Zondagsrituelen

 photo PicMonkey Collage kopie_zps3honlevw.jpg

Mijn zondagen zien er vrijwel allemaal hetzelfde uit, en alhoewel ik graag dit soort dingen in een video zou verwerken ben ik beter in het geschrift. Vandaar dat ik graag met jullie deel hoe ik mij zondagen zo ontspannen mogelijk doorbreng. Zondagen zijn vaak gegarandeerd mijn enige echte vrije dag van de week (het leven van een eventmanager gaat niet altijd over rozen), en daardoor heb ik geleerd op deze dag extreem te ontspannen. 

♔ Wakker word ik standaard tussen 06.00 uur en 07.00 uur, zo helaas ook in het weekend. Soms lukt het mij om nog even in slaap te soezen met het gesnurk van lief op de achtergrond. Als ik eenmaal wakker ben duik ik het sociale web op. Instagram, Snapchat & Twitter zijn favoriet.

♔ Lief snurkt vaak nog even door en ik spendeer mijn zondagochtend met een kopje thee en BuzzFeed video’s, artikelen en quizzes.

♔ Meestal is het dan rond een uurtje of 10.00/11.00 en dan is het tijd om lief wakker te maken en te zeuren om ontbijt. Eigelijk brunch, dit doen wij altijd samen op zondag. Vaak is het croissants, of een eitje, maar altijd uitgebreid en lekker warm.

♔ Uiteraard kun je niet goed chillen zonder Netflix, op dit moment kijken we The Mentalist, heerlijk! Ik kan mij hier echt de gehele middag mee vermaken. Ondertussen zijn wij dan allebei artikelen aan het schrijven. Ondertussen zit ik altijd aan de thee en lief aan de koffie.

♔ Huisjesjacht, wij zijn op zoek naar een plekje samen en elke zondag kijken wij even wat het aanbod is. Helaas blijkt het lastig te zijn, vooral de inkomenseisen zijn voor een beginnend stel echt te heftig. Maar we vinden wel wat!

♔ Op een gegeven moment vinden wij het ook wel tijd om naar buiten te gaan, dan lopen we even een rondje over de Boulevard en het standstrand, heerlijk om even uit te waaien en te genieten van de natuur.

♔ ’s avonds hebben we altijd nog kort de discussie; gaan we bestellen of het bij elkaar gekochte eten nuttigen? Meestal eten we gewoon heel netjes wat wij hebben gekocht, maar soms dan willen wij nog wel eens zondigen.

♔ Zondag ga ik altijd lekker op tijd naar bed, het is echt mijn favoriete dag van de week, het moment om even goed op te laden! Wat doe jij vooral op zondag?

 
Comments

Heerlijk zeg, zo’n zondag <3 Alleen jammer van het vroeg wakker zijn haha, hoewel je wel wat aan je dag hebt dan. Wij zondigen ook vaak in het weekend qua avondeten, oeps.
Evelien onlangs geplaatst…Winactie: 3x maskertjes van Coos ShopMy Profile

Hahaha, dat is een beetje mijn vaste ritueel, wel lekker hoor, zo’n lange dag!

Heerlijk zo’n relaxte zondag! Zulke dagen heb ik ook geregeld nodig, lekker opladen. Ik vroeg me af he.. Woon je nu al samen met je vriend?

Enneee volgens mij heb je een stukje overgeslagen bij huisjesjacht. Aan het eind stopt een zin abrupt, hihi!
Justine onlangs geplaatst…Het leed dat afstuderen heet #1 – Wa’n ellendeMy Profile

Hahaha, oeps, thanks voor de tip <3

Leave a Reply

CommentLuv badge