3x Herôme WIC Nagellak

 photo P1020436_zps30jseflu.jpg

Vroeger was ik echt into nailart, ik maakte de meest ingewikkelde creaties en zette mijn half gelukte designs op DeviantArt. Ik mocht willen dat ik serieus nog wist wat mijn account was daar, want dan hadden we even serieus kunnen lachen. Een van mijn eerste serieuze nagellak aankopen was een Herôme WIC Nagellak, een hele mooie grijze kleur, ik droeg hem altijd! Laatst kreeg ik een setje van drie kleurtjes die mij direct weer terugbrachten naar mijn 17-jarige ik. En aangezien ik het bijna nooit doe; hierbij een review van nagellak! 

 photo P1020449_zpszj4qdpd7.jpg

Een unieke en zeer uitgebreide serie verzorgende nagellakken, een lust voor het oog en dé must- have voor iedere vrouw! Kies uit 79 prachtige en trendy kleuren, die perfect te gebruiken zijn als finishing touch passend bij uw outfit, schoenen en accessoires. Door de brede kwast is W.I.C. zeer gemakkelijk aan te brengen. Tevens zorgt de topkwaliteit van de nagellak voor een long lasting effect en dus langer plezier van gelakte nagels. – Douglas

 photo P1020439_zpsiz2znh6k.jpg

De eerste kleur is een prachtige rode tint, 266 Barcelona, een donkerrode tint met een zachte shimmer er in. Een beetje ouderwets maar daardoor niet minder mooi. Het is wel echt een herfst kleurtje, maar dat maakt niet uit. Gelukkig staat de herfst al op ons te wachten! Dekt in ongeveer 2 laagjes.

 photo P1020440_zpsreagwvri.jpg

Carlisle Bay is een kleur die ik nooit zou kiezen. Ik heb namelijk een gruwelijke hekel aan de kleur geel. Maar deze is wel echt mooi opaque en heeft wel iets leuks. Misschien toch wel leuk in de winter met een donkerrood jurkje. Dekt in ongeveer 2 laagjes.

 photo P1020443_zpsxbxkkvou.jpg

Het laatste kleurtje, Oistins Bay, is echt een kleurtje wat bij mij past. Ik heb namelijk de laatste paar maanden alleen maar met hetzelfde roze nude kleurtje op mijn nagels gelopen en dit is echt het tintje waar ik van houd. Dit is echt een tint die ik elke dag zou kunnen dragen en past ook overal bij. Ook dekt hij fantastisch en netjes in 2 lagen!

Herôme WIC Nagellak – €6,95 voor 7ml
Onder andere verkrijgbaar bij Douglas

 
Comments

Oistins Baaaaaay voor president! Wat een heerlijke kleur <3 En jammer dat je je DA naam niet meer weet. Oh, ik weet gelukkig mijn Cu2 naam niet meer enzo.. :')
Evelien onlangs geplaatst…Oh Fashion gaat alleen nog maar over dierproefvrije merken bloggenMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge