Mijn Favoriet Instagramaccounts

 photo 59-percent-of-top-brands-now-use-Instagram_zpsb684ec1e.jpg

Instagram-addicted, ja, dat ben ik wel een beetje! Ik vind het heerlijk om af en toe tussen alle foto’s te snuffelen en te kijken wat iedereen heeft vastgelegd. Ik volg het liefst mensen die ik werkelijk ken, maar vind het steeds leuker om ‘onbekenden’ te volgen, misschien zijn ze wel famous, maar ik ken ze niet persoonlijk. Toch volg ik ze vanwege hun enorm prachtige foto’s waarvan ik insta(nt) inspiratie krijg! Ik heb ze voor vandaag op een rijtje gezet.

 photo kyliejenner_zpsc1c5a4b7.jpg

Kylie Jenner – @kyliejenner

Too fashionable to function. Naar aanleiding van haar kapsel besloot ik ook om mijn haar in dezelfde stijl te knippen, want het is een heel erg mooie messy bob. Kylie Jenner is een halfzusje van de beroemde Kim Kardashian, echt heel die familie is zo knap!

 photo tuna_zpsaf0bb926.jpg

Tuna – @tunameltsmyheart

Dit is mijn favoriete Instagramaccount als het gaat om dieren, ik volg ook een hoop accounts die geheel in het teken staan van allerlei huisdieren, maar deze is favoriet. Tuna is een hondje met een overbeet en dat levert de meest schattige en grappige foto’s op!

 photo slave2beauty_zps633be4db.jpg

Slave 2 Beauty – @slave2beauty

Prachtige make-up collecties van meiden over de gehele wereld, dat is een beetje wat Slave 2 Beauty laat zien. Jaloersmakende hoeveelheden lipstick, oogschaduws en blushes en alles van de mooiste merken. Als iets mijn portemonnee van angst doet beven dan is het dit account.

 photo PicMonkeyCollage_zpsaeb29590.jpg

Jelka W. – @jelkajpeg

Little bit cheating here, dit meisje zat bij mij op de middelbare school (ken haar verder niet persoonlijk), maar heeft het perfecte Black & White account op Instagram. Ik kwam haar toevallig tegen toen ik wat aan het doorklikken was op insta. Haar haar is echt perfectie, ik vind het zo mooi gedaan!

 photo williams_zpscea5ad96.jpg

Hayden Williams – @hayden_williams

Fashion all the way, deze man maakt de prachtigste tekeningen en allemaal heel stylish, heerlijk om gewoon door heen te bladeren en te genieten. Als iemand goed kan tekenen, eindeloos respect. Echt een feestje om naar te kijken!

 
Comments

Dat ziet er leuk uit en dit kende ik allemaal niet.

Mooie dag Xoxo

Leuke accounts die je meegeeft! De tekeningen van Hayden Williams zijn echt prachtig & het zwart-wit bij Jelka W is ook mooi!

Leuk om te zien :) Ik volg enkel Kylie

Leuk om te zien wie jij zoal volgt! Veel inspirerende accounts zo te zien :)

Kylie is echt een prachtige meid!

Celine Indigo

Super leuk gedaan! Hele leuke blog :)

Oh leuk zeg ik kende ze nog niet!

Kylie Jenner volg ik ook :)

Wat een leuk overzichtje! Ik moest lachen om Tuna, geweldig!

Gaaf! Kende ze allemaal niet! Moet mijn lijstje echt eens opschonen…

Leave a Reply

CommentLuv badge