Shoplog: Voordeel en Guess

photo 5

Ik ben vandaag na mijn stage even de stad ingelopen samen met mijn vader. Mijn vader heeft iets heel liefs bedacht, sinds er wel een moeder- en een vaderdag is, maar geen dag speciaal voor kinderen houden we elk jaar, op de eerste dag van mijn vaders vakantie, een meisjesdag. Op deze dag krijgen mijn zusje en ik een cadeautje van mijn ouders, net zoals op moeder- of vaderdag. Ik ging hiervoor naar Van Os lederwaren en ging daarna zelf nog even naar de Op is Op Voordeelshop, waar ik lekker budget mijn beauty-inkopen deed.

photo 3

Allereerst deed ik een aankoop voor mijn vriend, mijn vriend is te lui of te vergeetachtig om zelf steeds deodorant te halen, en ik kan het goedkoper halen bij de Op is Op Voordeelshop, vandaar dat ik dat altijd doe. Hij draag altijd L’Oreal Men Expert Invincible 96h deodorant, en deze zijn €5,- per twee. Ik vind ze superlekker ruiken, lekker mannelijk, en het is een deodorant die echt heel erg lang houdt! Heel erg blij dat mijn vriend deze deo draagt en geen vieze Axe luchtjes.

photo 2

Ik kocht ook nog een Zwitsal shampoo met lavendel die ervoor moet zorgen dat er je een goede nachtrust hebt. Ik vind Zwitsal altijd heel erg lekker ruiken, net zoals lavendel, dus ik ben heel erg benieuwd naar deze shampoo. Ik vond hem redelijk goedkoop, hij was €1,99 per stuk.

photo 4

En dan heb ik nog mijn favoriete shampoo gekocht, die ik eigenlijk altijd gebruik, het is een shampoo van Henna Plus en hij heet ‘hairwonder’ en hij maakt waar wat hij beloofd. Ik heb redelijk wat slag/krullen in mijn haar en mijn haar pluist daardoor redelijk snel, daarom vind ik het belangrijk om een voedende shampoo te hebben. Deze shampoo zorgt dat mijn haar minder pluist, is redelijk geconcentreerd en ruikt erg lekker. Hij kost €10,- per twee flessen shampoo.

photo 1

En mijn meisjesdagcadeau, een hele mooie zachtroze portemonnee van Guess. Het is een leren portemonnee met een touwtje om hem vast te houden en een binnenkant met bloemetjes. Ik wilde na mijn vintage Chanel heel graag nog een keer een nieuwe goede portemonnee en viel als een blok voor deze Guess. Ik ben hier heel erg gelukkig mee en kan niet wachten om er geld mee uit te geven!

Wat zijn jullie favoriete winkels om budgetartikelen te shoppen?

 

 
Comments

Die Guess portemonnee is echt mooi! Je blog heeft ook een mooie layout trouwens. ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge