O•P•I – Sheer Tints – Sophie’s Nails

 photo IMG_5095_zpsd8e0225a.jpg

Door Sophie – Nu niet een normale lak, maar een leuke topcoat. Mijn zus en mijn moeder hadden deze op het internet gezien en toen ik het zag was ik er verliefd op. Je kan zeggen dat ik altijd al wel creatief met van alles ben geweest, maar dat je nu een soort van aquarel op je nagellak kon maken, ge-wel-dig!

 photo IMG_5101_zps08fabfb8.jpg

Wat OPI over de nagellak zegt: OPI introduceert top coats met innovatieve layering techniek. Sheer Tints kunnen als nagellak of als top coat gebruikt worden voor een kleur accent of creatieve finish!

Zoals ik al zei, ik vond het gewoon geweldig dat ik dit mocht reviewen. Ik dacht dat het wel makkelijk zou zijn als ik bezig was beetje kleur hier en dan later nog een beetje, maar wauw, het was toch veel moeilijker dan ik dacht. Toch ben ik wel trots op het resultaat.

 photo IMG_5110_zps39977c83.jpg

 photo IMG_5111_zpsa83894f5.jpg

Toen onze bestelling eindelijk aankwam, werd ik al gelijk verliefd op het doosje, de kleurtjes en de namen. Ik ben een groot voorstander van leuke namen, ik zou minder mooie kleuren zo kopen voor alleen hoe ze heten. “I’m never Amberrassed”, “Be Magentale with me”, “Don’t Violet me down” en “I can Teal you like me”, geniaal gebruik van woordgrappen (ik heb hele slechte humor).

 photo IMG_5105_zps6a706d4a.jpg

 photo IMG_5107_zpsba1de926.jpg

De eerste keer dat ik de potjes opendeed, waren ze een beetje stroef, wat op zich logisch was aangezien ze natuurlijk niet moesten gaan lekken tijdens de verzending. Dus de keren daarop dat we ze openmaakten, ging het veel beter. Door een witte dop te gebruiken ziet alles er veel vrolijker uit omdat de kleuren er meer uitspringen. Ook zijn de paarse en de blauwe kleur een beetje donker en naar mijn gevoel zie je de kleuren toch beter door de witte dop.

Over de kwastjes, alle kwastjes waren doorzichtig en omdat ze natuurlijk al zolang in het potje zaten, hadden ze de kleuren aangenomen van de bijbehorende potje. Ik ben normaal niet zo’n grote fan van dunne kwastjes, maar omdat deze lakjes topcoats zijn om mee te versieren, is het wel logisch.

 photo IMG_5115_zps5291166d.jpg

Het is grappig om op je nagels te hebben omdat je er een eigen draai aan kunt geven, verder moet je het er wat dikker opdoen zodat je een mooier effect krijgt. Desondanks dat feit, voelt het wel gewoon glad aan en is het een leuke uitdaging om te proberen. Voor deze 4 kleurtjes, verpakt en al, betaal je € 18,50, wat ik op zich een redelijk prijs vind. (En het is nog altijd goedkoper dan de Chanel nagellak van de vorige keer.)

OPI Sheer Tints – €18,50
Verkrijgbaar bij de OPI Verkooppunten

 
Comments

Ziet er heel grappig uit. Leuke lakjes!

Ik vind het zo een onwijs leuk, schattig en speels effect hebben. Helemaal zomerproof ook!

Wow, dit setje is zo tof! Ik wil hem ook heel graag! Lijkt me heerlijk om eens écht lekker op je nagels te kunnen verven :D

Leuk! Met deze lakjes wil ik ook wel eens experimenteren :D

X Sara

Ik vind ze echt heel erg leuk en zou ze nog graag aan mijn stash willen toevoegen! Ze hebben iets unieks :-)

Oh ze zijn erg leuk zo in combinatie op je nagels!

Wauw wat een geweldig setje! Superleuk effect, deze heb ik nog niet eerder gezien! Heel erg gaaf lief!

Het resultaat is erg leuk

Wat een gave lakjes! Je kunt er zo veel mee, erg tof.

Ik ben een enorme fan van OPI! Maar, helaas niet van deze collectie :-( Ik houd hier persoonlijk niet van…

Ik vind het er best leuk uitzien! :)

Oehh die zien er leuk uit!

Het ziet er super leuk uit! Heel leuk voor de zomer!

Oeh wat tof! Lekker zomers!

Heel gave lakjes, geeft een erg grappig effect!

Wat leuk en uniek!! :D

Ziet er leuk uit, maar ik ben niet volledig om…

Ik heb de roze in’t groot! Super!

Het ziet er heel artistiek en grappig uit haha! Zelf zou ik hier niet zo snel mee rond lopen, maar ik ben gewoon een saaierd die alleen maar donkerrood en zwart op haar nagels draagt haha :) Leuke blog!

Leuk effect! Vooral die ombre op je pink :)

Deze zijn wel heel grappig! Beetje wine-gum-achtig om te zien ;)

Ik vind ze leuk om te zien, maar zelf denk ik dat ik ze niet zou kopen :)

Leave a Reply

CommentLuv badge