W7 The Fixer Face Spray

 photo P1020450_zpskx8so6rv.jpg

Ik maak altijd minimaal dagen van 8 uur, niet meegerekend de tijd die ik daarvoor en daarna nog spendeer. Mijn make-up moet dus minstens een uurtje of 12 blijven zitten. Ik gebruikte hiervoor altijd een fixing spray van Kiko en was daar meer dan tevreden over. Inmiddels heb ik zo’n 5 bussen daarvan versleten en kwam de W7 The Fixer Face Spray op mijn pad, een veel kleiner flesje dan ik normaal was gewend, maar ik was wel gelik benieuwd naar de werking!

Wil je graag dat jouw aangebrachte make-up de hele dag blijft zitten? De W7 Fixer Face Spray kun je aanbrengen over je make-up heen, waardoor je geen omkijken meer hebt naar jouw make-up!

 photo P1020451_zpshejtmrxm.jpg

Ik was een beetje verbaasd over het formaat, ik vind namelijk 18 milliliter heel erg weinig, laat staan dat je er ook nog eens €4,99 voor betaald. Niet heel duur, maar op zich niet heel goedkoop. Ik heb even wat reviews opgezocht maar kwam er ook direct achter dat je best een tijdje doet met de spray. Hij is zuinig in gebruik. Ik las wel een paar negatieve reacties op de geur. Ik vind de geur daarentegen heerlijk, lekker en ruikt naar een frisse variant van babypoeder!

 photo P1020453_zpskflipbzj.jpg

Ook doet hij goed zijn werk, hij is lekker om op te sprayen en zorgt dat mijn make-up minder snel slijt. Normaal heb ik al snel geen make-up meer zitten op mijn voorhoofd en mijn neus, maar dankzij de Fixer Spray houdt mijn make-up net wat langer. Ik weet nog niet of dit mijn nieuwe favoriet is, of dat ik toch weer terug ga naar mijn Kiko. Die van Kiko voelt wat heftiger (alsof je haarlak over je gezicht sprayt) en deze wat zachter. Al heb ik het idee dat die van Kiko het wat beter doet, deze geeft mij een iets beter gevoel over de zooi die ik over mijn gezicht gooi.

W7 The Fixer Face Spray – €4,99 voor 18ml
Verkrijgbaar bij onder andere Make-Up Musthaves

 
Comments

Wilde dit flesje laatst ook kopen, omdat het een prima prijs lijkt. Maar in verhouding kun je dan nog veel goedkoper de Mac fixing spray kopen!

Ik heb deze al eeuwen liggen in m’n kast, nooit gereviewd en ook amper gebruikt. Toch maar eens doen! Ben ook erg benieuwd naar de geur nu.
Evelien onlangs geplaatst…Oh Fashion gaat alleen nog maar over dierproefvrije merken bloggenMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge