Shoplog H&M, Etos, Zara & Claire’s

IMG_2499

Ik had voor de verandering eens een zaterdag vrij en besloot even lekker de stad in te lopen, met succes! Ik heb aardig wat leuke spulletjes gekocht bij de H&M, Etos, Zara en de Claire’s (die sinds kort in Apeldoorn te vinden is). Het leek mij wel leuk jullie te laten zien wat ik allemaal had gekocht. Tevens heb ik ook nog wat mini’s gekocht voor mijn weekendje naar Kopenhagen, maar daar komt later een speciale blog voor. IMG_2487

Allereerst kocht ik een puntenslijper voor mijn make-up potloden bij de Etos voor €1,99. Deze puntenslijper kun je gebruiken voor zowel dikkere als dunnere potloden en juist daarom leek het mij zo handig. De puntenslijper kwam in een plastic tasje die je ook kan gebruiken als mini-make-uptasje voor op vakantie.

IMG_2489

Ik draag het allerliefst een sock bun op mijn hoofd, en zeker met dit warme weer. Maar dan vind ik het wel leuk als die ook een beetje aangekleed is, vandaar dat ik deze drie strikjes kocht voor samen €5,99 bij de Claire’s. Dat fleurt mijn knot weer een beetje op.

IMG_2488

Ik kocht ook bij de Claire’s deze bun wrap (€3,99), voor een leuke nonchalante look bij mijn sock bun. Ik word helemaal vrolijk van dit lieve design met stipjes, en ik vond de rode kleur wel heel erg tof.

IMG_2484

Bij de H&M kocht ik wat beautyproducten, allereerst deze brush met een foundationkant en een blusherkant. Hij voelt wel redelijk zacht aan maar ik viel in eerste instantie voor de mooie vormgeving en kleuren van de kwast, hij ziet er gewoon goed uit! De kwasten kosten €5,95.

IMG_2486

IMG_2485

Tevens kocht ik twee gekleurde mascara’s, eentje in een hele mooie mintgroene kleur en een felblauwe. De felblauwe kost €5,95 en de mintgroene kost €3,95. Ik vind het altijd heel erg tof staan bij een zomerse ooglook als de puntjes van de onderste wimpers een ander kleurtje hebben, staat zo lekker zomers!

IMG_2481

Ik kocht ook nog deze Lip Pen voor €2,95, ik vond het wel een leuk kleurtje en hoopte erop dat het een soort my-lips-but-better-look zou gaan geven. Ik kocht de lip pen in de kleur “Love That Pink” (woohoo, leuke namen bij producten in plaats van nummers).

IMG_2483

Aan mijn gezicht zien jullie het al, dit is geen my-lips-but-better-look, dit is gewoon full-on Barbie roze op mijn lippen, en het staat een beetje fout, een beetje erg fout. Heel erg jammer… Op de foto ziet het er zelfs nog ietsjes beter uit dan in het echt, kunnen jullie nagaan.

IMG_2490

Als laatste kocht ik deze muscle top in de sale bij de Zara van €19,99  voor €7,99. Ik had deze shirts al wat langer op het oog, maar nu ze maar 8 euro zijn kon ik ze echt niet meer laten liggen.

Kopen jullie wel eens make-up bij de H&M en wat zijn jullie ervaringen ermee?

 
Comments

Ooh die strikjes, zo cute! Jammer van die lipstick, het was lekker budget geweest als die mooi was…

Die srtikjes zijn awesome! Jammer van de lipbalm, maar denk dat ie wel mooier staat als de zon goed heeft gebruind?

Ik vind een knot met strikje altijd zo schattig staan! Helaas is mijn haar nét niet lang genoeg voor een knot :c

Die bun wrap is heel cute! Je hebt hele leuke dingen gescoord!:)

Aah ik denk dat ik ook maar eens een keer strikjes moet gaan kopen, ik vind ze zo leuk!

Ik ben die gekleurde mascara’s al vaker tegengekomen en ik vind het best een leuk idee, ga ik zeker ook eens proberen!

Je hebt leuke dingen geshopt! Strikjes zijn zo cute <3

Ik koop eigenlijk nooit make-up bij de H&M. Van de kleding ben ik dan weer wel fan. Wat een leuke Zara top, fijn om zo’n koopje te scoren:) Jammer dat de lip butter zo tegenvalt, in de foto lijkt het wel mooi, welke mascara draag je daar?

Ik draag daar False Lash Effect van MaxFactor, ik heb hem net en hij bevalt goed!

Ah oké, ziet er mooi uit, thx!

leuke shoplog. de H&M kwast zier er goed uit

De bun wrap doet mij denken aan Minnie Mouse :D

Leave a Reply

CommentLuv badge