Too Faced | Candlelight Glow

 photo IMG_5606_zps29a4b36f.jpg

Too Faced, als ik ergens van baal dat het niet in Nederland te verkrijgen is… Too Faced is een enorm hip merk met fantastische verpakkingen die nog mooiere make-up omhullen. De Candlelight Glow highlighting duo powder stond al een tijdje op mijn wishlist, toch is het mijn moeder (alweer) die hem uiteindelijk in haar mandje stopte. Maar dat weerhield mij er niet van om hem eerst uitgebreid te gaan testen!

 photo IMG_5608_zps0378ce5c.jpg

 photo IMG_5610_zps2047ac69.jpg

Volgens Too Faced: Inspired by our original Absolutely Invisible Candlelight Pressed Powder, Candlelight Glow amps up the wattage on your look to a whole new level of luminosity. Using PHOTOLITE technology, which diffuses harsh surrounding light, skin absolutely glows. Combine the sheer golden and gilded rose powders for a versatile shade that looks gorgeous anywhere you apply, or use singly for a targeted pop of perfection.

De verpakking valt mij deze keer persoonlijk een beetje tegen, het doosje ziet een beetje plastic en goedkoop. En dat wil je helemaal niet wanneer je €26,- neertelt voor een highligter. Maar de beloftes die de highlighter maakt zijn wel weer heel erg fijn. Photolite technologie klinkt alsof je met dit poedertje helemaal perfect en gephotoshopped voor de dag komt, kom maar door!

 photo IMG_5611_zpsa05beb9f.jpg

Isn’t she a beauty? Het patroontje van de kandelaar is echt perfect, jammer dat hij maar in één kleurcombinatie te verkrijgen is, maar dit is dan wel weer een hele leuke kleurcombinatie! Er zit behoorlijk wat highlighter in de verpakking, zo’n 10 gram en daar doe je voor highlighter echt een eeuwigheid mee, gelukkig maar, want dit plaatje is er eentje die je lang bij je wilt dragen!

 photo IMG_5613_zps686ff8a6.jpg

 photo IMG_5614_zps0f64f0fd.jpg

Ik heb de kleuren als volgt geswatched, eerst de witte kleur, dan de roze en dan samen. De witte kleur lijkt een beetje op Albatross van NARS door haar gouden gloed, de roze kleur is een stukje subtieler. Maar ook samen zijn ze heel erg mooi, dan wordt het een wat rustigere wittige highlighter. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een hele veelzijdige highlighter, of als je gewoon gek bent op Too Faced.

Too Faced Candlelight Glow – €26,-
Verkrijgbaar bij Sephora

 
Comments

Dat ziet er mooi uit ;-)
Mooie kleuren en dat is goed te zien op de foto’s.
Ik hoop dat ze erover nadenken om toch dit make-up merk snel in ons land te gaan verkopen.

Fijne dag Xoxo

Wauw, wat een prachtige highlighter! Ik vind Too Faced zo’n mooi merk en de vorm van de poeder alleen al is to die for, hihi :-)

Ik moet echt ooit nog een keer wat producten van Too Faced kopen, wat een plaatje is dit zeg! Pretty Pretty!

Echt jammer dat Sephora weg is uit Nederland!! Het is een mooie highlighter!!

Heel mooi product <3 Echt jammer dat Sephora niet meer in Nederland te koop is, maar gelukkig ga ik van de zomer lekker naar Frankrijk en loop ik iedere Sephora in die ik tegenkom :p

Dit ziet er echt een mooie highlighter uit!

Waaw dat ziet er echt een plaatje uit! Ik zou alleen al too Faced producten kopen omdat ik ze zo prachtig vind om naar te kijken ha, maar gelukkig doen ze dan ook nog eens hun werk :-)

Wat een prachtige highlighter! Goed pigmentatie ook!

Wauwie, wat een super mooie highlighter <3!

Deze wil ik al zo lang. Binnekort is die van mij.
Liefs, xxx

Aaaaah wat is het product mooi vormgegeven! Alleen daarom zou ik het al willen hebben <3

Oeh pretty verpakking. Wel een aardig prijskaartje ;o

Wauw ik vind deze PRACHTIG <3
Precies wat je moet hebben als highlighter! <3
XX Liefs, Florentine

beautybyhappiness

Mooie highlighter :)

Ziet er goed uit! Ik moet ook maar eens een highlighter gaan aanschaffen..

Waaauww wat ziet dat er toch mooi uit!

Wat een super mooie highlighter, ik vind dat too faced leuke verpakkingen heeft

Die highlighter ziet er super mooi uit! Ik heb nog nooit iets van Too Faced geprobeerd, maar er staan wel een aantal producten van het merk op mijn wishlist.

Ziet er supermooi uit! :)

blijf dit een prachtige highlighter vinden!

Oh ziet er zo snoeperig uit! :)

Ik ben helemaal dol op Too faced producten. Goede pigmentatie en zulke mooie verpakkingen

Pffoe, wat is dat een mooi product zeg! Al hadden we hier nog een Sephora… hahah!

Wauw! De too faced verpakkingen zijn altijd prachtig en super goede producten ook!

Leave a Reply

CommentLuv badge