Tom Ford Patent Finish Lip Color

 photo P1010716_zps5esodruq.jpg

Happiness is a beauty product. Ik kan echt genieten van prachtige producten, en oprecht nog meer van merken en producten die ik nog niet ken! Tom Ford was ik nog niet bekend mee als beauty merk, en daarom des te nieuwsgierig naar de producten van dit merk. Ik heb de Tom Ford Patent Finish Lip Color in mijn bezit en kon niet wachten om deze uitgebreid te testen. Vandaag de review! I’m excited! Het is altijd zo leuk om een nieuw merk te kunnen ontdekken, en ermee te kunnen spelen!

 photo P1010714_zpsnbuwmkyz.jpg

 photo P1010715_zpsk1n8bvsq.jpg

Tom Ford Patent Finish Lip Color – €47,00 bij de Bijenkorf

A new lip color innovation combines a lip stain with an ultra glossy finish. Presented in a unique, easy-to-use click-pen with plus, sponge-tip applicator, patent finish lip color delivers intense, vibrant color with long-lasting high-shine. With lightweight texture en flexible, comfortable wear, stay-true color gleams in eight decadent shades. – Tom Ford

 photo P1010718_zps8hmgydny.jpg

 photo P1010722_zpsmddeqsbu.jpg

Er is gekozen voor de kleur Exposed, een soort berry tint die aan het einde van de dag een prachtige roze waas op de lippen achterlaat. De structuur was even wennen voor mij omdat ik net voor het eerst een Koreaans lipproduct had geprobeerd waarbij je een soort jelly op je lippen smeert die binnen een minuutje opdroogt. Waarnaar je het eraf mag trekken voor een blijvende stain, dit is gewoon een gloss die je laat slijten tot een stain, even wennen na die gekke Koreaanse producten… Het fijne; de gloss van Tom Ford is intens gepigmenteerd en ook nog eens verzorgend.

 photo PicMonkey Collage_zps4mfjt5xb.jpg

Minpunt, zo’n sponsapplicator werkt gewoon minder fijn en netjes, als de kleur dan ook nog eens lekker sterk en gepigmenteerd is dan zit een foutje in een klein hoekje. Voordeel is wel dat hij lekker naar vanille ruikt! De gloss blijft een kleine 2 tot 3 uur zitten maar de stain had ik er na het avondeten nog steeds op, en moest ik ’s avonds met enige moeite af scrubben, party-proof! En dat maakt het voor mij de prijs ook een beetje waard, het gevoel dat ik mij niet zorgen hoef te maken of mijn lipstick nog wel goed zit. Ook ben ik stiekem wel een beetje verliefd geworden op de mooie roze berry kleur!

 
Comments

Mmm een lekkere geur is heerlijk! Ik vind de kleur ook erg mooi, maar ik begrijp wel dat het aanbrengen moeilijker is!
Mariëlle onlangs geplaatst…ELF shoplog februari 2016My Profile

Het is inderdaad een erg mooi kleurtje! Het lijkt me een heel fijn product!
Jana onlangs geplaatst…Evagarden Jumbo Eyeshadow 337 PurpleMy Profile

Erg mooie kleur! Ik vind zijn finish er ook wel apart uitzien
Griet onlangs geplaatst…L’Oréal // Nude Magique Cushion Dewy Glow FoundationMy Profile

Jammer van die sponsapplicator! Het kleurtje is wel erg mooi.
Jolet onlangs geplaatst…Travel diary | AntwerpenMy Profile

Wat een prachtig kleurtje !
Manon onlangs geplaatst…Vacation Trio Nail Polish Set van E.L.F.My Profile

Tom Ford is zo’n mooi merk! xo
Lilia | Lily Like onlangs geplaatst…NEW HAIR | Platinum Blonde & OlaplexMy Profile

Echt een mooie kleur, staat je goed! x
Esmée onlangs geplaatst…OOTD: DELFSHAVEN ROTTERDAMMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge