W7 | In The Nude

 photo IMG_5929_zpsa1768264.jpg

“Ja, maar popje, als je de dure al hebt, wat moet je dan met deze?” Snel werd ik bijgevallen door nog een andere vrouw die ook naar de Op=Op was gerend om daar zo snel mogelijk eentje te bemachtigen. “Kijk maar op internet” zei ze “je leest overal dat hij echt goed is!”. Wij dames moeten elkaar een beetje steunen, en lief rekende hem zelfs uiteindelijk voor me af. “Omdat je lief bent, en ik je make-up perikelen toch nooit ga snappen.”

 photo IMG_5930_zpsc05fac3c.jpg

We hebben het natuurlijk over het W7 In The Nude palette, na de Naked 2 dupe W7 In The Buff is dit de dupe van het Naked 3 palette. Een plaatje wat ik al in mijn bezit heb en met heel erg veel plezier gebruik. Toen ik hoorde dat lief en ik even naar de stad gingen rende ik zowat naar de Op=Op, onder het mom van ‘testen voor de blog’ is een hoop geoorloofd. En ik was benieuwd hoe goed ze hem hadden nagemaakt, want waar ik zo’n €48,- voor the real deal afrekende, kost dit palette een schamele €8,-.

 photo IMG_5932_zps357c9651.jpg

 photo IMG_5933_zps4b9a7147.jpg

Zo op het eerste gezicht lijkt hij behoorlijk, zelfs de kleuren van de verpakking komen overeen. Maar ik wil niet een complete vergelijking trekken, maar eerst het palette op zich bekijken. Het is echt een mooi palette met toffe kleurtjes en leuke namen. De kleurtjes zijn lekker roze en heel erg fris, maar toch naturel. Die hele roségouden trend kon natuurlijk de cosmetica branche niet overslaan!

 photo IMG_5937_zpsb81f4816.jpg

Het palette is eigenlijk gewoon een koopje, 12 oogschaduws voor nog geen €8,-, dat is nog geen €0,67 per oogschaduw, en daarvoor laat ik echt niks liggen. Het palette is stevig en is makkelijk in gebruik, en daarbij krijg je ook nog eens een kwastje erbij (met sponsaplicator, dus die ligt inmiddels in de prullenbak). Met deze kleuren kun je voor een rustige tot een smokey look gaan.

 photo PicMonkeyCollage_zps08c50ed0.jpg

Ik kon het toch niet laten om nog even een vergelijking te trekken. Hierboven zie je het W7 palette en daaronder mijn swatches van het Naked palette. Het verschilt weinig, het pigment van W7 is zeker goed aanwezig. Toch vind ik de Naked 3 kleurtjes net wat mooier, dieper en sprankelender. Maar je hebt met dit palette zeker een hele goede dupe te pakken!

W7 In The Nude – €7,98
Verkrijgbaar bij de Op=Op Voordeelshop

 
Comments

Fijn dat dat je hier goed het verschil van de echte Naked palette laat zien en een dupe.
Wat een prijsverschil.

Fijne dag Xoxo

Hihi toch leuk dat je hem ook gekocht hebt, mannen moeten dit ook gewoon niet willen snappen ;) Fijne review!

Fijne vergelijking!! Ik vind het palette van W7 wel een beetje korrelig.

Ik ben heel erg benieuwd naar de W7 palettes, ze zien er zo goed uit!

Het is een mooi palette

Heel mooi palette! Het verschil is er zeker, maar niet overduidelijk
Leuke review!

hahaha wat een leuke intro voor dit artikel!! Je ziet inderdaad wel verschil, maar hee voor zo’n prijsje vind ik dit echt geweldig hoor :)

Echt een mooie dupe!

Wauw, het verschilt inderdaad erg weinig! Heel mooi palette :)

dramaqueen9222

Haha mooi, echt een mannenopmerking: “Maar als je de dure hebt? Waarom deze dan nog?”. Ik heb dat ook altijd als ik nagellak koop, of een tas ofzo, dan krijg ik van mijn vriend: “Maar heb je dat nodig dan?”. Uuh nee, maar daar gaat het nou toch niet om! Mooie palette wel! X

Mooie kleuren, zelf heb ik het origineel en die gebruik ik graag :)

melfortune

Mooie dupe!
x

Ik wil deze ook nog zo graag!

Ik vind het jammer dat dit palette in België enkel via webshops verkrijgbaar is.. :( Ik wil het namelijk graag aanschaffen maar vind het stom om verzending te betalen online

Ziet er goed uit, zeker voor die prijs is het een mooi palette als je de Naked niet kunt betalen! ;)

xx

Het prijsverschil moet ‘m ergens in zitten natuurlijk. Ik vind het toch een leuk alternatief hoor!

Wow deze is ook heel erg mooi. Ik heb In The Buff en ik denk dat ik deze ook ga aanschaffen. Leuke review :) x

Leave a Reply

CommentLuv badge