OCC Lip Tar Liquid Lipstick

 photo P1020109_zpsy3kecs89.jpg

Ik heb de OCC Lip Tars leren kennen door alle Drag Queens die ik met liefde op YouTube volg. Het mocht dus ook niet uitblijven dat ik zelf de OCC Lip Tar Liquid Lipsticks zou aanschaffen. Het werd uiteindelijk de kleuren Indrid en Artifact, twee bijzondere metallic kleuren. Metallic kleuren zijn de nieuwe trend na de matte trend, dus ik wilde graag twee hippe kleuren van dit prachtige merk! Alle producten zijn vegan en cruelty free!

 photo P1020111_zpsgcj0gjr5.jpg

 photo P1020115_zpsp7fzfjwj.jpg

  • Indrid – Opalescent grey with pink duo chrome, het is echt een hele bijzondere kleur. Grijze lipstick met een roze glans, een beetje spacey zelfs. Ze raden aan om het product met een kwastje aan te brengen maar de applicator die is bijgeleverd is precies genoeg.
  • Artifact – Bronze with metallic copper pearl, koperen lip tint, nu nog een marmeren en dan ben ik helemaal hip volgens de laatste woon-trends. Heel bijzonder en een klein beetje is genoeg voor een goede dekking!

 photo PicMonkey Collage_zpsbx68dk2z.jpg

Beiden dekken ze heel erg goed en voelen ze erg comfortabel aan, ze laten een stain achter en blijven daardoor lang zitten. Wees wel voorzichtig want een klein beetje is meer dan voldoende, als je te veel product gebruikt gaan ze al snel bloeden. Ik werk ze gemiddeld ongeveer 2x bij per dag voor het mooiste resultaat. Artifact vind ik nog wel wat heftig om te gebruiken, die is meer voor de winter, Indrid is wel heel erg mooi om licht aan te brengen. Alsnog zijn ze allebei fantastisch!

OCC Lip Tar Liquid Lipstick – € 17,95 per stuk
Verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop

 
Comments

Wat een aparte kleurtjes! Artifact ziet er super uit
Griet onlangs geplaatst…Book Review | On Life – Anna NooshinMy Profile

Echt zo gaaf deze kleuren. Heel uniek ook!
Nicole onlangs geplaatst…Tarte Smart Skin RX Makeup Kit UnboxingMy Profile

best aparte tinten :D ik vind ze wel gaaf!
femketje onlangs geplaatst…NOTD – Zensible Rose.My Profile

Niet helemaal mijn ding haha! liefs
Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…SHOPLOG | LOAVIES EN DE H&MMy Profile

Wat een heerlijke kleurtjes! Artifact is inderdaad zo’n typisch winterkleurtje, maar jou kennende rock je hem ook gewoon ff in de zomer 8-)
Evelien onlangs geplaatst…Reactie op Review: The Beauty Bakery zepen (Crispy Mince Butter & Toffee Apple Cake) door robinMy Profile

Wauw! Vooral Indrid is gaaf!!

Leave a Reply

CommentLuv badge