Tiffany & Co. Atlas™ Open Ring

 photo IMG_8578_zpsx7z0kvqi.jpg

Ik heb hem hoor, mijn Tiffany & Co. Atlas™ Open Ring. Mede mogelijk gemaakt door mijn oma, maar mijn tweede sieraad van dit prachtige merk ik eindelijk binnen! Ik ben er enorm blij mee en laat mijn nieuwe kindje graag zien, ik ben gegaan voor een ring die ik normaal niet snel zal kiezen, maar toch heel erg verliefd op ben geworden. Een zilveren wat stoerdere ring met Romeinse cijfers, simpel en daardoor stoer en toch elegant. Ik ben verliefd, haha! Door oma is het nu ook een ring met een herinnering geworden, en dat vind ik wel heel erg mooi. Fijn om naar een sieraad te kunnen kijken en er een herinnering bij kunnen hebben. 

 photo IMG_8583_zpscjhuurfl.jpg

 photo IMG_8584_zps8exooczw.jpg

 photo IMG_8575_zpstewph6xh.jpg

Let er wel op bij Tiffany & Co. dat als je een ring koopt dat de maten Amerikaans zijn, ik heb dus een 5,5 waar ik normaal een ringmaat 16 heb. Verstandig is om altijd even te bellen voordat je een bezoekje brengt aan hun winkel, dan weet je zeker dat ze het sieraad wat je op het oog hebt, en de maat, op voorraad hebben. Ze nemen de tijd voor je en laten je alles passen en bekijken, zonder dat je het gevoel hebt dat ze op je wachten, echt hele fijne service. Ik ga het liefst naar de winkel omdat je daar net wat meer kan passen en bekijken dan in de webshop, dit zijn dingen die je altijd even goed moet bekijken, aanpassen en van genieten.

Wat is jouw favoriete sieraad?

 
Comments

Wat lief van je oma! Zo wordt het zeker een ring met een herinnering. Ik zou zelf nog graag een mooie ketting van Tiffany & Co willen hebben. Ik blijf nog even rond snuffelen :).
Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Mijn Victoria’s Secret Fragrance Mist StashMy Profile

Wauw wat issie mooi! En wat lief van je oma. Dat is geen goedkoop cadeautje haha. Vraag me alleen wel af.. Zit er een winkel in NL? Dat wist ik niet!
Justine onlangs geplaatst…My life in photo’s – april 2015 #3My Profile

Ja, er zit er eentje aan de P. C. Hooft :)

Waauw, erg mooi in het echt. Ik ben dol op alles met Romeinse cijfers :)
Floortje onlangs geplaatst…Lush Aromaco + The Greeench Deodorant.My Profile

Wauw ik vind hem onwijs mooi!
Maaike onlangs geplaatst…FASHION – 5x items die ik dit seizoen moet hebbenMy Profile

Wauw, wat lief van je oma! Hij is mooi!

Wat een prachtig exemplaar!

ZO lief van je oma! wat een prachtige ring.
Manon onlangs geplaatst…Leuke verpakkingen van All In PackagingMy Profile

oh wow ik vind hem echt wel leuk hoor!

liefs
Karlien
Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Boho RippedMy Profile

Jaaa, heel mooi! Ik had hem vorige week in Parijs ook gezien en heb toen de Infinity ring van papa gekregen :) Alle ringen daar zijn zo mooi! :)

xx
Alexandra // ILUMUOTI onlangs geplaatst…FLASHBACK #8My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge