10 hoogtepunten van 2015

 photo d3291596-afe2-4525-b9a5-24f3660a6f31_zpsmaz0s526.jpg

2015 was eigenlijk 1 groot feestje, maar omdat het anders wel een heel erg langdradig artikel wordt om te lezen deel ik graag mijn 10 hoogtepunten van 2015! Omdat eigenlijk het jaar nog niet om is, maar eigenlijk al wel heel fijn is. Daarbij is het nooit slecht om terug te blikken op blije momentjes! 

1. Mijn diploma Hotel- en Eventmangement (Bachelor of Applied Science) in ontvangst nemen.
Eindelijk heb ik hem dan, al eerder behaalt, maar het in ontvangst nemen van mijn diploma was toch wel een bijzonder momentje, familie was er en het voelde echt als zoiets bijzonders! En het voelt gewoon lekker om een leven voor leren af te sluiten en een leven vol werken te gaan starten. Het is echt het afsluiten van het ene hoofdstuk en het opstarten van het andere hoofdstuk, en daar stond deze uitreiking diploma een beetje symbool voor.

 photo IMG_3919_zpsdmuug6i4.jpg

2. Evenementen organiseren
Het voelt ook echt goed om met zo veel mooie projecten bezig te zijn, het was rennen, vliegen en hollen het afgelopen jaar, maar het was echt heel erg leuk om alle projecten met een gerust hart af te sluiten, het ene event nog mooier dan het andere. Mijn favoriet blijft altijd de Beautygloss Party, en kan niet wachten tot 7 & 8 mei wanneer de Beautygloss Party weer is, kaarten zijn overigens nu al te koop via deze link!

3. Bijna 4 jaar samen
Derde kerstdag is onze dag, samen sinds 27.12.11, dus inmiddels al bijna 4 jaar. En ik kan mij geen jaar meer voorstellen zonder lief! Hij maakt mij blij en aan het lachen en onze avondjes samen met stokbroodje en rode wijn zijn echt de allerbeste avondjes ooit. Komend jaar gaan we definitief over naar een eigen plekje, heerlijk!

 photo IMG_1498_zps6onvhmrk.jpg

4. Flamingo Birthday Party
Ik werd 23 jaar in mei en daar hoorde een feestje bij, een flamingo feestje wel te verstaan! En die kwam er ook, dankzij mama! Het was echt zo leuk om het weer eens, net als vroeger, met de gehele familie te vieren, ik heb hier dan ook echt en intens van genoten! Wat voor thema doen we aankomend jaar? Iemand nog suggesties, haha!

5. Lip to the fillers
Dit klinkt misschien een beetje stom, maar ik keek er eerst heel erg naar uit, toen even heel erg tegenop (want naalden) en nu ben ik zo gelukkig met het resultaat, met mijn lipfillers. Het is heel subtiel, als je het niet zou weten zou je het niet zien, maar ik ben er oh zo gelukkig mee! Het is een klein verschil, maar ik lach breder en voel me lekkerder in mijn vel. Stom wat zo’n kleine ingreep met je kan doen.

 photo IMG_4673_zpsiksdadlk.jpg

6. Galajurk-shoppen in Londen
De dinsdag voor Masters of LXRY ben ik samen met mijn lieve collegaatje naar Londen gegaan om te gaan shoppen voor een perfecte jurk voor de opening VIP night, waarbij Black Tie de dresscode was. Binnen no-time had ik mijn droomjurk aan, en het was heerlijk om even een dagje ertussenuit te zijn en te genieten van Oxford Street en Londen. Echt 1 van mijn favoriete steden waar ik zeker met veel liefde weer eens naar terug ga! Hierboven zie je hem trouwens, op de My Greatest Party 50’s Diner stand!

7. Twee volle weken vakantie
Ik heb twee weken vakantie, ja jullie lezen het goed, twee volle weken genieten van lief, familie, lekker eten en heel veel artikeltjes schrijven en even niks doen! Precies waar ik eigenlijk zo heel erg goed in ben! Lekker eten en goede wijn, dat hoort er natuurlijk ook bij. Even tot rust en tot adem komen en heel erg genieten en opladen.

 photo IMG_3173_zpsh9byryvs.jpg

8. Sail Amsterdam
In een zeilboot tussen alle grote boten varen in een zonovergoten Amsterdam, mijn zomervakantie had niet mooier en gaver kunnen zijn. Heerlijk toen pizza gegeten, warm uit de oven, en vooral heel erg veel genoten van alles wat er te zien was! Ik kan echt nu al zeggen dat ik er over 5 jaar weer ben en volop ga genieten van het water! Als je nog nooit bij Sail bent geweest, ga zeker er een keertje heen, vanaf de kant is het top, maar zeker vanaf het water is het een hele gave ervaring!

9. Amsterdam, Maastricht & Den Haag
Weekendjes samen weg is iets waar wij echt enorm van kunnen genieten, shoppen, musea maar vooral de allerleukste tentjes vinden om heerlijk te eten en te genieten! Persoonlijk vond ik Maastricht het allerleukste plekje, vooral omdat Maastricht toch altijd een beetje aanvoelt alsof je in het buitenland bent, het is echt genieten daar. Goed gewinkeld, nog beter gelachen, gegeten en plezier gehad!

10. Heel veel liefde
Voor jullie, voor iedereen om mij heen en voor dit jaar! Voor het feit dat het goed gaat met mijn zusje, voor het feit dat ik zo gelukkig ben, en voor het feit dat ik de leukste mensen ooit om mij heen heb. Op naar meer hoogtepunten in 2015! 6

 
Comments

Wat een heerlijke momenten heb je in 2015 gehad. Fijn om zo op een rijtje te zetten! Op naar een heel leuk nieuw jaar, waarin samenwonen één van de hoogtepunten gaat worden denk ik zo :-)!
Femke onlangs geplaatst…Swarovski Crystals OorbellenMy Profile

Ja, daar heb ik ook echt zin in, ben er eigenlijk al altijd, maar een plekje samen wordt echt het einde!
Eline onlangs geplaatst…10 hoogtepunten van 2015My Profile

Wat een leuke dingen allemaal! Ik denk dat je echt een droombaan hebt met zulke events! Hard werken, maar wel super leuk :) En wat leuk dat je met je vriend een eigen plekje krijgt!
Mariëlle onlangs geplaatst…Pupa Diva Lashes mascaraMy Profile

Het is inderdaad hard werken, maar de resultaten zijn het elke keer waard! Dank voor je lieve reactie :) x
Eline onlangs geplaatst…10 hoogtepunten van 2015My Profile

Wat een mooie hoogtepunten heb je in 2015 gehad!
Manon onlangs geplaatst…Creëer een gezellige kerstsfeer in de tuinMy Profile

Wauw, klinkt als een heel mooi jaar met veel mooie momenten! De foto’s die ik van evenementen voorbij zie komen zien er ook zo leuk uit. Het is een druk wereldje, maar je krijgt er veel voldoening voor terug. x
Esmée onlangs geplaatst…ZONDAG ZEN: PLANNEN IN DE VAKANTIEMy Profile

Dit vind ik echt heel erg leuk om te lezen, ik vind die fillers je ook prachtig staan. Als ik iets zou laten doen, dan zou het dat ook zijn
Claudia onlangs geplaatst…Plog Stress SintMy Profile

Thanks voor je lieve reactie :) X
Eline onlangs geplaatst…10 hoogtepunten van 2015My Profile

Altijd leuk om dit op een rijtje te zetten wat een leuke foto’s ook weer! wauw die fillers staan je ook super

Wat een toffe momenten uit 2015 heb je hier uitgelicht. Dat 2016 maar net zo goed mag worden :-)

Wat een mooi lijstje uit 2015! Ik dacht al dat ik je herkende in de vlog van Mascha. Superleuk dat je met haar mag samenwerken!
Vanessa onlangs geplaatst…Mijn slaapkamer wishlistMy Profile

Allemaal klinken ze heerlijk, maar vooral nummero 10 lijkt me genieten! Fijnheid!
Irma onlangs geplaatst…Tinder openingszinnen | WHUT?My Profile

Meid, wat een prachtige hoogtepunten! Wat mooi om te lezen dat je overal intens van hebt genoten! Er zitten ook prachtige foto’s bij dit artikel! Hopelijk gaat 2016 net zo’n mooi jaar voor jou (en je grote liefde) worden.
Beautyjuf onlangs geplaatst…Tip! Glitter nagellak verwijderenMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge