Wimperextensions, mijn ervaring

Ik ben van mijn wimperxtensions af, ze zijn weg en ik zit weer bij mijn natuurlijke wimpers. In het begin was ik laaiend enthousiast over mijn nieuw verworven prachtige wimpers! Inmiddels ben ik weer terug naar mijn natuurlijke wimpers omdat ik daar toch de voorkeur aan geef. Ook merk ik dat ik mij weer wat vrijer voel in het dragen van make-up en het experimenteren met make-up. En dat is natuurlijk om een aantal redenen, allereerst moet ik zeggen dat ik denk dat ik nooit meer aan de wimperextensions ga.

Ten eerste was het natuurlijk niet all bad, zeker op drukke dagen vond ik het maar wat makkelijk en ben regelmatig zonder verdere make-up ergens verschenen. Even een borsteltje door de wimpers halen en ik was klaar. Maar ik merkte al snel dat de stevige haartjes mij een beetje begonnen te irriteren, ik miste vooral het kunnen wrijven in mijn ogen, of het makkelijk verwijderen van oogmake-up met kokosolie (echt mijn favoriete manier ooit). Je hebt toch telkens wat op je wimpers, en dit haal je er als je het even zat bent natuurlijk niet zo makkelijk weer af als een stelletje nepwimpers.

Ook vond ik het op den duur echt mega onnatuurlijk staan, niemand heeft zulke lange wimpers. In combinatie met een complete ooglook stond het echt top, maar alleen zo zag het er een beetje raar uit. Maar complete ooglooks vond ik minder fijn om te dragen want het proces van eraf halen duurde voor mij te lang en was te ingewikkeld. Het allerergste was nog wel dat als een wimperhaartje verkeerd of gedraaid zat, dat dit ook soms echt een beetje pijn kon doen omdat het zulke harde haren waren.

Op een gegeven moment was ik er zo klaar mee dat ik elke avond mijn wimpers insmeerde met kokosolie en de ochtend en zachtjes aan trok. Volgens mij zaten ze mega-goed vast, want dit haalde weinig uit. Uiteindelijk hebben ze er drie weken opgezeten, en echt goed opgezeten, dus op dat oogpunt zijn ze het zeker waard geweest. Op een gegeven moment heb ik ze gewoon heel erg zachtjes met een pincet uitgetrokken, heel pijnlijk en ben behoorlijk wat natuurlijke wimpers verloren. Maar ik het had het in mijn bol op een avond, en ze zouden dezelfde avond er nog af moeten. Gelukt, maar met minder wimpers.

Hoe is de huidige conditie van mijn wimpers dan? Nou niet zo best, een paar waren helemaal in de kreukels en een paar waren, door mijzelf, er met grof geweld uitgetrokken. Inmiddels draag ik dus dagelijks nepwimpers, Volume 070 van Eylure, en die kan ik er op doen wanneer ik wil, eraf halen wanneer ik wil. En nu kan ik dus vooral lekke in mijn ogen wrijven en met kokosolie smeren wanneer ik wil! Heel leuk voor de drie weekjes die wimperextensions, maar voor mij nooit meer.

 
Comments

Het leek me altijd zo geweldig om dit te laten zetten, maar niet meer in je ogen kunnen wrijven en dat het gaat irriteren… Neh!
XOXO esmee
Esmee onlangs geplaatst…Herfstige roestige ooglook!My Profile

Grappig, ik hoor van veel mensen dat ze er vrij snel weer mee ophouden. Als ik zo je redenen hoor, heb je ongetwijfeld het juiste gedaan! Al moet ik er niet aan denken m’n wimpers uit te trekken met een pincet, oef! Krijg er nu al de rillingen van. Desalniettemin driewerf hoezee voor lekker ogen wrijven! :D
Floortje onlangs geplaatst…Kiko – 392.My Profile

Ik heb zelf ook wimperextensions leren zetten en ik snap het wel hoor, het is prachtig met bijvoorbeeld smokey eyes maar TE voor gewoon elke dag. Maar als de kwaliteit van de haartjes goed is dan heb je juist hele dunne die erg natuurlijk staan, je kan bijvoorbeeld wel de kortste lengte nemen maar alsnog vind ik het dan al snel heel lang, zeker als je normaal erg korte wimpers hebt. Heb je al eens wimperserum overwogen? Gewoon je eigen wimpers langer maken, bij mij heeft het erg goed gewerkt :)

Leave a Reply

CommentLuv badge