht,
  • b) iets warms, het liefst aan je voetjes, die bij prinsessen (om de één of andere reden altijd) erg koud neigen te zijn

Als jarenlange hofleveranciers hebben we uiteraard direct de oplossing paraat:
De lichtgevende eenhoornpantoffels, die niet alleen gevoelige voeten opwarmen, maar ook gelijk de weg verlichten, die men in sprookjes en ook in het echte leven nu eenmaal moet gaan. Voorzien van een discrete sensor, die de magische pantoffels met hoorn alleen laat oplichten als hare majesteit bij de bank wegloopt. Bijvoorbeeld het donkere bos in of alleen maar naar de donkere kelder, om snel nog een fles Prosecco te regelen. Nou ja.

Je kan de pantoffels hier vinden voor €44,95 (exclusief batterijen). Oh, en supercute, de lampjes in de wangen wisselen van kleur!

 photo P1020493_zps5nzlya2u.jpg

Naast mijn eenhoorn stappers heb ik ook een eenhoorn lampje besteld. Ik heb in huis al een paar van dit soort lampjes, waaronder een konijntje, en vond dit wel een leuke toevoeging aan mijn dierenlampjes. Ik vind het vooral in de winter heel erg leuk om overal in het appartement een paar van dit soort lampjes aan te hebben. En een eenhoorn is toch wel net wat magischer!

Omdat we in principe van mening zijn dat een beetje magie in deze eentonige, hectische wereld helemaal geen kwaad kan, hebben we ons lievelingsfabeldier, de unieke eenhoorn, zonder meer omgebouwd tot een lamp. Voor sprookjesachtig licht, waar sprookjesachtig licht ook maar nodig is – in de gang, de kinderkamer, in de slaapkamer, misschien zelfs wel op het toilet, dat over het algemeen weinig tot niets fantasievols heeft.

Zoals altijd helpen we je ook hier: want de eenhoorn-lamp in zachte kleuren en met een fantastisch zuinige LED, die heerlijk lang met batterijen doet – eenhoorns laten zich natuurlijk niet met een kabel of stopcontacten verbinden -, verandert elke kamer in een sprookjesland. Het ideale decoratie-idee voor liefhebbers van fantasy, prinsen en prinsessen en kleine dwergen op de lange weg naar de grijze wereld van de volwassenen.

Je kan het lampje hier vinden voor €16,95. Verkrijgbaar in wit en roze, batterijen niet meegeleverd.

Omdat ik zo verliefd ben op de producten van Radbag mag ik een shop tegoed van €50,00 weggeven aan 1 van jullie! Wat moet je doen? Laat in een reactie achter waarom jij moet winnen en wat je zou willen winnen! Zorg voor een geldig e-mailadres en misschien stuur ik jou binnenkort wel de code op! Je kan mee doen tot dinsdag 18 oktober :)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 
Comments
Linda Raaijmakers

aangezien onze tweeling Lucas & Eva op 5 december jarig doe ik graag mee :D Ik zou gaan voor die draken lampjes en/of eenhoorn lampjes voor ze. Ik heb dan ook alles gedaan wat ik maar kan doen omdat ik zo graag voor ze wil winnen :D En omdat december toch al zo’n dure maand is zonder een dubbele kinderverjaardag haha:
Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg)

groetjes Linda

Esmeralda L

Oh ik heb vorige week uren op deze site gezeten. Ik wil alles wel hebben! Maar ik denk dat ik eerst voor een leuke drinkbeker ga (die van die vos is zo leuk) of een mooie lamp!

elisabeth maria martina

mooi kraamkado voor mijn kleinzoon die deze maand nog word verwacht

Mijn dochter is gek van eenhoorns. Nu krijgt ze 22 okt een eenhoorn onesie voor haar verjaardag en wat zouden die pantoffels daar geweldig bij zijn😍😍😍

Wat een geweldige winactie! Ze hebben echt geweldige spulletjes dus ik doe graag mee. Ik denk dat ik ook voor deze super leuke sloffen zou gaan! Ze zijn geweldig.

Anniek vd weij

Agghhhh. Unicorns !!!!! Moet. Hebben. Enzo. Waarom moet ik winnen? I need them en heb geen geld meer door die verdomde makeup!

die sloffen zijn zo awesome dat ik die graag zou uitkiezen van het shop tegoed :D
femketje onlangs geplaatst…Catrice – HD Liquid Coverage Foundation.My Profile

Ahh cool!! Ik zou graag ook die sloffen winnen! Ben nog op zoek naar een leuk nieuw paar. Mijn vorige sloffen (lees; in de vorm van grote ijsberen) zijn vergaan. Deze zouden een mooie vervanging zijn! :)🦄

wat een geweldige sloffen!
Jamey onlangs geplaatst…Sweet like candy by Ariana GrandeMy Profile

Miekske Dingens

Wat gaaf!!!! Heel graag een kansje om iets leuks te kunnen shoppen voor onze kapoen… Net al eens gekeken, wat een leuke spullen!!!! (kan nog niet kiezen! ) <3

Wat een leuke sloffen! IK ben echt fan van die site!
Als ik het tegoed zou winnen zou ik denk zo’n light board bestellen (:

Hoe leuk is die site :) Ik wil dat boek voor in de wc, verder zou ik het nog niet weten… zo veel keus!! Ik doe graag mee!

Wat leuuuuuk die sloffen! Oh my goddd ♥
Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Monster’s Ball Bath BombMy Profile

Superleuke sloffen heb je gekocht ! Zo ontzettend cute :D Ik doe heel graag mee aan de winactie zodat ik dezelfde pantoffels kan aanschaffen !

Hoewel het eigenlijk al na middernacht is, hoop ik dat ik gewoon nog mee mag doen (op de valreep). Ik denk dat ik zou gaan voor dit slaapmasker: https://www.radbag.nl/midnight-magic-slaapmasker. In tweevoud; 1x voor een vriendin.

Lian Lieke

wat een leuke actie… En wat een ontzettende toffe webshop! Die ga ik zeker onthouden voor kadootjes! Als ik nu zou moeten kiezen zou ik voor de “heisenberg snijplank” kiezen. Mijn vriend is groot van van de serie “breaking bad” en misschien met deze leuke snijplank zou hij wat vaker gaan koken. ;)
Ik ga nu flink duimen!
Groetjes,
Lian Lieke

Claudia Diependaal

Jij zegt net verliefd. Maar wat ben ik verliefd op die sloffen zeg. Ik doe dus graag mee wauw. Nu duimen maar.

Leave a Reply

CommentLuv badge