Meer geld overhouden om lekker te kunnen shoppen

 photo tumblr_nbya0hTxWP1snoyj9o1_500_zps1cf0022c.jpg
(bron foto)

Vrijwel iedere vrouw houdt er van: shoppen. Ook ik ben niet uit de winkels weg te slaan en maakt regelmatig even een rondje langs mijn favoriete shops. Online of offline, het maakt mij niet uit. Zolang ik maar lekker kan kijken naar de nieuwste kleding, de mooiste accessoires en de hipste schoenen ben ik gelukkig. Oppervlakkig? Nee hoor, het maakt mij gewoon blij.

Om meer geld over te houden om te kunnen shoppen probeer ik zoveel mogelijk te besparen. Nu is besparen een groot begrip en valt er op heel veel dingen geld te winnen. Zo kun je bijvoorbeeld je autoverzekering vergelijken met die van andere maatschappijen. Een paar dingetjes invullen zoals de leeftijd van je auto en de wensen die je hebt (bijvoorbeeld wel of geen pechhulp, wel of geen all risk) en binnen no time weet jij waar je je auto het goedkoopste kunt verzekeren.

Niet alleen een autoverzekering is makkelijk goedkoper af te sluiten, ook voor je zorgverzekering zijn er goede deals te vinden. We hebben in Nederland allemaal een basisverzekering, maar een aanvullende verzekering is tegenwoordig helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Heb je nooit wat en durf je het aan, dan is het een idee om je eigen risico te verhogen. Dit levert een flinke besparing op. Ook is het mogelijk om wel of geen tandartsverzekering af te sluiten of wel of geen extra kraamhulp in je pakket op te nemen.

Zo tegen het einde van het jaar is het een goed idee om te kijken wat je kunt schrappen en wat je misschien extra wilt verzekeren. Heb jij plannen gemaakt voor je zorgverzekering 2015?

 photo Naamloos_zps3df3646d.png

 
Comments

Ik heb nog geen auto, daar heb ik al geen geld voor haha, dus helaas pindakaas! Kreeg net wel weer een rekening binnen van de CZ, zo`n 100 euro, nou dag centjes! De helft van mn uitkering weg. great.

Comments are closed.