Catrice | Haute Future

 photo p_zps84b30d7d.jpg

Toekomstvisioenen. De nieuwste ontwerpen zijn futuristisch, edgy en direct. Reflecterende vlakken, holografische materialen en metallic elementen brengen de toekomst naar deze tijd. Deze krachtige digitale look biedt ultieme energie en geeft een buitenaardse uitstraling met kleuren variërend van glanzend groen tot koele zilvernuances. De nieuwe Limited Edition “Haute Future” by CATRICE biedt de perfecte make-upmatch voor deze look van mei t/m half juni 2014. Met musthaves als Blush Pearls voor subtiele accenten, een iriserende topper als highlighter voor het gezicht en lichaam en Holographic Flakes voor 3D design nagels. Beautyproducten worden sterren uit het heelal – by CATRICE.

 photo oogschaduw_zps9f89767f.jpg

Baked Eyeshadow
Beauty-Beamer. Met deze poederoogschaduw in intense kleurvarianten creëer je een spectaculaire oogmake-up met holografische effecten. Deze kan zowel droog als nat worden aangebracht en geeft ogen een nieuwe dimensie. Er zijn drie varianten: koel zilvergrijs, helder turkooisgroen en prachtig bruinbeige, elk gelardeerd met lichtere pigmenten. Alleen of in tal van combinaties te gebruiken. Verkrijgbaar in C01 Gem Into The Future, C02 iROSEdescent en C03 Never Green Before.
Prijs: € 3,89

 photo Catr_HauteFuture_HolographicLiner_zps57376377.jpg

Holographic Liner
Een ander universum. De vloeibare eyeliner met holografisch effect is gemakkelijk aan te brengen dankzij het dunne kwastje. Voor een krachtige eyeliner look in iriserende blauw-paarstinten: ogen vangen onmiddellijk de aandacht. Verkrijgbaar in C01 GaLiLACxy.
Prijs: € 3,59

 photo Catr_HauteFuture_IridscentTopper_zps7f86312d.jpg

Iridescent Topper
Nieuwe dimensies. Deze topper vertegenwoordigt een van de grootste trends van 2014: 3D-glittereffect. De sneldrogende roze-gouden vloeistof kan worden aangebracht over de oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht. Voor een trendy stijl met glam factor! Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent.
Prijs: € 3,99

 photo blushpearls_zps705f6dbd.jpg

Blush Pearls
Sterrenstof. De rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geven het gezicht een perfecte, stralende teint. De lichte en luchtige textuur breng je met het grootste gemak aan met een grote kwast op gezicht en neklijn. Blush Pearls laten je stralen als een ster! De luxe verpakking is een sieraad voor je make-upcollectie. Verkrijgbaar in de kleur C01 iROSEdescent.
Prijs: € 3,99

 photo lipstick_zps9e4d0df8.jpg

Iridescent Lip Colour
Buitenaards. Deze lipsticks hebben een heerlijk zachte textuur en geven de lippen een bijzondere tint in glanzend paars of abrikoos. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo en C02 iROSEdescent.
Prijs: € 3,99

 photo nagellak_zps9d2b7de9.jpg

Ultimate Nail Lacquer
Future chic. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. Deze vijf Ultimate Nail Lacquers geven nagels galaxytinten met onaardse effecten in spacey blauw, groen en taupe. Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem Into The Future.
Prijs: € 3,59

 photo Catr_HauteFuture_HoloFlakesTopcoat_zps891bc047.jpg

Holographic Flakes Topcoat
Cybereffecten. Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten geeft je nagels een kosmisch effect. De flakes kunnen worden aangebracht over elke kleur nagellak of direct op de nagels voor een ultieme futuristische stijl. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo.
Prijs € 3,59

“Haute Future” by CATRICE is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Ik ben verliefd geworden op de holografische eyeliner en ben erg enthousiast over de collectie! Wat vinden jullie van deze collectie?

 
Comments

Ik zag hem ook al voorbij komen in mijn mailbox :) Leuke collectie lijkt me, vooral naar die Blush Pearls ben ik erg benieuwd, ze zien er zo mooi uit!

Mooie collectie komt er aan! x

Het is een leuke collectie! Ben erg benieuwd naar de Iridescent Topper. x

Ik vind dat het er wel leuk uit ziet!!

die blush pearls wil ik wel! :)

oeeeh, zeer benieuwd naar deze collectie :)

Ik ben echt benieuwd naar deze collectie! :)

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de blush pearls!

Wauw, ik ben vooral benieuwd naar de blush pearls!

De oogschaduws zien er wel tof uit maar het is weer een limited waar ik een mwa gevoel bij heb, jammer.

Leuke collectie :D x

Leuke collectie! Ik ben vooral benieuwd naar de pearls, wat zien die er mooi uit!

Leave a Reply

CommentLuv badge