Miss Publicity Bloggers on Board

Afgelopen vrijdag ging ik voor het eerst sinds tijden weer eens de hort op, naar een persevent. Ik heb dit stukje internet lang genoeg verwaarloost, en gelukkig kwam het met mijn vrije dagen ook precies goed uit. Wel betekende dit een ritje van Harderwijk naar Rotterdam, maar dat had ik graag over voor een middagje varen. Ook merk ik dat ik altijd wel iets van gezonde spanning voel om naar een event te gaan waar ik niemand ken; goed voor de sociale skills zeggen we dan maar.

Er waren twee vaarten die dag, door de stromende regen reed ik naar de laatste vaart, toen ik aankwam was het gelukkig droog en dat bleef het ook. Samen met Marguerita van Marstyle, Mandy van All Lovely Things, Jill & Sasja van HTSPT, Sven van Dudok Groep en Kim van De Genietende Foodie gingen we samen met de mensen van Miss Publicity op vaartocht. Het was supergezellig!

We begonnen met een drankje van Bionina, ik koos voor een bloedsinaasappel variant, heerlijk! Het smaakte als een ijsje en was ook zeer verfrissend. Echt lekker voor de zomer, ik zag mij al zitten op een balkonnetje met een blikje in mijn hand. Ter begeleiding van het drankje hadden we heerlijke muffins van Dudok, love it!

Daarna kregen we meer uitleg over de nieuwe producten van Wilkinson. Het Wilkinson HydroSilk Bikini mesje had ik al ontvangen en getest, deze gebruik ik met veel plezier. Daarna kregen we wat meer uitleg over de Wilkinson Intuition, deze was nieuw voor mij. De combinatie van het mesje en de zeep klinkt ook top. Deze zat in de goodiebag dus dat wordt testen. Daarna was het alweer tijd om de zachte snoepjes van Napoleon te proeven, ook deze zaten in de goodiebag (de zak is op hoor). Ik was vooral verliefd op de zoute variant, al is zoet en zuur ook heerlijk, maar salmiak is nou eenmaal mijn liefde.

Daarna was het tijd voor een soepje, Koele Soep van Krom Kommer, Krom Kommer gebruikt groentes die normaal de supermarkten niet halen omdat ze niet helemaal perfect zijn. Maar voor soep maakt het natuurlijk niet uit als de komkommer krom is (in de supermarkt ook niet, maar dat terzijde). En wat was dit lekker, het was een gazpacho maar met lekker veel kruiden en goed op smaak! Daarna was het tijd voor een wijntje van Bare Foot, een zoetere rosé. Normaal ben ik van de droge wijn, maar deze was perfect; op het water, zonnetje er bij. Ook deze zat in de goodiebag, dus die werd die avond gelijk soldaat gemaakt. En hier heb ik afgelopen weekend ook zeker van genoten.

Het was een enorm gezellig tochtje met enorm leuk gezelschap. Het was ook leuk om de nieuwe producten weer te testen en nieuwe mensen te ontmoeten. I enjoyed it!

 
Comments

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Klinkt ook als een heel gezellig event :-).
Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #28: 5 redenen waarom wij van bloggen houdenMy Profile

Was leuk om je daar te ontmoeten Eline! Heerlijk gevaren met al die hapjes en drankjes :-)
Marguerita onlangs geplaatst…Preview: NONO herfst/winter 2016My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge