Victoria Secret | Bombshells in Bloom | Solid Perfume Ring

 photo IMG_6160_zpsb79b07e0.jpg

Een tijdje geleden kreeg ik dit pakketje als souvenirtje van mijn baas, je kan mij nergens gelukkiger mee maken dan met parfum van Victoria Secret! Het is echt één van mijn favoriete merken als het gaat om ondergoed en parfum en heb inmiddels een redelijke collectie opgebouwd (nu het lichaam nog). Vandaag dus de review van de nieuwste geur, Bombshells in Bloom!

 photo IMG_6162_zps70fac802.jpg

 photo IMG_6163_zps054885ef.jpg

Volgens Victoria Secret : Bombshell in Bloom is a fresher version of the original, awarded edition with sharp floral notes that will make you sexy today, tomorrow and always.

Bombshell is een van de ‘klassieke’ geuren van Victoria Secret, Bombshells in Bloom is het kleine zusje van de heftige en zoete geur. Deze geur is ietsjes frisser en iets meer geschikt voor de zomer! Alle geuren van Victoria Secret ruiken sexy maar vooral enorm vrouwelijk, ik denk dat elk meisje zich ook wel kan vinden in deze geur!

 photo IMG_6166_zpsc122275a.jpg

 photo IMG_6167_zps24fcd07f.jpg

Het is een hele zoete en fruitige geur, met noten van rode appel en water lelies. Maar alsnog is hij eerder bloemig dan fruitig naar mijn mening, en dat geeft het een zomers tintje! Dat komt ook gedeeltelijk door de roze fresia die er in zit, die heeft een overweldigende heerlijke geur!

 photo IMG_6169_zpscaa0f68d.jpg

 photo IMG_6168_zps50f5f41c.jpg

Echt een prachtige ring is het, die ook gewoon leuk is om te dragen! Ik vind het bloemetje ook perfect passen bij de geur, het is bijna precies hoe de geur ruikt. Daarbij is de ‘solid perfume’ die er in zit ook heel makkelijk uit te smeren zonder dat je hem snel opmaakt. De geur die hij verspreidt is ook erg sterk en ruik je zeker bijna de gehele dag. Al is het echt geen straf om hem af en toe even opnieuw op te smeren! Thanks voor dit souvenirtje!

Heb jij parfum van Victoria Secret? Wat is je favoriet?

 
Comments

Leuke een parfum in vaste vorm! De ring is alleen niet iets wat ik zou dragen :)

Wat een geweldige verpakking al is het alleen maar voor de sier, dit product lijkt mij helemaal geweldig x

He wat een grappig ding is dit! Hoe smeer je deze solid parfum dan? Ik vind ‘m als ring ook wel echt heel leuk :-)

Ik smeer hem uit met mijn schone vingers :)

Wat een leuk ding! Jouw baas is echt de allerleukste :D

Klinkt echt enorm apart, maar ik vind het wel een leuk product!

Wat grappig, hoe leuk bedacht zeg solid parfum in de vorm van een ring. Echt zo’n hebbedingetje!

Ik heb zo iets nog nooit gezien, maar wat een gave ring is dit Eline!

Wat een leuk ding is dat zeg! Ik wist niet eens dat VS dat had. Overigens loopt er nu ook een winactie op mijn blog waarbij je onder andere producten van VS kan winnen :D

Leuk ding zeg! Gaaf! :)

Wat leuk zeg! Vroeger had ik ook altijd ringen met lipgloss haha

Wat een plaatje is het zeg! Ik ben benieuwd naar de geur. Fijne review!

Wat een leuk cadeautje is dit! Hij lijkt me heerlijk, ik heb zelf nog geen parfums van Victoria’s Secret, maar wel een aantal bodymists en bodylotions. Ik vind het ook echt schattig dat je hem als ring kunt dragen. x

Oh deze klinkt echt leuk :)

Leave a Reply

CommentLuv badge