Rimmel Sweetie Crush in 012 Blueberry Whiz – Sophie’s Nails

 photo IMG_4591_zpsb6e240e8.jpg

Door Sophie – Dit is de tweede keer dat ik hier schrijf en dit keer heeft mijn zus een hele leuke nagellak voor mij uitgekozen. Ik vind dat mijn zus hem leuk heeft uitgekozen, ze weet dat ik van apartere dingen houd, en de sugar-texture die zie je niet zo snel. En heel erg leuk dat deze een leuke naam heeft, Blueberry Whiz!

 photo IMG_4598_zps9c16e1bb.jpg

Textured, sparkling, sugar sweet textured nails. Give your nails the ultimate sweetie treat!

Ik vind het kleurtje hartstikke leuk, blauwe kleurtjes vind ik altijd gaaf om te hebben. Ik vind het een schattig kleurtje, maar ik vond het wel een beetje winters. Dit komt volgens mij ook een beetje door de sugar-texture waardoor het lijkt op vers gevallen sneeuw.

 photo IMG_4594_zps5e69878b.jpg

 photo IMG_4595_zpsa60e90db.jpg

Het kwastje vind ik hartstikke fijn, want hij is iets breder dan de standaard. Hij lakt ook fijn, ondanks dat zo’n textuur wat lastiger lakt. Toen ik het eerste laagje op deed dacht ik dat het alleen maar glitters zouden zijn, maar toen hij eenmaal droog was zag ik dat er meer textuur kwam. Het voelt als een laagje suiker op je nagels. Verder raad ik wel aan om drie lagen te lakken als je echt een goede dekking wilt hebben!

 photo SophiesNailsSC_zpsb6e1da25.jpg

Het lakje blijft zo’n 3 dagen goed zitten zonder topcoat, dit komt omdat het ook wat ruwer is en dus wat makkelijker beschadigt. Ik vind het lakje en de vormgeving heel erg leuk! Het lijkt echt op een snoepje, het had ook Candy Crush kunnen heten.  Ik vind het lakje wel net te duur, budgetmerken hebben dezelfde textuur en die dekken met minder laagjes.  Verder hebben ze nog 4 andere kleurtjes, allemaal leuke lente-kleurtjes!

Rimmel Sweetie Crush – €6,99
Verkrijgbaar bij de drogist

 
Comments

Wow, hij blijft lekker lang zitten zeg! Sowieso blijven Rimmel lakjes bij mij best wel lang zitten vergeleken met andere lakjes, ik had gisteren nog een knallende blauwe kleur op :) Dit is ook een mooie lak, leuk met de zandachtige textuur!

Erg mooi lakje & alleen het dopje is al om op te eten <3

Super mooi lakje zeg :)

Leuk kleurtje ! Normaal hou ik niet zo van texture lakjes, maar deze is wel heel leuk !

X

Opzich een leuk kleurtje, toch draag ik deze kleuren niet zo vaak!

Het is echt een super mooie blauwe kleur

Mooi kleurtje.
Liefs, xxx

Wat een leuk kleurtje zeg! Fijn dat ie ook zo goed blijft zitten!

Erg mooi lakje! Ik vind zo’n sugar effect erg leuk :)

Supermooi kleurtje! Ik hou echt van blauw :)

inspiredbylifee

Ik heb deze gister toevallig ook gekocht en ook de kleur violet swizzle, ik vind ze echt schattig! liefs inspiiredbylife

Wauw, wat een mooie kleur en een mooi effect! x

Mooie kleur :)
Rimmellakjes vind ik zelf altijd erg goed.

Lekker opvallend kleurtje. Ik heb zelf jarenlang Rimmel nagellak gespaard en vond de kwaliteit altijd erg goed totdat ik andere lakjes ontdekte die me net iets beter bevielen. Zou deze zelf niet zo snel kopen maar dat is meer omdat de kleur niet bij mij past.

Ik vind het echt een mooi kleurtjes en een pluspunt is het feit dat ie lang blijft zitten :) x

wat een gaaf kleurtje en effect!

Leuk! ik heb de roze variant, net een suikerspin op je nagels, hihi.

Why is there no picture of this girl who’s talking to us? How are we supposed to believe its actually Sophie who’s talkibg here ;)

Ik wil gewoon een foto om soph te pesten ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge