Hoogtepunten van de afgelopen week

 photo cactus_zpsetpcg83w.jpg

Ik ben een tijdje weer van de radar geweest, sorry! Soms dan is het even zo druk dat ik blij ben dat ik even op de bank zit en niet achter een computer. Maar het was wel weer een fijn weekje, en elke week heeft hoogtepunten, vandaar dat ik dit ook wel even een goed moment vond om die momenten aan te kaarten. Want het was, achteraf gezien, eigenlijk best wel een leuke en bijzondere week. Dus laten we hopen dat 2016 nog meer van dit soort weken mag hebben!

☾ Voor het eerst het kindje van mijn vriendinnetje ontmoeten. Dit was zo tof! 3 weekjes oud en dus ook nog heel erg klein en fragiel. Het is zo’n lief meisje en het was zo tof om iemand die je al zo lang kent opeens als moeder te zien. Dit was toch wel heel erg tof!

☾ Valentijnsetentjes bij de Mamta in Harderwijk! Mamta is een van onze favoriete plekjes en is een Indiaas – Tandoori – Curry restaurant. Heerlijk! Neem altijd wel de milde gerechten, want anders is het echt te pittig. Geloof mij, want zelfs de milde gerechten zijn echt behoorlijk pittig.

☾ Androgyny weten te bemachtingen, nadat ik was gefaald bij Jeffree Star himself het snel geprobeerd bij anderen totdat het lukte bij Beautylish. Wat een drama was dit zeg, alle servers liepen telkens vast maar het is gelukt. De shipping duurt 6 tot 8 werkdagen, dus met twee weken zal er zeker een review van deze lipstick volgen.

☾ Bingewatchen met mijn vriendje en de Blacklist kijken, echt zo’n heerlijke niet intelligente serie waarbij je niet hoeft na te denken. Dat hebben we af en toe hard nodig, gewoon actie! Het is echt een aanrader, mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe Netflix verslaving!

☾ Eerste vakantieplannen zijn gemaakt, en het bevat onder andere zeilen in Scandinavië, hoe tof is dat? En ik wil nog heel erg graag weer weekendjes weg in eigen land, ik zat sowieso te denken aan Rotterdam. Maar misschien hebben jullie ook nog hele goede tips?

☾ Met lief op beddenjacht; lief is dik 2 meter lang, en dat betekent dat er een soort van eurotekens in de ogen van beddenverkopers verschijnen. Met gevolg dat er ons bedden werden aangeraden tussen de €3.000,- en €6.000,-. Ja, daaaaaaaag! En dan heb je nog geen eens kussens of beddengoed. Dat betekent gewoon weer lekker naar de Ikea en online shoppen. Zulke rijke tatta’s zijn we nog niet.

 
Comments

Jaaaaa, The Blacklist is ook mijn serieverslaving en ga ik vandaag vast nog bekijken :-).
Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 6 2016: Carnaval – Beyonce – Scooter – Food!My Profile

Wat gaaf dat je gaat zeilen in Scandinavië!! Lijkt me echt geweldig! :)
Fijne zondag! :)
Hilde onlangs geplaatst…Blog Update #2My Profile

Wat tof dat je Androgyny hebt kunnen bestellen! Gaaf ook dat je gaat zeilen in Scandinavië!
Kirsty onlangs geplaatst…Tanya Burr Everyday Flutter False EyelashesMy Profile

Wat een volle week moet dat geweest zijn! Maar wat een leuke hoogtepunten. :) Je hebt geluk met Androgyny! Het was bij Jeffree Star binnen 20 minuten uitverkocht!
Liefs
Evy onlangs geplaatst…Mini review BeYu Nail LacquerMy Profile

Aah, het lijkt mij zo’n bijzondere ontmoeting. Het kindje van je vriendin. Het is lang geleden dat ik zo’n jonge baby zag, ik smelt al bij het idee, haha. En ooeh, Blacklist gaat op mijn lijstje, haha!

Gaaf dat je Androgyny hebt weten te bemachtigen! Ik vind het een prachtige kleur, ben erg benieuwd naar je review! :)
Floortje onlangs geplaatst…Review: NYX Matte Finish Setting SprayMy Profile

Leuk om zo je hoogtepunten te lezen, fijn ook voor jezelf, dan krijg je weer zin om naar de volgende week te gaan
Suzanne onlangs geplaatst…I Love MakeUp Naked ChocolateMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge