Spam je blog

  

Ik houd van het ontdekken van nieuwe blogs, het lezen van blogs waar ik al een tijdje fan van ben en ik hou van bloggen. Kortom, het is een wereldje waar ik gek op ben! De beste manier om, naar mijn mening, nieuwe blogs te ontdekken is via een spam je blog artikel. Op deze zondag, die hopelijk lekker lui is voor jullie, is het weer tijd voor een dergelijk artikel :) Spam away!  

 
Comments

Leuke producten die je hierboven hebt staan! Jammer genoeg is m’n zondag niet erg lui (maar m’n maandag morgen wel!) xx
Naomi onlangs geplaatst…What traveling means to meMy Profile

Nice! Eindelijk heb ik een keer een luie en vrije zondag hihi.

Mocht je mij nog niet kennen, ik ben Justine en ik blog op My Cup of Care. Op mijn lifeblog blog ik over alle leuke dingen die het leven biedt, overgoten met een persoonlijk sausje. :) See you there!

Geniet van je zondag <3
Justine onlangs geplaatst…My life tag – reizen, uit huis, parfum, droombaan & waarom ik blogMy Profile

Helaas moet er hier gestudeerd worden voor de tentamens volgende week, maar in m’n pauzes lees ik telkens wat blogjes :) Ik blog op http://sylviakuijsten.com over blogtips, tags, recensies en schrijf veel persoonlijke stukjes :)
Sylvia onlangs geplaatst…Sunday’s Finest #14My Profile

Wat leuk dat we mogen spammen haha! Ik ben Steffi en blog inmiddels al bijna 2 jaar. Sinds 1 januari blog ik op mijn nieuwe blog lifebysteffi.nl. Bijna elke dag komt er een artikel online, vol met enthousiasme en positiviteit geschreven. Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen!
Steffi onlangs geplaatst…Personal updateMy Profile

Leuk! Mijn blog is http://www.makeupforwomen.be ! Hier kan je semi-dagelijkse beauty artikels en tips terugvinden!
Allen welkom! Oja en ook op instagram ben ik héél actief: make.up.for.women

Liefs

xoxo
Yanna onlangs geplaatst…Yves Rocher Intense KajalMy Profile

Cool! Ik kom de laatste tijd ook veel mooie nieuwe blogs tegen.

Ik heb den Food blog met Healthy gerechten die snel klaar zijn. Leuk als je een kijkje komt nemen!

Lief dat we mogen spammen! Op mijn blog http://www.beautiliciousworld.nl blog ik dagelijks met veel plezier over beauty, fashion, food en lifestyle met de nadruk op beauty. Behalve artikelen komen er ook twee video’s per week online! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!
Psst… Er loopt momenteel een winactie op mijn blog waarbij je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen! :)

Leuk dat we mogen spammen. Kom gauw eens een kijkje nemen op Oh My Beauty en maak kennis met mij passie voor beauty en mijn verslaving aan nagellak. Ik post iedere dag een leuk artikel, een ooglook, een nailart, een review of een ander leuk onderwerp. Regelmatig komen er ook leuke winacties online.

Hopelijk tot gauw.
Liefs,
Linda
http://www.ohmybeauty.nl
Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…BeeBee Professional via Make-up Actie.nlMy Profile

Leuk dat we mogen spammen! Ik post vooral looks en review en probeer dit jaar zo min mogelijk geld uit te geven, waar ik ook af en toe over blog :)
x
Andrea onlangs geplaatst…Quick FOTD feat. Lorac ProMy Profile

Yasss, ik geniet ook van mijn luie zondag, haha!

Mijn blog schrijf ik – sinds kort – vooral in het Engels en gaat voornamelijk over beauty, of over waar ik zin in heb om te schrijven. Ik moet nog een beetje opstarten maar ik geniet erg van het leerproces! Wie zin heeft is erg welkom om te komen kijken :)
Floortje onlangs geplaatst…Essence – Sweet As Candy.My Profile

Leuk dat we onze blog mogen spammen :). Ik ben Janine, 22 jaar en kom uit Amersfoort. Ik hou een blog bij waarop ik gedichten en verhalen post. Leuk als je een kijkje komt nemen :)
Janine onlangs geplaatst…Vorig jaarMy Profile

Ik ben een beetje laat! Oeps!

Ik ben Kimberly, 23 jaar en ik blog op http://www.kimbahli.com. Ik blog over reizen (want ik ben er GEK op), recepten, persoonlijke verhalen en nog veel meer lifestyle dingen. Ik vind het bloggen geweldig super leuk en doe het dus met heel veel liefde en plezier!
Kimberly onlangs geplaatst…Review: Sleek Pomegranate blushMy Profile

Hallo, Ik ben Rosa, 13 jaar en ik blog over DIY’s, food en natuurlijk lifestyle

Ik ben Jana van de Belgische beautyblog Les Jolies! Ik heb sinds deze week een eigen domein en ook een nieuwe naam (hiervoor heette mijn blog Beauty by Jana). Ik schrijf meerdere keren per week over zowel high-end beauty als budgetproducten. Volgende week komt er een winactie online met make-up! Kom zeker eens kijken :-)
Jana onlangs geplaatst…Welkom op Les Jolies!My Profile

Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo’n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne
Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Review E.l.f. Moisturizing LipsticksMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge