W7 Africa Blusher

 photo IMG_7546_zps8ea097e6.jpg

Hey, die doosjes komen mij verdacht bekend voor; zeker aangezien ik ongeveer de complete collectie van Benefit aan blushes in mijn stash heb liggen (serieus, ik mis er maar 2 of zo). Maar het patroontje en de kleur kwamen mij dan weer minder bekend voor. Het doosje en het printje zijn eigenlijk te fout voor woorden maar daardoor des te leuker. And who doesn’t appreciate a good budget find? 

 photo IMG_7549_zpsdbadcf17.jpg

De meeste blushes van W7 zijn dupes van Benefit, deze is een dupe van Too Faced, Pink Leopard om precies te zijn. Jammer vind ik dat toch een dupe, ik zie altijd liever een origineel en goed budget-product. Niet alleen krijg je een grappige blush, ook zit er een heel handig (beter goed gestolen, dan slecht bedacht) kwastje bij die precies in de blush past. Zo is hij makkelijk mee te nemen en ideaal voor op reis.

 photo IMG_7547_zpsebeb1c17.jpg

 photo IMG_7551_zps8e686b3c.jpg

Het enige nadeel aan dit product is dat hij enorm gepigmenteerd en enorm poederig is, een subtiel resultaat kun je daardoor wel op je buik schrijven. Bij nadere inspectie lijkt dit product ook behoorlijk op Rockateur van Benefit qua kleur (vergelijking anyone?). Het is een hele mooie donkerrode kleur met een paarse ondertoon, perfect voor dames met een getinte huid. Voor mij is hij op dit moment echt een stukje te donker, maar in de zomer komt hij een stuk beter tot zijn recht.

 photo IMG_7545_zps81d69053.jpg

 photo IMG_7794_zps0d0c8548.jpg

Kortom, ik hou minder van dupes, maar vind deze kleur wel heel erg tof, het is een fijn product, maar mag iets minder gepigmenteerd zijn. Dat vind ik persoonlijk makkelijker in gebruik; je kan de kleur dan beter opbouwen en wordt dan minder snel een clowntje. Hij heeft een mooie glans en zorgt voor een zomers effect op een al gebruinde huid. En voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen.

W7 Africa Blusher – €4,49
Verkrijgbaar bij Make-Up Musthaves

 
Comments

Wat een leuk patroontje! <3
Dina onlangs geplaatst…Thuis sporten: Mijn 3 lievelings billenfilmpjesMy Profile

De kleur is heel erg mooi! Maar net als jij zegt; ik hou echt niet van dupes. Ik leg liever het volledige bedrag neer :)
Sophie onlangs geplaatst…Photodiary #52My Profile

Wat een prachtige warm kleur heeft deze blush! Ik vind het design ook erg tof eruitzien! Eigenlijk zonde om te gebruiken, haha.
Beautyjuf onlangs geplaatst…Opgemaakt in december 2014My Profile

I love Africa!
Verpakking is super cute

Super leuke verpakking! Ik heb ook liever dat er minder pigment in zit. Het is makkelijker om wat extra op te doen, dan het extra er weer af te halen!

Ik vind de verpakking echt geweldig leuk voor die prijs! Ik had hem geswatcht in de winkel en voor mij is hij helaas ook te donker :(
Andrea onlangs geplaatst…Makeup Revolution (I Heart Makeup) I Heart SinMy Profile

Ik heb hem al een paar keer zien liggen en staan twijfelen hem te kopen.. Toch ziet deze blush er telkens op reviews super uit. Misschien moet ik hem toch maar aanschaffen..
Tessa onlangs geplaatst…Hoe ik kerst vierdeMy Profile

Wat een mooie blush. Wel jammer dat het een dupe is en dat de kleur errug gepigmenteerd is.
Janine onlangs geplaatst…Ik mis je…My Profile

Ik vind hem leuk, maar ik houd ook welvan pigmentatie!
mariëlle onlangs geplaatst…Düsseldorf shoplog en tipsMy Profile

Ik vind hem een heel leuk patroontje hebben , wauw! En mooi effect geeft hij ook <3
Maaike onlangs geplaatst…Weekly Journal #25: Christmas vibes, ijssculpturen & gourmettenMy Profile

Wat een leuke verpakking!
Denna onlangs geplaatst…PERSONAL | 2014 RecapMy Profile

Ik hou ook niet zo van fel gepigmenteerde blushes. Het ziet er al snel too much uit.
Sanne Makeupgorgeous onlangs geplaatst…Opgemaakt september-decemberMy Profile

Wat een leuk patroontje, de blush kleur zelf is ook heel mooi vind ik :)

Leave a Reply

CommentLuv badge