Nieuwe liefde | Lobi Beads

 photo IMG_5311_zps1030b944.jpg

Ik weet dat het Vijf Euro Vrijdag is, maar dat artikel moest even wijken voor een nieuw merk wat ik gisteren pas heb ontdekt; Lobi Beads. Superleuke, en hippe sieraden maar dan voor een betaalbare prijs. Normaal zal ik wachten met een dergelijk artikel, maar Lobi heeft tijdelijk een pop-up store tijdens Apeldoorn Draait Door tot en met zaterdag!

 photo IMG_5314_zps6e57db4f.jpg

 photo IMG_5315_zps7fa303d8.jpg

Over Lobi: Bij Lobi vind je stijlvolle en unieke armbanden voor de modebewuste vrouw. Maureen (eigenaresse) is Lobi begonnen, omdat ze veel armbandjes in de winkels te prijzig vond. In het begin werden alle armbandjes met de hand door haar gemaakt. Al snel kwam ze erachter dat dit veel te veel werk was en ze tijd tekort kwam. Toen is ze gaan zoeken naar hulp van buitenaf. Dit heeft ze onder andere gedaan tijdens één van haar reizen. Dit gaf haar veel inspiratie en hiermee heeft ze een nieuwe zomercollectie ontworpen. In onze vier collecties zie je de kleuren, symbolen en tekens van de steden (Istanbul, Rio de Janeiro, Bali en New Delhi) terugkomen. Na al deze ervaring snappen wij waarom de prijzen zo hoog zijn in de winkels, maar alsnog denken wij dat het toch wel wat goedkoper kan. Wij willen dus unieke en stijlvolle armbanden aanbieden voor een betaalbare, leuke prijs.

De prijzen van de armbandjes liggen tussen de €2,95 en de €10,95 voor een armbandje, hoe dan? De armbandjes passen geheel in de Ibiza stijl die op dit moment heel erg hip is. Er zijn verschillende categorieën beschikbaar met elk andere kleuren bandjes; Bali, New Delhi, Rio en Istanbul. Maureen (eigenaresse) maakte eerst alle armbandjes zelf maar is in korte zo hard gegroeid dat dit nu is uitbesteed.

 photo IMG_5318_zps05a490e0.jpg

IMG_5319

 photo IMG_5320_zpsa1a31128.jpg

Mijn moeder en ik namen allebei een armbandje mee, mijn moeder nam de Big Turquoise Bracelet (links) mee. Negen rijen Japanse kraaltjes maken de armband, dit is de dikste armband die ze in hun collectie hebben. Ik heb de Black Peach Eye (rechts), dit is hun best verkochte armbandje, een armbandje die tof is in zowel de zomer als de winter door zijn leuke kleurtje!

 photo IMG_5322_zpsdc139056.jpg

Ik ben echt blij met mijn nieuwe aankoop, en ook samen staan ze heel erg leuk, fris en zomers! Mocht je de kans hebben ga dan zeker even naar Apeldoorn en loop daar de Korenpassage in! Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Mocht je niet in Apeldoorn wonen dan hebben ze ook een erg leuke webshop, neem zeker een kijkje.

Lobi Big Turquoise Bracelet – €10,95
Lobi Black Peach Eye Bracelet – €9,95
Verkrijgbaar in de webshop en hun  verkooppunten

 
Comments

Oh wauw Eline, wat een prachtige armbandjes! Die met zwart is echt perfect bij alles te combineren en zeker mijn favoriet <3

Wat een leuk merk! Ik vind die van je moeder heel tof, wat heeft ze toch een goede smaak!

Aaaah wat een super vrolijke en mooie zomerse armbandjes!

Wauw so pretty! Echt mooie eyecatchers en heerlijk voor deze tijd van het jaar <3 Mooie aankopen en fijn artikel <3

Dat ziet er zo mooi uit! Je moeder weet goed wat hip is ;-)
Ik ga meteen een kijkje nemen in de webshop.

Happy Friday Xoxo

Die met turquoise ziet er leuk uit!

Wat een mooi armbandjes! Vind ze perfect bij de zomer passen ook!

Ontzettend gaaf zeg!

Eentje om te noteren, heel mooie armbandjes!

Superleuk, ook leuk om zelf te maken!

Wat een super leuke en vrolijke armbandjes!
Even rondsnuffelen in de webshop :)

Erg mooi. Ik kende het merk ook niet. Leveren ze ook naar België?
Ik vind de turquoise persoonlijk het mooiste!

Geen idee, het beste kun je daarvoor even contact opnemen met de webshop zelf (:

Wauw, super mooie armbandjes!

Wat een super gave armbanden! Eens wat anders dan normaal! Ik kende het merk nog niet! :)

Leuk voor in de zomer!

Wat een ontzettend leuke armbandjes! Bedankt voor je tip!

Mooie armbandjes! :)

Trackbacks for this post

Leave a Reply

CommentLuv badge