Lipfillers Part II

 photo P1010041_zpsmhhby0qr.jpg

Het zit er op, ik heb ze! Man, de zenuwen gierden door mijn lijf woensdagochtend terwijl ik dwars door de file naar Amsterdam reed, om 09.00 stipt had ik (godzijdank) een parkeerplekje en zat ik in de wachtkamer van Doctors Inc., nerveus. Daar aangekomen maakte de receptioniste een aardig en soothing praatje en ondertekende ik een document waarin ik aangaf dat Dr. Job naalden in mijn lippen mocht gaan zetten. Daarna kwam Dr. Job himself aangefietst, vroeg of ik klaar voor was deze keer, maakte zich klaar voor de behandeling en mocht ik mee naar boven voor nogmaals een korte uitleg. 

 photo IMG_4540_zpsirlz4pf8.jpg
Net na de behandeling, gelijk lekker selfies maken…

Ik mocht na de uitleg in de behandelstoel gaan liggen, hier werd eerst mijn mond en het gebied eromheen gedesinfecteerd. Ik kreeg aan weerszijden van mijn mondhoeken een verdoving, dit is serieus het enige in de gehele behandeling wat pijn deed. De verdoving, en specifiek het naaldje, is een gemeen prikje maar is wel zo dun dat het te overzien is, en dat het ook zo weer voorbij is. Daarna werd er een canule ingebracht aan elke uithoek van mijn bovenlip, eerst de ene kant en toen de andere kant. Hiermee worden de fillers ingebracht, je hoeft dus niet met naalden in je lip, maar het is meer een lange tube die aan weerszijde je lip in gaat, tot ongeveer het midden. Door de verdoving voel je hier helemaal niks van, alleen een soort kleine druk. Bij mij was alleen mijn bovenlip noodzakelijk, deze is echt kleiner dan mijn onderlip, en ik was dus zo klaar. Het is echt een behandeling van niks.

 photo FullSizeRender_zpslrp1juta.jpg
Eindelijk lachen zonder dat mijn bovenlip naar binnen trekt

Vooraf worden er altijd foto’s gemaakt, deze zijn bij mij al gemaakt tijdens mijn intake gesprek, en deze kun je dan na de behandeling vergelijken met het uiteindelijke resultaat. Echt wat een verschil, het geeft gelijk wat meer volume aan mijn gezicht op een hele positieve manier. Je kan begrijpen dat ik gisteren een spiegeltje naast mijn computer had liggen om af en toe even naar mijn nieuwe bovenlip te kijken. Het is nu nog best een beetje gezwollen, deze zwelling neemt vanzelf af en dan heb je het werkelijke resultaat. Over twee weken heb ik een vervolgafspraak om te checken of het er goed uit ziet en dan kan ik ook bepalen of ik blij ben met het resultaat, of dat er nog een beetje bij moet.

 photo P1010043_zpssplice2v.jpg
Moe meisje en een pruillipje

Het is nu de avond na de behandeling, woensdagavond, en ik voel me goed. De verdoving was met een half uurtje uitgewerkt, en ik heb sindsdien geen pijn gehad eigenlijk. Sterker nog, ik heb nergens last van. Inmiddels ben ik ook gewend aan het resultaat en ik kan niet wachten om te zien hoe het er uit ziet na twee weken. Zoals je het ziet nu, op de foto’s, is een beetje opgezwollen, het wordt nog veel rustiger en wat natuurlijker. Het is nu een beetje een eendenbekje, maar ik zal wel regelmatig even foto’s posten. Dus ik houd jullie zeker op de hoogte, mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie ze natuurlijk altijd stellen!

Over mijn gehele blog verspreid zijn de ‘voor’-foto’s te vinden, ‘na’ foto’s vind je in dit artikel! 

 
Comments

Ik ben heel benieuwd naar het resultaat over een paar dagen omdat je nu nog wat zwelling hebt. Wel vind ik het er nu al mooi en subtiel uit zien :-)!
Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. Blogs #4My Profile

Ik ook, ben al een beetje gewend aan dat het wat meer gezwollen is ;)
Eline onlangs geplaatst…Lipfillers Part IIMy Profile

Oeh, ik ga nu toch nog eens even wat artikelen extra terugkijken om te kijken hoe het voor was! Het resultaat na vind ik in ieder geval best wel mooi, als je het niet weet zou je ook niet zien dat je lipfillers hebt. Lijkt me wel best wel spannend, zo’n behandeling. Fijn dat het goed ging!
Anniek onlangs geplaatst…Outfit / in een straatje met witte huizen en heel veel plantjesMy Profile

Ah ik vind het nu al super mooi geworden, knappie!
Denise onlangs geplaatst…Photo Diary #66 – Pakketjes, squashen en werken op kantoorMy Profile

Aaaah, thanks voor je lieve reactie x
Eline onlangs geplaatst…Lipfillers Part IIMy Profile

Wow, te gek! Ik heb hetzelfde als jou, ik zou graag ook wat meer bovenlip willen en als ik deze resultaten zie word ik echt mega enthousiast. Only asking the obvious, wat heeft het je gekost en wat vind je vriend er van? :)

Kosten verschillen heel erg per kliniek, maar ook heel erg aan het aantal cc, de injectables die worden gebruikt en de precieze behandeling die je nodig hebt. Denk al wel snel aan een paar honderd euro, maar het beste kun je altijd even een consult aanvragen. In mijn geval was het consult gratis :)
Eline onlangs geplaatst…Lipfillers Part IIMy Profile

En mijn vriend; die vond het niet nodig, maar vind het resultaat wel heel erg meevallen gelukkig. Hij had Kylie Jenner lippen verwacht, haha! Daarbij is het iets wat ik echt voor mijzelf heb gedaan, lastig persoonlijk aangezien ik meningen van anderen heel belangrijk vind, maar ook ben ik heel blij dat ik het heb gedaan!
Eline onlangs geplaatst…Lipfillers Part IIMy Profile

Aaaaaaah! Je hebt het gedaan! Het is wel echt mooi geworden en ik ben benieuwd hoe het over een paar weken uitziet. Super stoer dat je het hebt gedaan mop xxx
Whitley onlangs geplaatst…My life | November 2015My Profile

Oh, wat fijn dat de behandeling zo meeviel! Het resultaat is heel mooi en het oogt erg natuurlijk. :)
Lois Lorinde onlangs geplaatst…RECEPT: CHOCOLADEMELK OP EEN STOKJEMy Profile

Over enkele dagen zul je het resultaat inderdaad beter zien en wordt het ook natuurlijker. Fijn dat de behandeling mee viel en dat je verder nergens last van hebt. Je ziet het verschil goed en ik vind het nu al mooi..
Nicky onlangs geplaatst…Review | I Heart Make-up Naked Chocolate PaletteMy Profile

Ik vind het resultaat echt geweldig geworden. Staat je heel mooi!
Manon onlangs geplaatst…Mijn favorieten op dit momentMy Profile

Oh wauw, ik vind dit echt mooi! Misschien is dit ook wel wat voor mij..
Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Nieuwe Etos make-up + looksMy Profile

Ik vind het echt stoer dat je het gewoon hebt gedaan! En het resultaat is mooi! Super fijn voor je mop <3
Justine onlangs geplaatst…Loving lately #31 – Adèle, salto’s & detox nummer 2 My Profile

Het is echt heel mooi bij je en het oogt ook nog steeds natuurlijk! Zeer benieuwd naar het eindresultaat :)
Griet onlangs geplaatst…PERSONAL | Ik heb tickets voor ADELE!My Profile

Oh wauw, wat stoer dat je het uiteindelijk hebt gedaan! Het ziet er heel mooi uit! Ik zou dit zelf ook wel graag willen (ik heb ook alleen een dunne bovenlip), maar zou dit denk ik nooit durven.
Fleur Sophia onlangs geplaatst…Teddy coat outfitMy Profile

Dat dacht ik dus ook van mijzelf, maar serieus, het valt zo mee! Alleen het prikje is naar en daarna is de behandeling zo afgelopen! Ook achteraf heb ik er amper last van gehad!
Eline onlangs geplaatst…Lipfillers Part IIMy Profile

Ah ik vind het heel mooi geworden! Ik ben benieuwd hoe het er over een paar dagen uitziet! X
Lotje onlangs geplaatst…MAC Magic of the Night Extra Dimension Skinfinish Oh Darling!My Profile

Nee, ik ben hier geen fan van. Blij dat je het elf el geweldig vind, want dit soort dingen doe je voor jezelf, en niet voor een ander. Er is niets mis met mooie dunne lippen.
Daenelia onlangs geplaatst…Friday Freebies: cadeautjesMy Profile

Er is ook niks mis met mooie dunne lippen, net zoals er niks mis is met iets aan jezelf willen doen waar je onzeker over bent :) Er is ook niks mis met opgespoten lipjes ;)
Eline onlangs geplaatst…Lipfillers Part IIMy Profile

Tuurlijk is het fantastich te werken aan waar je onzeker over bent. Maar met uiterlijkheden is het vaak toch zo dat je onzekerheid voort komt uit wat anderen erover denken (trouwens, veel onzekerheid komt daar vandaan). En het is jammer, maar er zullen altijd mensen zijn die iets van je zullen vinden.
Als je er zelf maar tevreden mee bent.
Ik vind het niet echt heel erg mooi. Maar dat maakt niks uit als je het zelf wel mooi vind en er blij van wordt. Ook echt van binnen.
Daenelia onlangs geplaatst…Friday Freebies: cadeautjesMy Profile

Gefeliciteerd met de grote stap! Oef, ik werd toch wel even akelig van het procedureverhaal, zelfs al was je verdoofd, haha! Het ziet er zeker verrassend natuurlijk uit, al helemaal over een paar dagen. Ben benieuwd hoe het er met lippenstift uitziet :D
Floortje onlangs geplaatst…He Keeps Me WarmMy Profile

mooi naturel! ik zou het ook graag proberen maar ik overleef die verdovingsprikjes al niet, val meteen flauw :(

Wat een stoer wijf ben je toch ook! <3 Ik geef je groot gelijk, als jij er volledig achterstaat, moet je het doen. Ook vind ik het sowieso stoer vanwege die naald.. ik ben daar zó bang voor! Ik vind je "nieuwe bovenlip" mooi! Niet per se mooier, want ik vond je oude bovenlip ook mooi (oke, dit wordt een ongemakkelijk en raar gesprek nu) maar eh.. ja. Mooi dus! You go chick.
Evelien onlangs geplaatst…25x leuke kersttruienMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge