Monogram ketting

 photo IMG_8566_zpszviyad50.jpg

Ik loop al tijden met lief grapjes te maken, dat ik heel erg graag zijn naam in een ketting wil, met een steentje. Hij vind dat echt verschrikkelijk dus zo krijg ik hem gemakkelijk op de kast. Ik kreeg van de week de vraag vanuit Names4Ever of ik een naamketting wilde reviewen en gelijk zag ik mijn kans schoon om te gaan voor een lekker foute, maar ook oh zo leuke, ketting met mijn naam. Uiteindelijk zag ik dat ze een fantastisch groot aanbod hadden en ben ik voor een ketting gegaan wat iets meer bij mij past, een monogram ketting. 

 photo IMG_8571_zps7uzyjjsv.jpg

Wat is een monogram? Een monogram ketting, ook wel een initiaal ketting genoemd, heeft in dit geval een drietal letters die op sierlijke wijze in een cirkel zijn verwerkt. De middelste letter is wat groter in dit geval dan de twee buitenste letters. Je kan natuurlijk zelf verzinnen wat de grote is van de ketting en natuurlijk welke letters je in je hanger wilt. Je kan ook nog kiezen tussen zilver en goud, ik ben gegaan voor zilver, want dat past beter bij mij gehele garderobe, ik heb eigenlijk alleen maar zilver. Je hebt enorm veel keuze, tussen alleen hangers, hangers met kettingen, hangers met ook namen, armbanden, sierranden en gravures. En dan heb je ook nog verschillende maten! Ik ben voor de simpelere uitvoering gegaan; een monogram ketting, hanger met ketting dus, van 25 millimeter doorsnede. Je hebt mijn uitvoering ook in een 16, 20 en 45 millimeter doorsnede.

 photo IMG_8569_zps8vurrpq8.jpg

Ik heb gekozen voor de initialen van mij en lief, de E voor mij en de J en de W voor lief. De E staat in het midden en de J aan de linkerkant en de W aan de rechterkant. Toevallig is de E ook de eerste letter van de achternaam van lief. De ketting is wat langer dan ik gewend ben, in totaal 45 centimeter, maar daardoor wel heel erg goed te combineren met mijn kleinere Tiffany’s ketting, die ik werkelijk dagelijks draag. Maar inmiddels draag ik deze ook bijna elke dag, hij heeft wat sierlijks wat ik in eerste instantie niet met een naamketting associeerde. En hij is echt zilver, maar ik vind hem qua prijs heel erg meevallen! Je moet altijd wel even wachten totdat je hem hebt, ze maken de ketting zodra je bestelling binnen is, wat ik wel leuk vind, zo weet je dat je een uniek sieraad hebt!

 photo IMG_8573_zps4mf014rw.jpg

Een monogram ketting met je letter is natuurlijk superleuk ook als cadeautje, dit is zeker een site die ik in gedachten ga houden voor cadeautjes. Ze hebben namelijk heel veel soorten en maten naamkettingen, voor elk wat wils. Ik denk dat het wel weer een comeback gaat maken, de naamketting. Ik weet dat in de jaren ’80 en jaren ’90 heel veel mensen een naamketting hadden, zelfs mijn vader, als je hem kent weet je hoe bijzonder dit is. En mijn monogram ketting is voor mij een manier om lief altijd dichtbij te hebben en een sierlijke manier om zijn naam bij me te dragen. Ik wil in ieder geval Names4Ever heel erg bedanken voor de kans om kennis te maken met hun leuke webshop!

Monogram ketting – €44,95
Verkrijgbaar bij Names4Ever

 
Comments

Ah wat is dit prachtig, inderdaad heel bijzonder! <3

Oh wauw wat is dit mooi zeg! Ik hou zelf – net zoals jouw vriend- ook niet van naamkettingen maar een ketting zoals dit met een betekenis kan ik zeker waarderen.
Kim onlangs geplaatst…De oplossing voor de plastic boodschappentas!My Profile

Wat een bijzondere ketting; ik ben echt dol op dit soort dingen! Ik vind hem ook erg leuk, in ieder geval leuker dan een naamketting :-)

Wat een mooie, originele ketting! Echt prachtig.
Naomi onlangs geplaatst…How to improve your blogMy Profile

Wat een mooie en gave ketting is dit
Manon onlangs geplaatst…W7 Bronzing Powder & Bronzing BaseMy Profile

Wat een mooie en bijzondere ketting!
Dina onlangs geplaatst…Een soort mini-vakantie (maar dan kneuterig)My Profile

Leuk zeg, lekker apart maar ook onwijs mooi!
Maaike onlangs geplaatst…SHOPLOG – Primark, H&M & New YorkMy Profile

oooh staat heel leuk!

lifs
Karlien
Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Beauty – Mixa Cold Cream Comfort Body Milk & Cold Cream Hand CreamMy Profile

Wauw wat een prachtige ketting! Erg stijlvol! :)
Lizzy & Steffi onlangs geplaatst…Girls Diary stoptMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge