Persoonlijke update, samenwonen en zo.

 photo IMG_7738_zpszrdxy0bg.jpg

Het is eindelijk officieel, ik heb mij ingeschreven in een andere gemeente en op een ander adres. En dan wel hetzelfde adres als mijn vriend. Officieel bij hem ingetrokken. En natuurlijk was het hier behoorlijk stil, ook al had ik al 50x beloofd dat niet meer te doen. Die belofte maken we dus helemaal niet meer. en gebeurde gewoon even te veel waardoor dit even op een laag pitje moest. 

Officieel woon ik samen maar ben ook nog veel bij papa en mama, veel van mijn kleding ligt daar nog, Snoet is daar nog en heb nog niet de kans genomen om het grootste gedeelte van mijn shit te verhuizen. Dus ongeveer 1 of 2 keer per week blijf ik een nachtje in mijn ouderlijk huis. Maar thuis is toch wel bij mijn vriend, die plek voelt het meest als thuis en het meest als mijn eigen plekje. Een heerlijk appartement in het centrum, ik heb ook eindelijk een parkeervergunning bemachtigd. Maar heb ook al snel geleerd dat dat niet betekent dat je dan ook een plekje hebt. Verder is midden in het centrum wonen echt een feestje, even de deur uitlopen en zo de winkels in is echt een heerlijk gevoel!

Verder ben ik eigenlijk heel erg druk en heel erg moe geweest. Nog steeds wel eigenlijk. Elk vrij momentje probeer ik dan ook met mijn vriend of met mijn ouders/zusje/Snoet door te brengen. Of gewoon op de bank met RuPaul’s Drag Race (that never gets old). Hele slechte instelling want het is juist goed om wat te gaan doen als je je moe voelt. Maar de laatste tijd heb ik nog amper energie om mijn make-up fatsoenlijk te doen.

 photo IMG_7579_zpsiqftb3gj.jpg

Daarom was het ook wel een beetje tijd voor wat nieuws; en zo werd de koperkleurige balayage geboren. Op dag één zag ik er uit als een Rode Panda, letterlijk zoals je hierboven kon zien. Maar nu is het wat gekalmeerd en heb ik een subtiele ginger glow. Love it, ik heb gewoon altijd al rossig/ginger moeten zijn denk ik. Ik heb het gevoel dat deze haarkleur zo veel beter bij mij past, en zit er ook een stukje beter door in mijn vel. Soms heb de dat nodig.

En dit had ik ook even nodig, even mijn stukje van alles wat er is gebeurd met jullie te delen, want voelt toch wel een beetje verplicht op een goede manier. En ik moet weer aan de bak want mijn mailbox zit vol met allerlei leuke samenwerkingen, winacties en kansen. Dus volop aan de slag en genieten! Love you <3

</rant>

 
Comments

wat gaaf gefeliciteerd!

Wat super! gefeliciteerd en geniet lekker samen
Manon onlangs geplaatst…Maak je interieur herfstproofMy Profile

Yay, grote stap, congrats! En awwww, look at the cute wittle red panda!
Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | MAC Liptensity Lipstick in Double Fudge + CordovanMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge