What have I been up to?

 photo IMG_6503_zpssasawwxi.jpg

Ja veel te veel eigenlijk. Vandaar dat het hier ook zo bijna 1,5 maand gewoon doodstil is geweest. Ik had geen tijd, puf of energie om ook maar iets te schrijven. Ik liep zelfs enkele dagen zonder een spatje make-up rond. Ik trok het eigenlijk gewoon niet meer om er ook nog een blog bij te runnen. Klinkt allemaal een beetje aanstellerig, was het niet. Ik heb dan ook diep respect voor mensen die een fulltime baan hebben en daarnaast ook een blog runnen! Het probleem is dat ik niet meer op vaste tijden en dagen een artikel online wil hebben, ik merk dat het geforceerd wordt en dat dat zorgt dat ik niet de kwaliteit behoudt die ik zo graag wil. Ik ga het dus proberen een beetje op te pakken, maar er komen alleen artikelen online waar ik achter sta. Vandaag nog even geen beauty, maar eerder even een persoonlijke update :) 

 photo IMG_6262_zpsmr2xrlbx.jpg

Beautygloss Party

De reden van mijn wat langere afwezigheid begon natuurlijk met de Beautygloss Party, de zesde en tevens voorlopig laatste editie. Gekkenhuis, maar in een positieve zin, en alweer het derde jaar dat ik in de organisatie zit. Het is altijd een hele verantwoordelijkheid en vergt een hoop planning en concentratie, maar het resultaat is geweldig. Wat ik zoal doe? Alles van vrijwilligers, tot personeel, tot logistiek en planning. En op de dag zelf betekent dat overal en nergens zijn, en natuurlijk ook een hoop genieten! Inmiddels natuurlijk alweer volop aan de gang met de voorbereidingen van het Beautygloss Vriendinnenweekend wat eind september plaats gaat vinden!

 photo IMG_6385_zpsil79nvk1.jpg

 photo IMG_6433_zps8s8ddai7.jpg

Quality time

Gelukkig was er daarna heel veel tijd (nou ja, relatief gezien dan) met de familie! We zijn naar musea geweest, hebben lekker gegeten en ik ben met mama naar een Royal High Tea in het Amstel geweest. Ik kan echt genieten van een heerlijk eten en goed gezelschap. Ik ben behoorlijk close met mijn familie dus vind het ook echt ontspannend om met hen een dagje op pad te zijn. Wil je ook nog een keer echt lekker high-tea-en dan moet je echt naar het Amstel, alles was zo lekker en uitgebreid!

 photo IMG_6467_zpsryir925z.jpg

 photo IMG_6487_zpsc7cvghs7.jpg

Birthday guuurl! 

Uiteraard was ik ook nog jarig, 24 ben ik geworden afgelopen maand. Ik besloot het te vieren met een Black, White & Gold party, compleet met cupcakes, ballonnen, lampions, cava en natuurlijk heel veel eten. Gevierd met de gehele familie en een paar vrienden en dat was echt heerlijk! Enorm verwend, en heel erg genoten van het geven van een eigen feestje (naast alle kinderfeestjes die ik normaal organiseer, haha!).

Dus hopelijk blijven jullie mij hier een beetje zien, ik heb wel een stapeltje beauty-producten liggen die nog moeten worden gereviewed, dus dat gaat de goede kant op!

 
Comments

Begrijpelijk meid! Het is idd erg moeilijk om een blog te combineren met een fulltime baan, ik voel dat de laatste tijd ook hard. Ik kijk alvast uit naar je opkomende artikels :)
Griet onlangs geplaatst…Origins | Activ Charcoal MaskMy Profile

Ik snap je helemaal! Ik heb dat ook wel eens! Welcome back! <3
Liefs,
Elles

Af en toe rust pakken door een van de dingen die je doet even te laten is ook helemaal niet erg! Al ben ik wel benieuwd naar alle review die nog komen gaan <3
Justine onlangs geplaatst…My life in photos – juni 2016 #1My Profile

Ik miste je inderdaad al – maar goed om te lezen dat je lekker druk bent geweest én quality time hebt gehad. Doe je goed! =)

Leave a Reply

CommentLuv badge