Shoplog: HEMA

photo 5

Ik besloot vandaag na mijn werk nog even een kijkje te nemen bij de HEMA, en kon uiteraard mezelf weer niet bedwingen om een aantal leuke dingetjes te kopen. Wat ik werkelijk nodig had was de nagellakremover, de rest waren spontane aankopen.

photo 2

Als eerst kocht ik een nagellakremover, zoals ik ook werkelijk nodig had. Over deze Dip & Clean remover had ik al heel veel goede dingen gehoord, en ben heel erg benieuwd of hij bevalt. Je gaat met je vinger in het potje en draait deze dan een beetje rond, en dan haalt het de nagellak er af. Dit leuke roze, en hopelijk handige potje, kost €2,75.

photo 3

Tevens kocht ik een nagellakje in de kleur 441, jammer dat het geen grappige naam heeft, en het is een lief pastelgroen/blauw kleurtje, een beetje een mint kleurtje. Lekker zomers en lekker fris, kan ik hiermee straks gelijk testen of de Dip & Clean remover werkt. Het nagellakje kost €2,50.

photo 4

Tevens kocht ik doosje met shimmering pearls, ik vind dit soort pareltjes altijd heel erg mooi. De pareltjes geven een hele mooie glans en shimmeren behoorlijk, heel erg fijn voor in de zomer dus. Dit was mijn duurste aankoop, de pareltjes kosten €5,-. Ik kan niet wachten om er morgen een look mee te maken.

photo 1

Deze Wet & Dry blush kocht ik voor €4,50 en hij heeft behoorlijk veel pigment, heel erg fijn dus! Met een droge spons krijg je met deze blush een mat effect, met een natte spons krijg je met deze blush een wat glanzender effect.

photo (2)

Als laatste kocht ik een paarse eyeliner voor €2,50, ik denk dat het heel mooi staat in combinatie met mijn zwarte eyeliner om mijn look net ietsjes meer te geven.

Kopen jullie wel eens make-up bij de HEMA?

 
Comments

Ik ben erg benieuwd naar de nagellak remover!

Die shimmering pearls wil ik ook al een tijdje! Leuke aankopen :)

Dat lakje van de Hema ziet er mooi uit!

oeh heeft hema nu ook zo’n remover? die ga ik mooi even scoren voor de vakantie :)

Ja, Hema heeft echt leuke spulletjes als het gaat om make-up!

Leave a Reply

CommentLuv badge