Noosa Petite Armband

 photo IMG_5297_zpsc70bf1ff.jpg

Ik houd van Noosa Amsterdam en haar leuke armbanden, bekend om de leren armbandjes met 3 chunks (drukknoopjes), maar ze hebben wat nieuws. Noosa Petite, kleinere en smallere armbandjes waar 5 kleinere chunks op kunnen. Voor mijn verjaardag kreeg ik het armbandje van mijn zusje, twee chunks van mijn oma, een chunk van Snoetje en kocht ik laatst nog twee chunks voor mijzelf erbij. Nu is mijn bandje voorlopig compleet, maar je kunt natuurlijk blijven wisselen!

 photo IMG_5302_zps67761037.jpg

 photo IMG_5300_zps9ca06b87.jpg

 photo IMG_5301_zps121b5cd3.jpg

Het leuke is dat elke chunk een speciale betekenis heeft, en dit maakt het bandje zo bijzonder. Enorm leuk om allerlei combinaties te sparen door telkens een chunk als cadeautje te krijgen, ik ben inmiddels in het bezit van 4 grotere armbanden en tientallen chunks, en daar komt dit bandje nu weer bij! De betekenissen van mijn 5 knoopjes (op volgorde zoals hierboven te zien) zijn als volgt:

Olympus Hera: Gewoon een pauwenveer in mijn ogen, maar het ligt toch iets anders: hij slaat op de berg Olympus en haar goden en godinnen, en die staan samen weer voor liefde, verlangen, schoonheid, waarheid en zuiverheid.
Kolam Tamil Nadu: Het doet me denken aan een stukje kant, dit is geïnspireerd op een bepaald soort street-art die Indiase vrouwen maken vlak voor zonsopgang.
Victorian Button Apple Blossom: Een prachtig en lief bloemetje dat is geïnspireerd op de bewerkte knopen die vrouwen droegen in de Victoriaanse tijd.
Gemstone Facetted Rhodonite: Roze rhodoniet, prachtig in een diamantje geslepen, tegenwoordig heel hip dankzij de helende werking.
Kamon Daki Myoga: Mijn favoriet, parelmoer met wit metaal, kamons zijn emblemen die in Japan worden gebruikt om iemand herkomst te herkennen, en symboliseren dan ook de kracht van familie.

 photo IMG_5305_zpse9a3f075.jpg

Ik ben gek op dit prachtige bandje, echt helemaal super! Ik vind de betekenis van de knoopjes mooi, maar ook super dat een aantal mensen van mijn familie er aan hebben bijgedragen. Hij is elegant en prima te combineren met andere bandjes, ik heb nu al zin om veel meer knoopjes te sparen!

Noosa Petite Chunks – tussen de €9,95 en €19,95
Noose Petite Armband – tussen de €29,95 en de €49,95

 
Comments

De armbanden trekken me nooit zo, maar deze petite variant vind ik wel heel mooi en verfijnd. Lief dat je een chunk kreeg van Snoet ;)

Echt een prachtige armband, ik heb hem zelf ook! Je hebt er ook leuke schakels bijgekozen zeg! <3

Ik vind dit echt zo gaaf!

Wat een mooie armband! Ik kende ze al in het breed, maar vind dit veel mooier en vrouwelijker. Mooie chunks heb je gekregen :)

Wauw, zo een prachtige armband ;-)

Mooi is deze, mooie chunks

Het is een mooie armband alleen zelf zou ik zoiets niet dragen x

Een vriendin van mij had twee van deze armbanden, ik vond ze zo gaaf! Nog steeds zou ik er graag eentje willen, je bedels zijn heel erg mooi!

Mooi armbandje! Die steentjes zijn ook erg leuk!

Heel erg mooi armbandje!

Mooi armbandje en leuke chunks!

Nog nooit van gehoord, ziet er leuk uit. Beetje Pandora systeem maar wat stoerder :-)

heel mooi, ik heb zelf pandora daar kun je ook zo leuk mee wisselen.

Ik vind je armbandje echt zo mooi! Wat een leuke en mooie chunks heb je er ook aanzitten

Ziet er heel mooi uit!

Mooie armband! Zelf heb ik er ook eentje, maar dan met grote knoppen/drukkers. De kleine versie lijkt me ook erg mooi. Ik ben alleen altijd bang dat ik ergens blijft hangen en dan zo’n knop/drukker kwijt raak..

Wat een mooie armband, vrolijke lentekleurtjes!

Wat fijn dat ze nu wat smaller zijn! De vorige bandjes waren voor mij veel te grof bij mijn smalle polsjes Good to know!

Leave a Reply

CommentLuv badge