My daily look powered by Chanel

 photo IMG_8228_zpsdmijemty.jpg

Deze post is mede mogelijk gemaakt door mama. Wat draag ik sowieso, wat er ook gebeurt? Eyeliner en mascara, deze producten zijn voor mijn dan ook het belangrijkste. Ze moeten van goede kwaliteit zijn en er moet goed mee te werken zijn, nadat ik een testertje had gebruikt van Imitable Intense wist ik het zeker; dit wordt mijn nieuwe mascara. Zo gezegd zo gedaan, en dat gaf mij gelijk een mooi moment om ook eens de vloeibare eyeliner van Chanel te testen! Zou hij werkelijk zo fijn zijn als mijn Rimmel Glam’Eyes? Tot nu toe legden Benefit & Guerlain het al af tegen deze budgettopper. Vandaag dus “My daily look powered by Chanel”.

 photo IMG_8226_zpsg3noyimg.jpg

 photo IMG_8230_zpsyqkcltfe.jpg

Goede basisproducten, dat betekent voor mij minimaal een goede eyeliner en mascara, en het liefst ook een goede foundation en concealer. Producten waar ik altijd op terug kan vallen, hoe slecht ik er ook uit zie. De deur ga ik eigenlijk niet uit zonder een winged liner en een likje mascara, dan voel ik me gelijk weer helemaal top! Ik gebruik nu Le Volume van Chanel en Glam’Eyes Liquid Liner van Rimmel London, beste eyeliner ter wereld, zonder grappen. Pik- en pikzwart en heerlijk matte, ik vind vooral het matte effect heel erg mooi en heel erg chique staat.

 photo IMG_8227_zpsy8pxx869.jpg

 photo IMG_8229_zpsckykxqyr.jpg

Nu zijn er weer twee pareltjes toegevoegd aan mijn stash, de Imitable Intense mascara en de Ligne Graphique de Chanel. Twee prachtige producten van Chanel in chique zwarte verpakkingen met frisse zilveren details, waar ik goud normaal gewend ben bij Chanel vind ik dit een frisse toevoeging. Het geeft de producten iets jongs en hips, minder klassiek dan gewend, maar wel heel erg mooi. De liner heeft een kwastje, dat vind ik altijd het allerfijnst werken, hier zet ik altijd het meest precies een lijntje mee. Eerst trek ik een lijntje over mijn ooglid, hoe dik ik hem wil hebben, daarna trek ik de wing, en dan maar hopen dat het een beetje recht is (nooit).

 photo IMG_8231_Fotor_Collage_zpsfiwpk1fs.jpg

Ik heb hem natuurlijk ook getest, tijdens een dagje Huishoudbeurs, en dat ging prima. De mascara vlekte niet, bleef mooi zitten en ook de liner ging helemaal nergens heen en zat strak op zijn plek. Hij werkte heel fijn, al ben ik ietsje minder fan van het glanzende effect… Toch blijf ik het mooier vinden als het een matte liner is, net wat chiquer en het staat beter; alsof het de meest zwarte kleur is die ze maar kunnen hebben. Verder is het een goed product. De mascara is fantastisch overigens, hij separeert mijn wimpers perfect en geeft ze volume en lengte, echt misschien wel beter dan Le Volume. Serieus? Serieus, wat een gigantisch goed product! Ik heb er weer twee toppertjes bij!

Chanel Imitable Intense – €31,95
Ligne Graphique de Chanel – €33,95
Verkrijgbaar bij de parfumerie

 
Comments

Mede mogelijk gemaakt door mama:) Haha, leuk! Mooie make-up!!
Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Loavies wishlist februari ’15My Profile

Oh ik ben echt dol op Chanel! Als je zin/tijd hebt; poeder je zwarte eyeliner af met zwarte of transparante poeder. Dan is ‘ie mat en blijft ‘ie nog beter zitten; ik doe het ook regelmatig :-) Ik ben zelf echt dol op de Le Volume van Chanel :-)
Sophie onlangs geplaatst…LOTD Fresh and HappyMy Profile

Oeh, dat is een hele goede tip! Thanks :)
Eline onlangs geplaatst…My daily look powered by ChanelMy Profile

Fijne review! Ik ben ook dol op deze Chanel mascara <3

Prachtig!! Chanel blijft echt een top merk.
Kimberly onlangs geplaatst…DIARY #4My Profile

Hahaha, mede mogelijk gemaakt door mama! Leuk :-) Het ziet er goed uit.
Beau onlangs geplaatst…Het leed dat studeren heetMy Profile

Prachtige producten! Ik moet zeggen dat ik nog nooit iets van Chanel heb geprobeerd… Schande haha
Martina onlangs geplaatst…24 Februari 2015 – Dik worden, schopjes en de 20 weken echoMy Profile

Haha ik moest lachen om “mede mogelijk gemaakt door mama” wat lief! Ik vind het er zeker goed uit zien! Zelf vind ik glanzende eyeliner niet zo erg, als het maar niet té glanzend is. Dit vind ik nog mooi!
Justine onlangs geplaatst…My life in photo’s – februari 2015 #4My Profile

Hahaha, mijn mama is ook heel erg lief ;)
Eline onlangs geplaatst…My daily look powered by ChanelMy Profile

Hahaha mede mogelijk gemaakt door mama, wat schattig!!! Ik vind de eyeliner er heel goed uitzien!
Manon onlangs geplaatst…RiRi Mac Lipsticks Fall 2013 Nude & Haney Love [Dupes]My Profile

Aah die mascara moet ik hebben haha. liefs

Oh dat mascara kwastje lijkt me fijn :)

Ohhh, ik vind het zo erg om kritiek te hebben op Chanel, maar de eyeliner vind ik helaas echt niet intens genoeg. Wel een lieve mama zeg!
Laura onlangs geplaatst…16 willekeurige vragenMy Profile

Ziet er goed uit! Ik zweer zelf bij Le Volume (mascara), gebruik deze nu al 1,5 jaar en stop er voorlopig niet mee haha :)

xx
Alexandra onlangs geplaatst…Outfit | The Pink TurtleneckMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge