L’Occitane de Provence – Lavande

Processed with VSCOcam with p5 preset

Lange velden met sterk ruikende lavendel op een warme zomermiddag in de Provence, daar doet deze shower gel mij aan herinneren. Via een proefverpakking mee in aanraking gekomen en sindsdien mag het niet meer missen bij mij onder de douche (en daar zijn inmiddels meer producten van L’Occitane bijgekomen). Eindelijk eens een lavendel-product die daadwerkelijk naar lavendel ruikt. Processed with VSCOcam with p5 preset

L’Occitane heeft een heerlijk aanbod aan beautyproducten die zijn geïnspireerd op de mediterrane levensstijl en dan voornamelijk het gebied van de Provence. En, heel belangrijk, L’Occitane geeft de voorkeur aan traceerbare natuurlijk ingrediënten. Een heel erg natuurlijk product met heerlijke lavendel olie, en dat ruik je.

Processed with VSCOcam with p5 preset

Vroeger, van mijn 0ste tot mijn 12de zijn we namelijk elk jaar naar Frankrijk op vakantie gegaan, reden we altijd in de zomer door eindeloze velden met zonnebloemen, wijnstruiken en lavendel. We hadden ook altijd lavendelstruiken in de tuin en niks ruikt, in mijn ogen, zo lekker als lavendel. Dit is de eerste douchegel die een oprechte lavendel geur heeft, geen zoete troep, geen namaak lavendel, gewoon echte lavendel. En daarom vind ik hem juist zo lekker.

Processed with VSCOcam with p5 preset

De lijst met ingrediënten voor de liefhebbers, er zit in mijn douchegel 250 ml, maar omdat hij zo heerlijk geurig ruikt doe je er ook wel lang mee.

L’Occitane Lavande Gel Douche 250 ml: €15,00

Zijn jullie bekend met het merk L’Occitane?

 
Comments

Klinkt goed! Ik weet alleen niet of ik zo dol ben op de geur van lavendel, maar als jij er blij van wordt is het goed :D

Leuk artikel! Het merk ken ik wel maar heb ik zelf nog niks van gebruikt.

Lavendel.. Heerlijk!!

Klinkt goed! Ik vind lavendel wel lekker ruiken, maar niet super bijzonder.
Ik heb zelf nog nooit iets van L’Occitane gebruikt, maar ben wel benieuwd naar het merk!

leuk product! zelf ben ik alleen niet zo dol op lavendel!

Ik hou van lavendel zolang het maar niet te sterk ruikt. Ben zeker benieuwd naar dit product.

Mm ik hou van lavendel! Ziet er goed uit :)

Lijkt me een heerlijke douchegel! Ik vind lavendel als het echt ruikt altijd wel lekker, maar de chemische versie ervan niet, dus ik denk dat de geur mij wel aanspreekt. Denk dat je als je hem ’s avonds gebruikt ook heerlijk drowsy wordt.

Als ik Lavendel ruik, denk ik ook aan Frankrijk. Ik vind het zo’n heerlijke geur.

Ziet er goed uit! Ik heb wel eens van het merk gehoord, maar heb er zelf geen producten van. Als ik het zo lees, moet ik daar eens verandering in brengen hihi ik houd namelijk van lavendel. x

Hmm, ik hou persoonlijk niet zo van lavendel geur. Maar verder klinkt ie wel goed :)

Ik vind L’occitane een geweldig merk!

Dat klinkt heerlijk, vind de verpakking ook mooi. Lavendel….heerlijk!

nu ben ik heel benieuwd hoe deze douchegel ruikt

Ik had er echt nog nooit van gehoord!

Ik ben niet bekend met het merk, maar ik vind lavendel erg lekker ruiken. Het lijkt me een heel fijn product. x

Deze douchegel klinkt heerlijk! Ik hou ook heel erg van lavendel (: Ik gebruik altijd de weleda douchegel met lavendel! En die ruikt ook redelijk echt!

Kende het al en had wel al gehoord dat het goed was. Leuk voor bevestiging!

Trackbacks for this post

Leave a Reply

CommentLuv badge