Lime Crime versus eBay

Lime Crime versus eBay, ik heb de eBay dupe van mijn favoriete lipstick gekocht. Riot van Lime Crime (hier vind je de review), is de lipstick welke ik het allerliefste draag! Op eBay kan je hem tegenwoordig vinden voor nog geen €2,- en dat terwijl de echte meer dan €18,- kost. Een koopje welke in natuurlijk niet kon laten liggen, ook omdat ik altijd zelf heel erg benieuwd ben in hoeverre ze ook werkelijk lijken op het favoriete product. En hoe zit het met de houdbaarheid, geur, gevoel, etc. Ik ging het voor je testen, en kocht gelijk 14 kleuren (voor nog geen €22,-) zodat ik alle kleuren kon vergelijken met het origineel. Dat artikel kan je later lezen!

Riot is de perfecte steenrode kleur, zo’n kleur die gewoon net even wat anders is dan de standaard rode kleuren, maar wel nog lekker dat chique gevoel geeft. Ik ben altijd heel erg benieuwd hoeveel de neppers lijken op de echte. Ik kan mij namelijk voorstellen dat je helemaal weg bent van een kleur maar dat bepaalde merken gewoon boven je budget zijn. Of je bent bang voor invoerrechten vanuit de USA. Daarnaast heeft Lime Crime natuurlijk een beetje een shady past met een eigenaresse die zich verkleed als Hitler voor Halloween, producten uit China gewoon herpakt en de prijs een paar keer verdubbeld en we zijn natuurlijk allemaal de creditcard-gate niet vergeten. Om maar wat te noemen… Dat maakt dat je de producten van een merk graag wilt hebben, maar het merk simpelweg niet wil steunen. Kijken of eBay uitkomst biedt. De verpakking is van de neppe, van de echte heb ik de verpakking al lang niet meer, haha.

De verpakkingen lijken in de basis op elkaar, al verschilt het rood van de dop wel iets van kleur. Het verschil zit hem vooral in de bovenkant van de dop, waar de echte nog een lief roosje heeft geplaatst mist dat bij de neppe variant. Ook verschilt de sticker aan de onderkant. Who cares? Het enige wat telt; is de kleur hetzelfde? In de verpakking zo te zien niet, maar dat kan aan de verpakking liggen. En soms kan het zo zijn dat het opgedroogde product wel hetzelfde is. Hierboven is links de echte en rechts de neppe.

Maar dat is ook niet het geval. De nep variant is veel roder. Links op de afbeeldingen is de echte Riot, en rechts is de nep Riot. Ik vind persoonlijke de echte kleur veel mooier, deze is bijzonder en minder gewoontjes. Allebei voelen ze comfortabel aan, ik heb alleen het idee dat de eBay variant iets meer plakte. Maar na het eten van een vettige hap (alles voor de review) bleek dat de variant van eBay beter bleef zitten. Mijn voorkeur? De echte kleur en de echte Lime Crime natuurlijk!

Lime Crime Riot (real) – €18,09 (ex verzendkosten)
Lime Crime Riot (fake) – $1,75 (geen verzendkosten)

*Disclaimer: let altijd op met producten die niet van gecertificeerde leveranciers zijn, je weet namelijk nooit wat er in zit en je kan hier dus allergische reacties van oplopen. Wanneer de keuze er is zal ik persoonlijk altijd kiezen voor een product van degene die het heeft bedacht en gecreëerd, deze post is dan ook puur om aan te tonen waar het verschil in de producten zit bij deze variant.

 
Comments

Ik vind de kleur van de echte Limecrime net iets mooier, wat matter. Toch lijkt de nepperd er veel op hoor.. een vrij goede dupe.
Femke onlangs geplaatst…Review: MayBeauty face mask + winactieMy Profile

Wat een leuke review!! Het is grappig om te zien dat er toch wel wat verschil tussen zit. Maar ik vind het goed gevonden!
Iris onlangs geplaatst…Five New Things I LoveMy Profile

Oh my god wauw! Wat vind ik de neppe variant mooi zeg, prachtig die kleur!

Ik heb laatst 12 fake kleuren besteld, ben heel erg benieuwd!

bij mij was riot helemaal niet zo rood!
femketje onlangs geplaatst…NOTD – Greatly Greyish.My Profile

Ik vind ze allebei eigenlijk wel mooi. Misschien zijn het geen dupes, maar we 2 mooie liquid kleurtjes, mooi mat ook!
Justine onlangs geplaatst…Happy list #6 – sushi, escape room & eigen stekkieMy Profile

Ik vind de echte kleur ook mooier staan bij je. Ik ben wel benieuwd naar de andere dupe kleuren!
Hilde onlangs geplaatst…Video: Unboxing Styletone Box Juli 2016My Profile

Fijne vergelijking! Ik vind riot ook wel een bijzondere kleur en zou niet snel voor namaak gaan al moet ik zeggen dat hij er vrij mooi uitziet!
Griet onlangs geplaatst…Personal | Picture My Life Juli ’16 part 1My Profile

echt zo goedkoop en ze zien er ook nog zo mooi uit!

wel gek dat dit altijd zomaar verkocht mag worden.. en fijne review! ik heb riot ook in mijn stash, prachtig kleurtje
Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Batiste Droog shampooMy Profile

Ik vind dit soort vergelijkingen altijd zo leuk om te zien! Jammer dat de kleur van de Ebay variant best afwijkend is. Ik zou sowieso zelf sneller voor the real deal gaan, puur vanwege het gevoel dat je dan iets echts hebt, maar toch erg leuk om de vergelijking te zien!
Nicole onlangs geplaatst…Summery Shower Gel CocktailMy Profile

Wat goed dat je laatste stukje nog even bij vermeld! Verder een goede ‘review’!
Natiza onlangs geplaatst…Escape roomMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge