Miss Dior | Blooming Bouquet

 photo IMG_7610_zps364edc41.jpg

Van mijn lieve ouders mocht ik een geurtje uitzoeken, ik koos voor een luchtje die al een tijdje op mijn lijstje stond, een geurtje dat zoet is, maar niet zo zoet dat ik mijn omgeving gelijk bedwelm. Ik heb even staan twijfelen tussen dit geurtje en Alien, al langer een favoriet van mij, maar koos toch voor de lieflijke en zachte Miss Dior Blooming Bouquet! Geuren reviewen is lastig, maar ik waag toch een kansje!

 photo IMG_7614_zpsce235d7b.jpg

A sparkling floral, Miss Dior Blooming Bouquet is a composition created like a dress embroidered with a thousand flowers. This new floral bouquet pays homage to Christian Dior’s legendary passion of flowers. It glorifies the mandarin and the peony on downy notes of white musk. The peony is at the heart of this new signature. Its unique trail combines the rose Damascus essence with fruity notes to recreate the outstanding scent of this flower, elusive in its natural state.

Het is een heel friszoetig en lief geurtje (je ruikt gelijk het citrus van de mandarijn) als je hem net op je huid spuit, maar verandert in een warme rustige geur na een tijdje, wanneer de witte muskus te ruiken is. De combinatie hiervan maakt hem geschikt voor zowel de zomer als de winter. Het is een geur die heel draagbaar is voor elk seizoen, hij is bloemig, fris maar ook warm.

 photo IMG_7613_zps66f1f1a0.jpg

Het flesje is ook echt een plaatje om te zien, heel klassiek en liefelijk. Waar Miss Dior nog wel eens te zwaar kan zijn is dit een luchtje wat niet zwaar is, maar die mij ook niet teveel ‘meisjesachtig’ laat voelen. Het is echt een geur voor, naar mijn mening, wat jongere vrouwen, sensueel, maar niet zwaar. Het is een eau de toilette maar aan één keertje spuiten heb ik voor de dag voldoende. Mijn nieuwe favoriet!

Miss Dior Blooming Bouquet – €67,16 voor 50 ml

 
Comments

Oh dit is zo’n heerlijke geur! Ik heb eens een tester gehad en die vond ik heerlijk! Hoewel, Alien is ook héél lekker!
Sophie onlangs geplaatst…The Body Shop Red Musk Eau de ParfumMy Profile

Het flacon is echt een plaatje! Lijkt me een lekkere geur :)
Beau onlangs geplaatst…HEMA Passionate Foaming shower gelMy Profile

deze wil ik ook zo graag! liefs
Rachel onlangs geplaatst…Schema van de week #4My Profile

Die flacon met dat strikje is super! Heb deze nog niet geprobeerd, maar ga deze zeker eens uitgebreid besnuffelen.
Miss Paperfection onlangs geplaatst…Een half jaar bloggen + winactieMy Profile

Heerlijk geurtje! Deze draag ik ook graag. :)
Kelly onlangs geplaatst…Smashbox On The Rocks Eyeshadow Palette.My Profile

Lijkt mij een heerlijk geurtje. De flacon alleen al is prachtig!
Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Catrice Ultimate Shine Gel Colour Lipstick: Sweet Macaron & Better Than NudeMy Profile

Ik ben benieuwd hoe het geurtje ruikt, ik heb hiervan de miss dior cherie. Ik vind het flesje altijd erg mooi, de foto’s zijn ook erg mooi!

deze is zo lekker! ik heb echt nog een paar spraytjes in mijne zitten dus ik die er heel voorzichtig mee =D ik vind het ook wel fijn inderdaad dat die niet zo zwaar is maar gewoon net goed ^^
robin onlangs geplaatst…Preseeeentsss~ ❤My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge