Tiffany & Co Wishlist

 photo PicMonkey Collage_zpsw8ylgwqg.jpg

Al sinds kleins af aan vind ik dat er iets magisch is aan het merk Tiffany & Co, toen ik mijn eerste sieraad daar kocht was ik verliefd, en sindsdien heb ik alleen maar honger naar meer. De kleur blauw met de witte lintjes, het prachtige zilver en ook de sierlijkheid van het merk spreken me enorm aan! Ik draag mijn “Return to Tiffany” ketting dan ook bijna dagelijks met veel liefde. Mijn verhaaltje erover kun je hier lezen. Vandaag laat ik nu mijn wishlist zien, maar achter de schermen ga ik 1 item van deze wishlist ook nog eens halen, hij wordt dus langzaam maar zeker afgewerkt. As we speak sta ik misschien wel in de P.C. te kijken naar alle pracht en praal! 

 photo IMG_0876_zpsbddngdia.jpg

Paloma Picasso® Olive Leaf narrow band ring in sterling silver €190,-

Schrik vooral niet van de prijzen, ook al is het allemaal gewoon zilver en zonder steentjes, Tiffany’s liegt er niet om. Ik hou heel erg van zilver en ben minder van de bling bling, gewoon nette zilveren sieraden zijn echt mijn ding. De ring is geïnspireerd op een olijventak,  de olijf staat symbool voor vrede en overvloed en die gedachte erachter vond ik wel heel erg mooi. Daarbij is het design heel mooi rustig en klassiek, ik houd er van!

 photo IMG_0867_zpshvfeo2k2.jpg

Atlas™ open ring in sterling silver, wide €240,-

De Atlas collectie is mijn grote favoriet, ik kan er niks aan doen, maar die Romeinse cijfers doen mij denken aan niet alleen Rome, maar het heeft ook iets klassieks. Rome was echt een stad naar mijn hart waar ik nog steeds heimwee naar heb. Het is een heel erg strak, iets minder sierlijk maar juist wat stoerder design. Ik hoop dat deze bij mijn iele vingertjes past, want ik vind hem echt prachtig! Maar een keertje passen dan, met alle gevolgen van dien…

 photo IMG_0868_zpsfb0juqgk.jpg

Elsa Peretti® Color by the Yard ring in sterling silver with an aquamarine €160,-

Wat een schatje is dit! .06 karaat, en een bandje in plaats van een werkelijke ring. Alsof je een kettinkje om je vinger hebt hangen. Ik vraag me af hoe makkelijk je het draagt, maar ik houd van het design! Enorm fijntjes en heel elegant! Maar ja, hoe veel ringen kun je hebben?

 photo IMG_0870_zpsntisddas.jpg

Tiffany Keys Atlas® key pendant in sterling silver, large €240,-

Nee, dit is geen grapje, het gaat hier om alleen de hanger. Je betaalt zo’n €50,- extra voor de ketting.  Maar kijk dan naar dit schatje, is het niet een plaatje! Ja, inderdaad weer van de Atlas collectie, gewoon omdat ik zo verliefd ben geworden op de klassieke Romeinse cijfers! Enige nadeel van de Keys, ze zijn helaas al heel erg veel nagedaan!

 photo IMG_0869_zpsg5ircaly.jpg

Tiffany Keys crown key pendant in sterling silver 270,-

Yes, dit is weer hetzelfde verhaal, je betaalt apart voor de hanger en de ketting. Dit is er eentje die wat weg heeft van een kroontje en daarom heel erg classy is in mijn ogen. Wel een nadeel dat je hem veel nep ziet. Let er ook op dat er een T van Tiffany in de sleutel staat (bij het werkelijke sleutel detail), leuk detail en mooie toevoeging!

 photo IMG_0865_zpsfh1tgxhx.jpg

Bow earrings in sterling silver, mini €190,-

Zijn deze schattig of zijn deze schattig? Ik vind ze zo enorm leuk! Enige probleem wat ik er mee heb is dat ik ze misschien iets te kinderachtig vind, en niet voor elke dag. Maar het zijn wel echt dotjes. Ze zijn niet heel groot dus steken niet buiten je oorlel. Ik ben niet echt heel erg fan van oorbellen en draag ze ook eigenlijk nooit, maar als ik deze zou hebben, dan zou ik ze met liefde elke dag dragen!

 photo IMG_0866_zpse2am85bj.jpg

Atlas™ narrow bangle in sterling silver, medium €570,-

Deze is echt favoriet, maar wat een prijs voor een armband, maar wat een plaatje! Ik vind hem zo ontiegelijk mooi, ik heb al een dupe bij Loavies gezien maar ga veel liever voor the real deal. Ik vind hem iets tijdloos en klassieks hebben wat ik niet kan omschrijven. De Romeinse cijfers in combinatie met de strakke lijnen van Tiffany & Co maken deze armband tot alles wat ik wil hebben en eigenlijk veels te duur vindt.

Van welke winkel kan jij geen genoeg krijgen?

 
Comments

De tweede sleutel zou ik echt wel graag willen! Dat doet me denken aan Gossip Girl! Ik vind het héél erg mooi, en zou echt dat sleuteltje willen hebben, maar als ik het zo voor mijzelf zou kopen zou het geen betekenis hebben. Dat vind ik heel jammer! :-) Maar de sieraden van Tiffany zijn wel echt to die for <3
Sophie onlangs geplaatst…Lancôme Shine Lover LipsticksMy Profile

Zo duur, maar zo mooi! Ik vind de eerste ring het mooist! Ik weet nog goed dat ik op rodeo drive langs tifanny en co liep, ik keek m’n ogen uit..
Justine onlangs geplaatst…Get your freak on tag – fobieën, bed outfits, meezingen & eerste knuffelMy Profile

Die ring met het blauwe steentje! Love it! Eigenlijk heb ik vrij weinig met dit merk, behalve dat ik de tasjes zo leuk vind haha.
Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Hema Soft Matt LipbalmMy Profile

Prachtige sieraden! Ik draag eigenlijk nooit sieraden, want ik kan er gewoon niet mee om gaan! Haha
Steffi onlangs geplaatst…Het afgelopen jaarMy Profile

Wauw wat een mooie sieraden
Manon onlangs geplaatst…De gehele maand April 12% korting bij ZalandoMy Profile

Zulke mooie sieraden! Ik heb zelf een armbandje van Tiffany’s maar zou nog wel graag simpele oorknopjes van ze willen hebben.

Leave a Reply

CommentLuv badge