Lipfillers update

 photo IMG_5123_zps8rtvygcq.jpg

Het is alweer een paar maanden geleden, bijna 2, dat ik mijn lippen heb laten doen bij Doctors Inc. in Amsterdam. Nou ja, lippen heb laten doen, mijn bovenlip om precies te zijn. Ik heb er enorm veel reacties opgekregen, zowel offline al online, en omdat dit stukje internet mijn persoonlijke stukje internet is wil ik er ook zo open mogelijk over zijn, want volgens mij valt het altijd wel op als je iets aan jezelf hebt laten doen. Vandaag dus mijn update, of ik er nog blij mee ben, of het is wat ik er van verwachtte, en meer! 

Ik ben er best wel een beetje trots op dat de lippen op de foto hierboven mijn lippen zijn. Na het helen duurde het even, maar ze zijn nu in proportie. Ze zijn niet overdone, ik heb geen eendenbekje gekregen (wat ik de eerste weken wel had door de initiële zwelling) en de verhoudingen zijn niet off. Dus in dat opzicht ben ik wel heel erg blij met hoe het is gegaan. Waar ik wel aan moest wennen is dat er mensen zijn die het niet helemaal geweldig vinden, hoe blij ik er ook mee ben, en dat mag, maar dat kan lastig zijn. Zeker mijn vriend moest in het begin wennen, logisch, want het ziet en voelt anders. Natuurlijk zijn er geen grote discussies over ontstaan, en iedereen heeft recht op zijn of haar eigen mening. Aan het einde van het verhaal is het belangrijkste dat ik tevreden ben, en dat is het geval. Enige waar ik aan moet wennen is dat niet meer makkelijk van een lepel af kan happen, die bolling kunnen mijn lippen niet meer helemaal maken. Daar lachen mijn moeder en ik dan soms weer heel erg hard om.

Is het wat ik ervan verwachtte? Ja en nee, ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten en was ook een beetje bang dat ik een heel erg ‘nep’-uiterlijk zou krijgen, gelukkig was dit niet het geval. Het is echt een stuk natuurlijker dan ik verwachtte en het ziet er ook gewoon natuurlijk uit. Natuurlijk ben ik nog steeds onzeker over mijn uiterlijk, zoals elke gezonde vrouw dat is, maar mijn lippen zijn iets waar ik trots op ben, waar ik graag een opvallende kleur op draag en die een genot zijn om bij te werken, in te stiften en te gebruiken. Voel je het zitten? Nee, als je in je lip gaat knijpen voel je een soort buisje lopen aan weerszijden van je lip waar de vloeistof is ingespoten, maar dat voel je niet als je iets anders doet. Maak je dus geen zorgen dat je dit voelt zitten, wel is het de eerste twee weken een beetje gevoelig, logisch, want er is een naald in gegaan.

Zou ik het weer bij laten werken? Ja, botox wordt gedurende 6 maanden weer langzaam afgebroken door het lichaam, en dus over 4 maanden heb ik weer dezelfde lippen als voorheen. De behandeling is aan de prijzige kant (denk al snel aan €400,-) maar het is het zeker waard voor mij. Het geeft mijn gezicht meer volume en net dat beetje extra. Het is dus iets waar ik echt voor ga sparen, het is niet iets wat ik zomaar doe, en ik realiseer mij dat dit een hoop geld is. Het is een kwestie van ongeveer elke maand €75,- van mijn loon opzij te zetten, en dat is gemiddeld genomen een prima bedrag per maand. Misschien dat ik er in mei heel anders over denk, weer tevreden ben met mijn eigen lippen, maar daar houd ik jullie zeker van op de hoogte!

 
Comments

Het is inderdaad ontzettend mooi geworden <3
Denise onlangs geplaatst…Ik heb m’n assessment behaald!My Profile

Wat interessant om te lezen zeg! Ik wist niet dat de botox al zo snel werd ‘afgebroken’ door het lichaam… maar het ziet er inderdaad erg natuurlijk uit :)

Interresant om te lezen, ik wist helemaal niet dat je lichaam dat weer afbreekt maar wat een geld ook zeg jeetje. Het ziet er wel super mooi uit
Manon onlangs geplaatst…Nieuwe producten van Orilame | Stardust & Lace LoveMy Profile

Ik vind het echt mooi geworden!

ik vind je lippen op de foto wel heel mooi en er natuurlijk uit zien =D
robin onlangs geplaatst…Falcon Eyes FLC-28 RinglampMy Profile

Het ziet er prachtig en natuurlijk uit! Wat fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent. Wat gek dat je nu niet meer van een lepel kunt happen. Ik ben benieuwd of je het over ongeveer vier maanden weer laat doen.
Beautyjuf onlangs geplaatst…Garnier Micellair ReinigingswaterMy Profile

Ik vind het je heel mooi staan en ik vind het knap dat je het durft. Klinkt misschien een beetje gek, maar als ik een naald zie dan ren ik al weg. Als jij het mooi vind, dan moet je het zeker blijven doen. <3
Esmée onlangs geplaatst…MIJN 10 FAVORIETE APPS OP DE HTC DESIRE EYEMy Profile

Ik vind je lippen zo mooi geworden! En super knap dat je het ook gewoon doet. You rock!
Evelien onlangs geplaatst…Review: Sleek Sunrise en Pomegranate blushesMy Profile

ik vind het resultaat heel mooi, maar ik heb je ‘oude’ lippen nooit lelijk gevonden! Ik kan me wel voorstellen hoor, wat het zo met je doet. Snap ik dat je er dan voor wilt sparen. Wel enorm balen dat het al na zo’n korte tijd afgebroken is. Je betaalt er zoveel voor!
Justine onlangs geplaatst…6 dingen die je moet weten vóór je naar een blogevent gaatMy Profile

Goed artikel, ik overweeg het ook te laten doen.. in de toekomst :-)
Josie onlangs geplaatst…Rode braletteMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge