Hoogtepunten van de afgelopen week #2

 photo P1010323_zps5c0sksyn.jpg

De vorige hoogtepunten van de afgelopen week werd erg goed ontvangen. En het werkte ook positief voor mij, het was fijn om even te kunnen reflecteren op de afgelopen week met een positief en lekker gevoel! Vandaar dat ik deze positieve trend even wil doorzetten, want van positieve dingen komen positieve dingen. Tenminste, daar gaan we maar gewoon van uit! Daarom dus de tweede editie met daarin mijn hoogtepunten, happy moments en blije gebeurtenissen van de afgelopen week. 

☾ Woensdagavond heb ik Daniël Arends samen met lief gezien in het theater, ik heb mij daar echt rot om gelachen. Die man is echt zo grappig! Echt een van mijn favoriete cabaretiers! Voor die tijd hebben we gezellig samen frietjes en een burger gegeten bij de snackbar om de hoek!

☾ 21.59 uur de garage binnen rijden wanneer die om 22.00 uur sluit, zodat je dan de volgende ochtend op het randje niet hoeft te krabben.

☾ Ik heb het boek “Pogingen iets van het leven te maken” gekocht, het is echt briljant en ik heb mij de afgelopen week echt verloren in de verhalen van de lieve bejaarde Hendrik Groen. Echt een aanrader als je van lezen houdt, en ook een aanrader in het algemeen voor een uniek kijkje in het leven wat ons misschien wel staat te wachten.

☾Het tweede seizoen van Better Call Saul staat op Netflix. Dit is een spin-off van Breaking Bad over de foute advocaat Saul Goodman. Echt briljant, het heeft de Breaking Bad-vibe waar ik intens veel van houd, maar dan met iets meer humor. En je komt bekenden tegen, het is te grappig!

☾ Spannend, maar vooral heel erg leuk, ik heb mijn eerste echt fotoshoot geschoten voor vrienden van lief, heel bijzonder dat ik daar deel van uit mocht maken en weer een leuke en belangrijke les voor mij. Ik leer steeds meer over mijn camera en fotografie, en hoe meer ik leer, hoe toffer ik het vind.

☾ Ik was veel thuis bij papa en mama deze week, en dat betekende elke ochtend knuffelen met Snoet als een gedeelte van mijn opstaan-ritueel, er is niks fijner!

☾ Twee nieuwe YSL paletten en een Chanel palette (limited editions) die wachten op mij om gereviewed te worden, deze zien jullie heel snel. De Chanel is nog niet eens verkrijgbaar in Nederland, thanks mama! Ik kan helemaal enthousiast worden om deze lekker te gaan testen, fotograferen en gebruiken!

Wat voor leuks hebben jullie deze week meegemaakt?

 
Comments

Oh die fotoshoot die je hebt gedaan lijkt me heel erg leuk!

Leuk lijstje! Ik vind “Better Call Saul” ook echt heel leuk! Ik ben daarom ook heel blij dat er nog een seizoen achter aan kwam.

Leuk om te lezen! Ik heb sinds vrijdag vakantie, en heb het verder afgelopen week druk gehad met school

Oehh ik ben wel heel benieuwd naar je nieuwe paletten! Naar Better Call Saul ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig, die serie ken ik nog niet, maar Breaking Bad zijn we wel mee bezig.
Kirsty onlangs geplaatst…Fa Coconut Water DouchegelMy Profile

Watfijn om te lezen! Ik herken de struggle van het krabben. Wat heb ik daar een hekel aan. Het krabben opzich is niet zo erg, maar de kou en de tijd die je er mee kwijt bent.. Ik kom er altijd door te laat haha!
Justine onlangs geplaatst…My life in photos – februari 2016 #4My Profile

Better call Saul is echt briljant bedacht. En supergrappig, je ziet inderdaad vaak bekenden uit Breaking bad!!

Leave a Reply

CommentLuv badge