Sal Y Limon | Slavenarmband

 photo IMG_6658_zps2c8f8e2a.jpg

Niet alleen moet je degene die je lief hebt verwennen, af en toe moet je jezelf ook eens verwennen. Ik vond dat ik wel weer een klein cadeautje had verdient en bestelde een prachtige armband van Sal y Limon. Armbanden die niet alleen prachtig zijn geëmailleerd, maar ook nog eens zijn verguld met zilver of goud. En daarbij ook nog eens enorm fashionable zijn!

 photo IMG_6661_zpsbf9b6550.jpg

 photo IMG_6660_zpsc7a467f7.jpg

Ik koos voor een gouden slavenarmband, met een prachtige groene kleur en witte kroontjes, royal! Hij kwam goed verpakt binnen en er zat zelfs een kaartje bij, heel erg lief gedaan! Ik wilde graag een opvallende armband die niet te groot zou zijn en overal bij zou passen. Dit is echt het perfecte formaat, de kleuren zijn subtiel maar wel opvallend, en ik ben gewoon verliefd op die prachtige kroontjes!

 photo IMG_6662_zps5158e40b.jpg

 photo IMG_6663_zps443ff648.jpg

Aan de binnenkant vind je het Sal Y Limon logo, wat er supernetjes uit ziet. De armband heeft een fijne sluiting, je klapt hem open en doet hem om je pols. Hij is stevig en klapt ook niet snel weer open. Ik heb redelijk dunne polsen dus was echt bang dat hij niet zou passen. Gelukkig zit hij perfect, hij zit lekker losjes, en daar houd ik wel van. Ook voor meiden met wat dikkere polsen passen deze armbanden!

 photo IMG_6664_zpse7833b9c.jpg

 photo IMG_6667_zps62930993.jpg

So in love, echt ik hou van deze armband! Hij zit lekker, voelt luxe en zwaar aan, en past bij bijna elke outfit (voordeel van voornamelijk zwart dragen, haha!) Voor deze armband betaalde ik €34,90 inclusief verzendkosten, dat is niet goedkoop, maar je krijgt er wel een fantastische armband voor terug. Ik kan me voorstellen dat ik in de toekomst nog een armband van dit merk ga bestellen! Je hebt verschillende maten, er zijn nu wat dunnere versies en een paar hele grote versies, de prijzen liggen tussen de €25,- en de €50,-. Dit afhankelijk van de grote van je armband.

Sal Y Limon armband, medium – €34,90 (incl. verzending)
Verkrijgbaar via Shoppe

 
Comments

Wat een prachtige armband met mooie kleuren!

Wauw, wat een prachtige kleur! Super mooi design <3

Wat een mooie armband, die kleur is echt mooi!

irene niec

Wat een mooie armband, heel apart.

Hij is héél erg mooi, Eline, ik zou ook verliefd zijn denk ik :-).

Wauw wat een prachtige armband <3

Wauw dit is echt een hele mooie en bijzondere armband!

Wauw, hij is heel mooi Eline!

Wat een prachtige armband!!

Wow, mooie armband !! Voor mij zijn de meeste armbanden ook te groot want heb ook dunne polsen.

Leave a Reply

CommentLuv badge