Vijf Euro Vrijdag | Etos Intense Eyeshadow

 photo IMG_5184_zps4c4ae070.jpg

Make-up van Etos eigen merk spreekt mij eigenlijk nog steeds niet heel erg aan, en dat terwijl ze vaak hele leuke dingen hebben. Ik was eens avontuurlijk ingesteld en besloot een oogschaduw mee te nemen, het lievige roze kleurtje sprak me gelijk aan!

 photo IMG_5188_zps983382b4.jpg

 photo IMG_5185_zpsff2e103d.jpg

Wat Etos over haar oogschaduws zegt: Deze lente mag je make-up look lekker knallen. Bij Etos kun je terecht voor veel kleurrijke en scherp geprijsde make-up producten. Met de nieuwe Etos Intense eyeshadow leg je het kleuraccent op je ogen, precies volgens de laatste beautytrends. De oogschaduw bevat veel kleurpigment en heeft een mooie wafelstructuur. Hij is verkrijgbaar voor € 4.49 in acht kleuren: zalm, paars, groen, zilver, blauw, antraciet, lichtbruin en donkerbruin.

Dit zalm-kleurtje heeft prachtige intense glitters, heel erg zacht zilver en goud van kleur! Ik vind de structuur van de oogschaduw ook echt prachtig, een hele schattige wafel-vorm! De verpakking is verder een beetje saai en simpel naar mijn idee, een doorzichtige verpakking met zilveren letters.

 photo IMG_5186_zpse6769455.jpg

Ik vind de structuur verder heel erg zacht en romig, met de eerste vegen was eigenlijk het gehele patroontje er al af, hij is dus niet heel zuinig in gebruik. Zorg wel echt dat je een basis onder de oogschaduw gebruikt, doordat hij zo romig is trekt hij sneller in de lijntjes.

 photo IMG_5187_zps8a54bb9c.jpg

 photo IMG_5190_zps52c4fd45.jpg

 photo IMG_5214_zpsa87055c0.jpg

Het pigment is echt verrassend goed! Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht! Het product valt me aan alle kanten niks tegen en is heel erg goed te gebruiken als basiskleur in heel veel verschillende looks! Ik draag hem in de look alleen over mijn bewegend ooglid, wat een fris effect geeft. Ik merk dat ik hem toch wel graag pak, roze is net een wat spannender kleurtje dan beige of bruin.

Etos Intense Eyeshadow – €4,49
Verkrijgbaar bij Etos

 
Comments

Deze heb ik ook nog liggen en idd, ze zijn helemaal zo gek nog niet. Leuke reminder!

Wat een leuk subtiel kleurtje! Ik had het eerlijk gezegd ook niet verwacht en sla zelf ook eigenlijk altijd het eigen merk schap over qua makeup. Niet meer doen dus!

Wauw deze is stiekem ontzettend mooi! En wat staat hij je goed <3

Mooi, zacht kleurtje!

Mooi en zacht kleurtje zeg! Verrassend :)

Mooi subtiel kleurtje voor een hele fijne prijs!

Leuk patroontje en heel mooi kleurtje voor de lente :)

inspiredbylifee

Wat een mooie kleur is dit!

Dat ziet er heel mooi uit ;-)
De kleur staat je goed.

melfortune

Heel mooi!
x

Heel leuk kleurtje!!

Wat een mooie oogschaduw. Ik heb laatst ook zo’n kleur gekocht en ik ben er helemaal weg van! :)

Wat een mooi patroontje bevat deze oogschaduw! Ik vind de (subtiele) kleur prachtig.

Wat een mooi kleurtje! Heel zacht en subtiel! :) Staat leuk!

Wat een prachtig kleurtje! Dit soort kleurtjes zijn zo fijn voor simpele looks!

Wat een mooie, subtiele kleur!

ziet er goed uit en dat voor een fijn prijsje

Deze ziet er erg leuk uit!

Mooi kleurtje! Ik loop het schap van het Etos huismerk eigenlijk altijd voorbij, maar ik moet er denk toch maar eens een kijkje gaan nemen.

Ziet er een leuk product uit! Ik heb er zelf nog geen ervaring mee! :-)

Wat een schattig kleurtje. Lijkt mij trouwens ook een leuke highlighter voor op je jukbeenderen, onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek.

Leave a Reply

CommentLuv badge