Picture Perfect | Take the time to breathe

 photo IMG_9382_zps4ad14de0.jpg

Deze week was ik behoorlijk moe en ging het allemaal moeizamer dan ik had gewild. Ondanks dat toch een lekkere week gehad! Allereerst natuurlijk papa’s verjaardag zondag gevierd, een heerlijk dag vol met lieve familie en vrienden, echt genoten!

 photo IMG_9384_zps26cd3f8d.jpg

Zondag was dus papa jarig en hadden we taart van banketbakkerij Maassen, serieus de beste bakkerij ever, heerlijk! Ik weet nog dat de oma van mijn oppaskindje van vroeger daar werkte en daar kreeg ik dan wel eens gevulde koeken van, njam njam njam! We hadden een tiramisu en een champagne taart.

 photo IMG_9391_zps37b632d5.jpg

 photo IMG_9395_zps7e2ddcf5.jpg

Maandag moest ik in de ochtend naar de kapper, mijn bob was een lange bob geworden, en besloot ik te gaan bakken. Ik maakte Cinnamon Rolls, ik ben gek op de smaak van kaneel en had dit nog nooit gemaakt, het was echt heel erg lekker en redelijk goed gelukt, al zeg ik het zelf. Het enige nadeel was dat ze een beetje mushy bleven, maar de smaak was top!

 photo IMG_9411_zps8d13f2e8.jpg

Dinsdag werd ik verliefd op deze paarse lipstick van Lancome, ik vind paarse lipsticks zo veel mooier de laatste tijd. En ik chillde in mijn OnePiece, ik was behoorlijk moe deze week en probeerde dus mijn rust telkens zo goed mogelijk te pakken. Ik probeer me wel altijd in de ochtend op te maken, dan voel ik me gelijk beter. Het klinkt zo stom, maar ik voel me ect 100% fitter als ik me even opmaak en opfris, je ziet mij daarom ook altijd opgemaakt in onesies en dikke truien.

 photo IMG_9408_zps17e5fd39.jpg

Dinsdagavond kwam papa thuis met een kaasplankje, allemaal blauwschimmelkaas, lief was gelijk gelukkig. Ik ben er helaas niet zo’n fan van, maar het kaasplankje zag er zo mooi uit met die nootjes. Wat is jullie favoriete kaas? Ik kan me ziek eten aan brie, tevens heb ik laatst voor het eerst truffel-kaas geproefd, en dat was zo lekker. Ik doe trouwens zelfs kaas door mijn nasi.

 photo IMG_9418_zpsf75612b6.jpg

Woensdag pakte ik mijn henna er weer bij om wat te tekenen op mijn been, dit werd het uiteindelijk. Helaas is het er bij mij altijd binnen 3 dagen er wel helemaal van af… Ik blijf dit de ultieme manier om even te ontspannen vinden, even een beetje tekenen! Ik had teveel minder goede dingen gegeten, woensdag had ik dus behoorlijk last van mijn maag. Ik moet dus zo min mogelijk vettig eten.

 photo IMG_9420_zps3ad501d3.jpg

Ik kreeg van TIO de nieuwe studiegids toegestuurd waar ik ook in sta, met foto en al, superleuk. De foto is ietjes ouder maar de enige normale foto die ik heb. Ik heb serieus te veel belachelijke selfies. Heel erg leuk van TIO dat ik de gids toegestuurd kreeg met een bedankje en een eer om er in staan!

 photo IMG_9416_zpsc292d06c.jpg

Verplichte Snoet foto.

 photo IMG_9421_zps8e469619.jpg

Donderdag kwam mijn ‘precious’ binnen, de nieuwe MAC Cosmetics Keepsakes Limited Edition, ik ging voor het palette met Beige Eyes en mijn moeder voor het palette met Plum Eyes, de reviews zullen jullie snel zien. Maar alleen de verpakking is al om te kwijlen zo mooi!

 photo IMG_9426_zps244ae1f1.jpg

Vrijdag liep mijn hoofd over van alles en besloot ik even het monstertje mee te nemen voor een lekkere wandeling in het bos, dat had ik echt even nodig! Frisse wind en de boslucht geven mij altijd helderheid en inspiratie. Ik ben zo gelukkig dat ik op de Veluwe woon, ik kan namelijk niet zonder het bos, ik houd er intens van!

 photo 6B28BD62-85E2-40BD-BFD9-FE85283063E0_zpsnfznvpjo.jpg

Zaterdag heb ik niks gedaan op de bank van lief, behalve films gekeken dan. Ik had die ochtend en die dag ervoor allerlei lekkere delicatesse gehaald, er is een Italiaans kraampje bij ons op de markt die de lekkerste etenswaren verkoopt. Ik nam voornamelijk wat meer groente voor mijn maag, maar heb stiekem wel een stukje brie genomen, haha! Dus we hebben lekker gegeten en weinig gedaan, met Netflix natuurlijk. Zondag gaan we langs bij zijn auto en genieten van het weekend.

Hoe was jullie week?

 
Comments

Wat een heerlijke foto’s! En die taart; WOW, wat lekker! <3 Tiramisu taart… Niet vervelend :') En oh ik ben heel benieuwd naar de swatches van MAC! Ik zit nog heel erg te twijfelen over de collectie, hihi! Fijn weekend mop! <3
Sophie onlangs geplaatst…Mijn Internet ABC ♥My Profile

Wauw, wat een heerlijke hapjes zie ik voorbij komen. Ik vind de mooie donkere lipsticks je zó mooi staan, wauw! <3
Denise onlangs geplaatst…Gosh – Natural Blush MelonMy Profile

Omg hoe lekker zien die taarten eruit!
Ines onlangs geplaatst…Fall favoritesMy Profile

Ik vind walnootkaas heel erg lekker! Leuke diary weer! :)
Maaike onlangs geplaatst…10x dingen waar ik blij van wordMy Profile

Ohhhh, dat gebak ziet er heerlijk uit! Net als de brie trouwens, daar ben ik ook echt dol op haha!
Justine onlangs geplaatst…Fitspiration #7 – nieuwe maand, nieuwe kansenMy Profile

Hoe lekker zien die taarten er niet uit… en mjam, die cinnamon rolls, maar moet ook oppassen de laatste tijd dat ik niet te vettig eet want heb ook wat last van mijn maag. En oh , die paarse lipstick! Ben zoooo benieuwd naar de reviews over je ‘very good looking’ MAC-productjes.
Miss Paperfection onlangs geplaatst…Shoplog HemaMy Profile

O wauw die taarten! Wat lekker :) X
DQ onlangs geplaatst…Hello November…My Profile

Wat een leuke foto’s! Al het eten ziet er heerlijk uit :)
Beau onlangs geplaatst…TAG: The confessions of a bloggerMy Profile

Ah wat heerlijke foto’s <3. De taarten zien er geweldig uit zeg en wat een prachtig palette van MAC. De lipstick staat je ook prachtig!
Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #34My Profile

Fijn dat je je hoofd leeg kunt maken in het bos! Heerlijk om af en toe daar te wandelen. De taarten zien er heerlijk uit!
Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: Plog #3 – 8 november 2014My Profile

ziet er super goed en lekker uit haha
alexa onlangs geplaatst…Tips voor een sollicitatieMy Profile

Die taarten en cinnamon rolls zien er heerlijk uit, krijg er honger van. Leuke blog om te lezen.
Els onlangs geplaatst…Me Time TagMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge