Lime Crime Velvetines Dupes

Wie goed zoekt kan alles vinden, en wie voor de lol een beetje rondstruint op eBay vindt nog veel meer. Zo besloot ik tijdens een van mijn vele shopping sprees op eBay eens de gehele collectie van mijn favoriete lipstick te bestellen. Ik bestelde de gehele collectie Velvetines van het merk Lime Crime, en dat deed ik hier voor wie nieuwsgierig is. En aangezien ongeveer 14 lipsticks net zo duur waren als eentje van mijn favoriete merk, besloot ik ze maar allemaal te bestellen. Wel zo voordelig.

Vorige week schreef ik al een vergelijkings-artikel over waarom ik eigenlijk afraadt dupes te kopen en de vergelijking met mijn favoriet. Die review kan je hier vinden. Vandaag laat ik puur zien welke kleuren er zijn, vergeleken met de kleuren van Lime Crime. Ook kun je dan gelijk zien hoeveel ze op elkaar lijken, al kosten deze natuurlijk slechts €1,50 per stuk vergeleken met bijna €19,- per stuk. De verpakking van de buitenkant is in ieder geval identiek, de huls van de lipstick mist alleen het roosje aan de top van de dop. Voor de rest ruikt de lipstick van Lime Crime naar vanille en die van eBay naar kokos of snoepjes.

Red Velvet
Komt behoorlijk overeen, deze neigt alleen iets meer naar de warme kant en die van Lime Crime iets meer naar de koele kant. Brengt makkelijk aan en wordt omschreven als een True Red door Lime Crime.

Wicked
Niet zo intens als de kleur van Lime Crime, maar alsnog een van mijn favorieten. Iets meer geschikt voor de winter, maar voor een avondje uit kan hij ook wel, Lime Crime omschrijft hem als Blood Red, al is hij hier meer richting de bordeaux/paarse kant.

Bleached
Bleached is bij mij flink wat bruiner dan op de swatch van Lime Crime, waar hij wordt omschreven als een Peachy Nude. Persoonlijk is dit echt een favoriet, ik vind hem zo mooi!

Faded
Ehm, hallo? Is dit wel dezelfde kleur? Faded moet een Light Mauve zijn maar is volgens mij bij mij gewoon een heftige oranje tint. Niet lelijk maar ik had een zachte mauve kleur meer gewaardeerd bij mijn huid.

Utopia
De dekking is echt om te huilen, hij was extreem waterig en plakkerig en ligt ook nu in de prullenbak. Utopia is niet langer verkrijgbaar bij Lime Crime, jammer want hij is echt prachtig!

Shroom

This colour though! Ik vind deze echt schitterend! Iets meer oranje dan het origineel, maar dat staat mij persoonlijk wel beter. Het is een 90s Brown en wie geniet er niet van alles wat er terugkomt uit de 90s (Pokémon, lipstick, chokers).

Suedeberry

Deze is heftig maar mooi! Een Coral Red met een instant summer vibe. Hij is zo fel dat hij bijna niet vast te leggen is. Bijna neon, maar echt genieten doe ik er wel van!

Riot

Deze heb ik dus al uitgebreid behandeld, maar hij blijft mooi. Red Brown.

Salem

True Brown, en gewoon fantastisch mooi! Dit is echt mijn favoriet, hij is schitterend en perfect straks voor de herfst, ik wilde dat het iets kouder was zodat deze beter te rocken was!

Pansy

Helaas ook niet meer verkrijgbaar, maar bracht ook te waterig en te plakkerig aan. Deze heeft ook een enkeltje prullenbak gekregen.

Rave

De echte kleur geeft licht in het donker, dat is pas cool! Daarom heet hij ook Black Light Reactive Electric Lavender. Niet helemaal mijn ding maar wel tof voor een keertje. Misschien een keer als eyeliner of wanneer ik een keer regenboog sproetjes wil maken voor een feestje.

Cashmere

Had zo mooi kunnen zijn, is paars. Als het echt die Greige tint zou zijn geweest was ik helemaal gelukkig. Ik vind dat soort tinten altijd erg mooi staan bij mijzelf en hebben ook wel een chique randje.

Pink Velvet

Zelfde stomme waterige structuur, het is wel een echte True Pink maar vind mijzelf niet geschikt voor roze tinten. Het is wel een lekker fel en origineel kleurtje!

Black Velvet

Het brengt voor geen meter aan, je maakt snel foutjes, maar ik hou er van! Deze True Black maakt mij gewoon gelukkig. Ik zou het niet snel zo maar dragen. Maar als mijn eyeliner op is, mijn lipstick te donker, etc, pak ik hem er zeker bij.

Nu zijn mijn lippen droog en schraal, maar vond dit zo leuk om te doen.

*Disclaimer: let altijd op met producten die niet van gecertificeerde leveranciers zijn, je weet namelijk nooit wat er in zit en je kan hier dus allergische reacties van oplopen. Wanneer de keuze er is zal ik persoonlijk altijd kiezen voor een product van degene die het heeft bedacht en gecreëerd, deze post is dan ook puur om aan te tonen waar het verschil in de producten zit bij deze variant.

 
Comments

Ik ben zelf wat voorzichtig met het kopen van dupes en doe het eigenlijk niet, maar wel leuk om zo alle kleuren te zien en te vergelijken. Vooral Salem vind ik erg mooi, die zou ik wel bij LimeCrime zelf willen bestellen nog.
Kirsty onlangs geplaatst…My Week in Photos Juli 3My Profile

Mens, wat is dat mooi!!! Jeetje ik schrok al bij de swatches. Ik hou echt niet van dupes maar de echte hiervan zou ik dan wel willen kopen.
Melike onlangs geplaatst…Prada creditcard houderMy Profile

Ik heb er 12 via aliexpress gekocht en ze vandaag allemaal geswatched maar er zitten wat verschillen in tussen die van ebay en aliexpress. Heel gek, cashmere is bij mij heel erg grijzig en een paar kleuren zijn qua dekking heel verschillend. Sommige waterig en rottige dekking, andere dekken super. Hele mooie kleurtjes dus ben wel blij, die 16,39 zeker waard!
Nienke onlangs geplaatst…Review van producten Biobites.My Profile

apart dat jouw kleuren zo veel afwijken, ik heb echt bijna alle dupes en bij mij lijken ze echt almost perfect!
femketje onlangs geplaatst…Video – Pokémon Go & Pikachu Tutorial!My Profile

Wat een geweldig uitgebreid artikel! Prachtige foto’s! Ik had zelf Cashmere van eBay en dat was bij mij wel een echte greige toon. Dus het verschilt ook nog blijkbaar…
Lisanne onlangs geplaatst…Marie Christine | Permanent Lipliner 17 ‘Mauve’My Profile

Oh wauw, sommige zijn echt super mooi! Ondanks dat ze niet allemaal op het origineel lijken, vind ik deze kleurtjes (de meeste dan) de 1,50 echt wel waard!
Justine onlangs geplaatst…Emily’s High School Adventure #6 – nog 3 dagenMy Profile

Leuke kleurtjes! Goed dat je wel vermeld dat je er een reactie van kan krijgen!
Eva onlangs geplaatst…Mijn mint groene nagellakjesMy Profile

Ik heb het nooit zo op knock-off producten, maar wauw, ik vind deze versie van Salem fantastisch mooi! Niet totaal bruin, maar een beetje plum erdoorheen… Ik ga snel een dupe zoeken. Misschien niet waar het artikel voor bedoeld was, maar bedankt voor de nieuwe kleureninspiratie! ;D
Floortje Evelein onlangs geplaatst…Kiko – 244 + I’m So, So SorryMy Profile

Wauw wat een prachtige kleuren!
Teddy onlangs geplaatst…Scheveningen in een paar foto’sMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge