En vanaf nu weer je best doen

 photo Schermafbeelding 2015-12-18 om 12.10.34_zps6ahlxedx.png

En die titel bedoel ik dan voornamelijk richting mijzelf, ik merk echt dat ik mijn blog een beetje heb verwaarloosd. Maar ik vind ook dat ik daar best wel goede redenen voor heb gehad, het was een bizar druk jaar, met heel veel hoogtepunten en een paar dieptepuntjes, waar ik mij eigenlijk voornamelijk in mijn werk heb gestort, met veel passie. Maar dit zorgde er ook voor dat dingen zoals uitgaan, gezelligheid en vooral mijn blog op een lager pitje kwamen te staan. Inmiddels begin ik nu aan mijn kerstvakantie, het idee van 2 weken vrij is ergens bijna beangstigend, zeker als je weet hoe graag en hoe veel tijd ik in mijn werk steek. 

Ik wil weer meer aandacht aan mijn artikelen gaan besteden, het laatste artikel wat online kwam, over Lime Crime, is er eentje waar ik trots op ben. Volledig, duidelijke foto en ik heb alles met zo veel plezier gemaakt! Laat mij gewoon lekker de gehele dag spelen met make-up, foto’s maken en artikeltjes schrijven, dat is voor mij echt ontspannen.

Medebloggers zullen het met mij eens zijn dat het soms nog wel eens kan aanvoelen als een verplichting, dat ik eerder lezers en bedrijven niet wil teleurstellen dat er niks online staat. Dus dan kroop ik weer om 23.00 uur achter mijn laptop om uitgebreid aan een artikel te beginnen, ik leek wel gek. Nu heb ik straks twee weken vakantie dus ook ruim de tijd om even rustig te gaan schrijven en aan de slag te gaan, een duidelijke planning te maken (als dat voor werk lukt, moet dat ook voor mijn blog lukken) en daar gewoon goed aanhouden. Wanneer het rustig is lekker vooruit werken zodat je dit kan opvangen in minder rustige tijden.

Dingen die ik zeker graag wil gaan doen voor mijn blog, en vanaf januari gelijk ga doorvoeren:

  • Mooie strakke swatches (lang leve tape) zoals te zien in mijn vorige artikel
  • Merken behandelen die misschien niet zo zeer bekend zijn in Nederland maar wel op Instagram en het buitenland
  • Een artikel plaatsen op dinsdag, donderdag en elke zaterdag en zondag.
  • Uitgebreide reviews met minimaal een swatch en een look
  • Mij meer verdiepen in ingrediënten, welke bestanddelen doen wat en wat kun je beter mijden.
  • Vooral heel erg veel weer genieten van alles om het bloggen heen

Let’s go 2016, bring it on!

 
Comments

Wij blijven je blog met veel plezier lezen! :D
Jaimy en Laura onlangs geplaatst…I scream beauty terugblik op 2015…My Profile

Aaaah, zo lief ❤️

Ik kan echt wel begrijpen dat je er niet zo aan toe komt, als je veel energie in je werk stopt, dat is ook goed toch? Maar ik vind je voornemens ook erg goed :)
Mariëlle onlangs geplaatst…Oberhausen shoplog beauty & fashionMy Profile

Ik lees je blog altijd met heel veel plezier dus ik ben blij dat je weer aan de slag gaat met je blog :-D. Het is inderdaad nog best een werk om het allemaal bij te houden :-D

Ik snap je volkomen, het is echt niet erg dat je een keer niks post. Het is niet je werk, maar een hobby en dat moet leuk blijven!
Liefs,
Elles
Elles onlangs geplaatst…Nieuwe start| Nieuwe lay-out en logo!My Profile

Gewoon goed aan jezelf blijven denken, dan komt t vast goed!
Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Lifestyle ♥ 5 ‘grappige’ productenMy Profile

Ahh mooie doelen! Herkenbaar ook hoor.. Wat ik vooral merk is dt het schrijven wel lukt, maar de foto’s… die kan ik niet snachts maken! Daar moet ik op vooruit leren werken.
Justine onlangs geplaatst…Happy list – pre birthday party, polaroids & lekker etenMy Profile

Ik heb vorig jaar geïnvesteerd in een ringlicht, echt wat een luxe is dat ding! (http://www.kamera-express.nl/product/12188524/falcon-eyes-ringlamp-flc-40-40w-tmb-18z/?gclid=CJrR-9j47ckCFQkIwwodNFwAWg) ik heb deze en ben er elke keer gelukkig mee! En de prijs is prima voor waar ik hem voor gebruik (productfotografie)
Eline onlangs geplaatst…10 hoogtepunten van 2015My Profile

Mooie voornemens! Ik herken het wel hoor, soms wil het bloggen gewoon even niet lukken en laat je het wat hangen maar dan voel je je weer schuldig… Terwijl dat soms echt wel eens mag!
Nathalie onlangs geplaatst…Vichy – Normaderm BB ClearMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge