MAC Cosmetics Twig & Soar

Toen er een tijdje geleden (before the lipkits) werd vertelt dat Kylie Jenner de lipliner Soar van MAC Cosmetics vaak droeg was hij sindsdien eigenlijk altijd uitverkocht. Logisch. Toen ik in Berlijn was besloot ik om toch even te checken of hij hier toevallig wel lag. Ik had geluk! Ik besloot er ook gelijk een bijpassende lipstick bij te kopen zodat ik de kleur nog beter op mijn lippen kon dragen. De verkoopster raadde mij Twig aan, helemaal gelukkig liep ik de winkel weer uit! MAC Cosmetics Twig & Soar zijn mijn nieuwe lip-favorites! 

Ik ben steeds vaker op zoek naar meer natuurlijke matte tinten in plaats van knal kleurtjes, rood siert minder vaak op mijn lippen. Bruin/grijzige tinten zijn daarentegen vaker op mijn lippen te vinden, een beetje zoals alle trends van dit moment. Persoonlijke favoriete look nu; basic bruine ooglook met een neutrale lip. Deze kleurtjes, basically zijn ze echt hetzelfde, passen perfect bij mijn favoriete alledaagse look! Whirl & Stripdown liners staan als volgende op mijn lijstje. Stripdown is helemaal neutraal, Whirl is ietsje donkerder en daarom wat beter voor de winter!

Soar is een zacht bruin-roze tint, zo wordt Twig ook omschreven voor MAC Cosmetics. Soar is natuurlijk heerlijk mat, maar Twig heeft een Satin finish waardoor het geheel een zachte kant krijgt. De lipliner is heel erg fijn en zacht in gebruik en dekt als een malle. De lipliner is gepigmenteerd genoeg op op zichzelf gedragen te worden. Persoonlijk vind ik het fijn om de lijn iets buiten mijn natuurlijke liplijn te trekken en daarna in te kleuren. Daarna dep ik de kleur Twig erboven voor een zachte en gezonde glans. Ik ben fan en kan MAC Cosmetics Twig & Soar zeker aanraden!

Twig – €19,50
Soar – €16,50
Verkrijgbaar online of in de winkels/counters

 
Comments

Wow, die lipstick is prachtig! Kleur staat onwijs mooi
Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Review: Gezichtsreinigingsborstel Aliexpress versus BraunMy Profile

Wow wat een prachtig kleurtje!
Joyce – LemonyLife onlangs geplaatst…SERIES DIE IK NOG WIL ZIENMy Profile

Twig is echt mijn favoriet van het moment! Suuupermooi <3

Twig is één van mijn favoriete lipstick en Soar één van mijn favoiete lippotoden. Love them :-)!
Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #31: International Lazy DayMy Profile

Meid, wat een prachtige combinatie! De tint(en) staan je erg goed. Zeker in combinatie met de winged eyeliner.
Twig staat nog bovenaan mijn wensenlijstje. Samen met Swirl. Tijdens mijn vakantie in Japan ben ik een MAC Store binnengelopen. Ik hoopte dat de lipsticks stukken goedkoper zouden zijn. Kleine bummer, want het scheelde maar een euro ten opzichte van de prijzen in Nederland. Daarbij kwam dat er geen Engelse namen op de verpakkingen, maar Japanse. Ik vroeg nog aan de verkoopster naar een paar tinten, maar ze begreep me niet…Helaas…Toch maar binnenkort een pareltje in Nederland kopen ;-)
Beautyjuf onlangs geplaatst…Kikkerland Travel Waszak (set van 4) + winactie cadeaubon t.w.v. € 25,–My Profile

Erg mooie kleuren!
Eva onlangs geplaatst…LieveheersbeestjeMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge