NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm

 photo P1020417_zps25i1hru2.jpg

I love matte lips! Serieus, ik kan er niet genoeg van krijgen! NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm is mijn nieuwste aanwinst in de matte lipsticks. Van dezelfde serie heb ik ook Ibiza en ik hou echt van die kleur, en aangezien mij die zo goed beviel was het tijd voor een nieuw kleurtje. Ze zijn ook nog eens heel erg budgetproof, vandaar dat je er met een gerust hart meerdere kan bestellen! Superleuk detail; alle NYX Soft Matte Lip Creams zijn vernoemd naar een stad! 

 photo P1020415_zpsrttlhvjg.jpg

 photo P1020418_zpskxqzirzm.jpg

The Soft Matte Lipcream van NYX is geen lipgloss en ook geen lipstick, deze matte lipcream is een nieuwe soort lipkleur die zijdezacht aan te brengen is en een matte finish geeft. De Soft Matte Lip Cream blijft lang zitten en is, in tegenstelling tot sommige andere matte lipstick formules ook nog eens hydrateren. – Douglas 

Ik moest even wennen aan de textuur, ook al geeft de naam het een klein beetje weg had ik geen echte crème structuur verwacht. Ik dacht dat dit meer was om aan te tonen hoe zijdezacht ze zouden zijn maar alsnog wel een echte liquid structuur zouden hebben. Niks is minder waar, het is namelijk echt een zachte crème structuur. Dit zorgt er ook zeker voor dat hij heel makkelijk aan te brengen is en ook dat foutjes snel te corrigeren zijn. Daarna droogt hij op, dan voelt hij iets droger aan (niet onprettig) en zit hij ook lekker vast. Een vette hap kun je hier niet mee eten, maar een snack overleeft hij zeker.

 photo Collage_Fotor_zps4oyt7uj2.jpg

Het is echt wel een fijne en leuke kleur, hij is neutraal en laat zich makkelijk combineren. Daarnaast ruikt hij ook gewoon superlekker, een beetje naar vanille koekjes. Omdat hij zo neutraal is draag ik hem gemakkelijk elke dag, Ibiza is echt felroze en die pak ik er toch minder vaak bij. Lastig vond ik wel dat hij op zoveel online foto’s behoorlijk roze lijkt terwijl ik de roze ondertoon heel erg vind meevallen op mijn lippen, en dat niet zo terug zag. Ik Google namelijk altijd alle lipsticks voordat ik online koop om een beetje te kunnen vergelijken. Verstandig is daarom ook om deze even in de winkel te swatchen, veel Douglas filialen hebben tegenwoordig een NYX afdeling.

NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm – €7,65
o.a. verkrijgbaar bij Douglas

 
Comments

Ik heb deze kleur ook en vind hem heel fijn. Ik ben wel benieuwd hoe die bij je staat, want ik zie helemaal geen foto’s.
Femke onlangs geplaatst…Shoppen met korting én meteen een goed doel steunen?My Profile

Hahaha, oeps! Hij stond per ongeluk een dagje te vroeg gepland! Thanks voor je oplettende oog x
Eline onlangs geplaatst…NYX Soft Matte Lip Cream StockholmMy Profile

Zeker fijne en leuke kleur, hou ik van!
Miriam – Nailtalk onlangs geplaatst…Layla No Lamp Gel Polish – My Senorita & Fluo PinkyMy Profile

Ik heb deze kleur ook, vind hem zo mooi!
Teddy onlangs geplaatst…35 days of lipstick – week 3My Profile

Oh, die is zeker mooi <3 Ik houd ook van matte lips.

wauw wat een perfecte kleur, inderdaad ideaal voor dagelijks gebruik <3 ik heb ook een aantal felle kleurtjes en die pak ik ook minder vaak erbij.. kleuren als deze draag ik ook vaak!
Robin Valentine onlangs geplaatst…CHANEL – DragonMy Profile

Supermooi kleurtje! Ik heb zelf de kleur Amsterdam, die moest ik natuurlijk hebben om de naam! Maar misschien moet ik ook maar naar deze kijken ;)
x
Andréa onlangs geplaatst…BIG ASS KOREA HAULMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge