Aztec False Nails

IMG_4548

Nepnagels, ik heb er een haat-liefde-verhouding mee, zeker als er van mij wordt verwacht dat ik ze zelf mag gaan lijmen en als ik er ook nog iets mee moet gaan doen… Kamer opruimen of zo. Maar toen ik langs de Claire’s liep kon ik het toch niet laten om deze nageltjes met leuke print mee te nemen.

IMG_4550

Het was het patroontje wat mijn aandacht trok, felle kleurtjes en een Aztec-achtig printje. Toen kon ik me toch niet inhouden, ik moest testen of ik nog steeds een ramp was met nepnagels, en deze waren zelfklevend, dus aardig makkelijk.

IMG_4551

Er zijn vier verschillende printjes, wat ik jammer vind, ik had er toch liever 5 gezien zodat elke nagel zich origineel en uniek kon voelen. De keuze tussen de verschillende varianten was trouwens groot bij de Claire’s, dus voor ieder is wat wils. De nagels zijn zelfklevend en volgens Claire ideaal voor jonge meiden en vrouwen om te dragen tijdens een feestje. Bij mij is elke dag een feestje dus ik testte ze gewoon op een zondag.

IMG_4553

En dit is het resultaat, ze zijn behoorlijk lang, maar het geeft wel een heel erg leuk effect! Ik vind de printjes mega leuk gekozen en ze brengen heel erg gemakkelijk aan! Daarbij ben ik er geen één verloren tijdens de dag en hebben ze mijn hele dag volgehouden! Ik moest ze er ’s avonds alleen wel afhalen, jammer genoeg, anders hadden ze het langer volgehouden. Ik ben fan en wil graag de andere kleurtjes en setjes ook proberen!

False Nails – €6,95
Verkrijgbaar bij de Claire’s

Dragen jullie wel eens nepnagels?

 
Comments

Ik vind het zo’n gedoe, doe mij maar gewoon een lakje ;) wel leuk voor een keer trouwens!

Leuke print! Zelf vind ik het veel te lastig om zo’n print te maken op mijn nagels, dit is dan best wel een uitkomst!

Ziet er leuk uit! Ik zou me gigantisch ergeren aan zulke nagels, niks voor mij dus.

Ik ben zelf niet zo handig met nepnagels maar het ziet er zeker niet slecht uit!

Ohh, wat leuk! Haha bij mij is ook elke dag een feestje ;) wat een heerlijke uitspraak! Wel jammer dat ze er meteen weer afmoesten, ik vind ze echt prachtig :D

Die prints vind ik wel leuk :)

Aztec is zo leuk! Vroeger gebruikte ik nog wel eens nepnagels, maar dankzij mijn lompheid bleven ze nooit langer dan twee dagen zitten. Ik laat nu regelmatig acrylnagels zetten en laat er dan wel leuke printjes op lakken enzo. With love ♥ S.

Leuke printjes! Wel jammer/gek dat er van elke print maar 4 stuks zijn, een hand heeft toch 5 nagels? ;) Maar het ziet er heel gemakkelijk uit!

Leuk printje! Maar ik ben echt een kluns met kunstnagels. Bovendien zit ik dan een hele tijd met een angstgevoel dat er ieder moment een nepnagel het kan begeven.

Cute printje, ik heb al zo vaak nepnagels gedaan, mijn nagels zijn er niet beter op geworden :-)

Om eerlijk te zijn, vind ik de nepnagels ietwat aan de grove kant. Ik ze nogal breed. Dat ze lang zijn, vind ik juist mooi. Leuke prints!!

Ze zien er wel heel leuk uit! Ik gebruik bijna nooit nepnagels, omdat ik het vaak niet zo praktisch vind, maar met deze zou ik wel mooi vals kunnen spelen en toch een printje op mijn nagels dragen terwijl ik geen held ben in nailart ;)

Ze zijn echt leuk en dat printje!! haha Ik ben alleen altijd zo slecht met nepnagels en ik ben bang dat ze er af vallen enzo!

Ja ik hou ook meer van lakjes

Ha best heel cool! Volgende keer een diy aztec dus? ;D

staceykuiper

leuk effect idd :)

Ahh wat leuk!! Grappig zo’n printje!

Deze zijn onwijs tof zeg! Vooral leuk voor een feestje denk ik. Ik zou ze niet zo mooi kunnen aanbrengen denk ik ook haha.

Ik draag echt NOOIT valse nagels, maar vind deze er wel leuk uitzien.

melfortune

Ziet er heel leuk uit!
x

Ze zien er tof uit, maar ik heb een lichte fobie voor nepnagels dus ik ga ze zelf niet kopen

Ik vind ze erg leuk, maar zou ze zelf niet gauw dragen. Wel een beetje raar idd dat het 4 verschillende prints zijn ipv 5. Ik snap het idee erachter niet zo goed.. X

Ziet er heel grappig uit. Het is niet iets wat ik in het dagelijks leven zou dragen maar wel voor een bijzonder feestje of zo. Daarnaast ben ik geen fan van kunstnagels

Leuk, maar ik zou me de hele tijd druk maken of ik geen nagel kwijt raak :D (ook op een feestje….)

Wat een leuk printje :D! Ik vind ze zelf alleen niet zo praktisch.

Heel erg leuk en goede alternatief voor de real deal! Xx

Leuke printjes, had niet verwacht dat ze de hele dag blijven zitten! xxx

Hmm vind ze niet zo, maar ieder z’n eigen smaak! Ik vind nepnagels soms wel leuk voor een keertje, maar het is zo’n gedoe haha.

Jammer dat er maar 4 printjes in zitten. Ze zijn wel super tof!

Ik vind het altijd super mooi, maar irriteer me er snel aan..

Die zijn heel erg leuk! Wat knap dat ze een dag bleven zitten, bij mij liggen ze er altijd na een paar uur al af. :( x

Wel leuk printje opzich!

Oh my, ze zijn echt huge! Maar wauwie, wat is de print trouwens ontzettend gaaf + een dagje erop? Damn gurl, sweet!

Leave a Reply

CommentLuv badge